• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    mně se jenom nelíbí ten disajn, věřím, že ve všem ostatním jsou asi supr
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PRAASHEK: Uz jsem si zvykl, akorat mi vadi, ze je potreba mit sirsi nohavice, jsem bohuzel takovej baletak a mam hubeny hnaty no :)
    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    PRAASHEK: sou hnusne perfektni :) zpracovani super a nemel jsem boty do kterejch bych napoprvy vlez a oni sedely jak par let proslaply kecky a pritom cejtis jak jsou pevny...dva dny nejsou na recenzi,ale zatim pooohoda :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    jenom kdyby nebyly ty zephyry tak hnusný :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    RASHEEN: Lol dalsi zavislak.
    RASHEEN
    RASHEEN --- ---
    tak kdo to tady rikal ze ty Zephyry sou super bota !!! to neni bota to je pokojicek :) dik za infa tady :)
    381007
    381007 --- ---
    Vážení přátelé, dnes začíná naše zimní dovolená. Zregenerujeme svaly, nabereme síly a do Nového roku vkročíme v plné síle, poučeni z chyb tohoto roku, s novým vybavením, nápady a doufejme i webovkami a eshopem. Díky za Vaši přízeň a hlavně trpělivost, bez Vás by to nešlo :) Honza

    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Já to píšu trochu s rezervou celý, myslel jsem, že už z toho srovnání Lowa vs. Loake je jasný, že se sice rozhlížím, ale není to tak horký, to jsou fakt boty nebe a dudy :-) Soráč za konfjušn :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: soráč v tomhle jsem fakt humor nevidel:-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Když je váš humor natolik pokročilý, jemný a suchý, že vás i Wojtyla vezme vážně... Radši už vtipkovat nebudu :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: Ja v tom shopu nakupoval poprvy, jak uz jsem psal bikersky rucne sity ramovy boty od Sendra. Ty znam takze jsem presne vedel co dostanu, a protoze maji zdarma vraceni zbozi a i jinak se chovaji k zakaznikum dost nadstandartne jsem k tomu ty Twisted prihodil. Fakt je ze neznam vsechny produkty co nabizej, ale ty co znam jsou vsechny prvotridni. A i jinak ten jejich obchod pusobi o dost jinak nez standard.

    Chelsea s goodyear welted konstrukci urcite spatny nebudou, a pokud prvni kontakt s materialem nebude podle predstav, daj se poslat zpet. Jinak teda, chelsea jsou mestsky boty, v bahne se s nima nikdo nebrodi. Mam dvoje - jedny od Barker a jedny s berankem na zimu od Navyboot, a nejspis je budu mit az do smrti.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: blowup mluví o jedný formě, tohle je eshop prodávající miliony značek... spratoo a další prodávaj taky miliony značek dobrejch i špatnejch, to že tam maj i dobrý značky neznamená že jsou dobrý všechny... to tedy bacha...
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Mám - nevěřím, že by Blowup nakupoval někde, kde prodávají šmejdy :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: Kamo mas referenci na tu firmu? Ja jen ze vyoadaj presne jako jedny z tech bit co se za pul roku rozpadnou.
    FINSON
    FINSON --- ---
    77WHITE: Brown it is! :-) Jako takovýhle boty si klidně okopu, ať mají pěknou patinu :-)
    ... Jáj, teď koukám, že už nemají moji velikost! Tak jsem zase ušetřil :-)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    FINSON: hnědý, ta nevyleštěná kůže bude zlo na údržbu. Sou dobrý, i když ne zrovna moc EDC :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Nemám tě rád! Trochu jsem šmejdil po tom shopu, cos linkoval, a mám zásadní problém: Černý nebo hnědý? Jako EDC do kanclu, po městě a do auta imho dobrý, líbí se mi i to, že do nich zajedu jako do galošů a nemusím to šněrovat. Lowy asi počkají, zvlášť, když mi z Prosportu odepsali, že je mají jenom v coyote, což je barva, ve které je fakt nechci :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Vypadají hezky, ale jsou to boty na úplně jinou příležitost než ty Lowy ;-) Kožené polobotky mám samozřejmě taky, vlastně jich mám víc než těch sportovních, jenom to nejsou Loake ani Clarks, ale prachobyčejné Marks & Spencer, kteréžto jsou zvláštní v tom, že stojí zlomek toho, co v.u., vypadají skvěle, dobře mi sedí, a netváří se, že by nic nevydržely. Už jsem to psal jinde, zrovna u bot mě v několika případech překvapilo, jak dobře a dlouho fungoval low-end model nějaké "horší" značky, zatímco boty slovutných značek se rozpadaly hned po záruce nebo byly ušité tak debilně, že se v nich od začátku nedalo provozovat to, k čemu byly určeny...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BLOWUP: To bez debat. Pokud bych resil ramovy boty, do kterych bych chtel investovat, tak zajdu k Zachariasovi a podporim ceskyho vyrobce, nez pasovku v UK ale jak rikam, uz jsem OT a navic je to ciste muj pohled. Loake jsou pekny boty, distributorum preju spoustu spokojenejch zakazniku, minimum vymen a reklamaci a tim bych to uzavrel.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NAGASAWA: jasne :-) Ale kdyz zacnes zkoumat kolik stoji ramovy polobotky, tak na tech asi 200 - 300 dolarech podle modelu proste bez ohledu na znacku vzdycky skoncis.
    U lepenejch z ciny to bude samozrejme jiny, ale ty zase nejsou delany rucne z dvaceti dilu a nevydrzej ti dvacet let. Moje prvni ramovy barkery mam z roku 1989, byly uz asi trikrat nove podrazeny a vypadaj furt bezvadne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam