• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    Co sebou nosíte každý den? Tašky, batohy, kabelky a jejich obsah, Tacticool geeks, a US paka ...
    Rady ohledně batohů, tašek. Ukažte fotky toho, co s sebou taháte každý den...
    TABORACEK --- Vyhnete se vsemu na cem je jen trochu jmeno toho dementa beara gryllse
    ZDRAVOTNICKÝ KURZ ZDrSEM - TERMÍN KVĚTEN
    Přihlášení:
    KEMAL
    WOJTYLA
    ADITU
    HOLY_SEAL
    DIMS

    ODKAZY: http://www.maxpedition.com/ | https://www.511tactical.com/ | http://www.blackhawk.com/ | http://www.specopstech.com/ | http://www.crumpler.eu/ | http://www.jptt.cz/ | http://www.spartanstactical.cz/ | http://edcforums.com
    (Přidávejte další.)

    SPŘÍZNĚNÉ KLUBY: [ NOŽE - ] | [ Vybal to! aneb obsahy vasich kabelek ]
    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    381007: Ptam se tady verejne, pokud by nekdo mel jinak tip na pripadnyho vyrobce, i kdyz pocitam ze by to bylo asi neco co bys mohl umet: potrebuju usit na miru tasku na pusku, ktera pujde pripevnit na muj nosic na motorku. Puska je muj sturmgewehr 90 se sklopenou pazbou, plus nejaky vnitrni kapsy na zasobniky, cisteni, brejle, peltory atd. Koupim k tomu protikus k tomu pripevnovacimu bazmeku co mam na motorce (C-bow) kterej by se na tu tasku musel nejakejma nejtama nebo sroubama pripevnit. Material by mel bej spis nejakej dost stabilni - budto nejaka hodne tezka cordura, nebo kuze.
    Kdyztak mi dej vedet jestli bys to umel udelat, a ja mezitim nakreslim plan se strihem jak by to melo vypadat abys to mohl nacenit. Cywe, mohli bysme s tim zaplavit svycarskej trh :)

    Me to fakt sere tu tasku s kverem pokazdy pridelavat nejakejma gumicukama jak debil.
    381007
    381007 --- ---
    Vážení přátelé, dnes začíná naše zimní dovolená. Zregenerujeme svaly, nabereme síly a do Nového roku vkročíme v plné síle, poučeni z chyb tohoto roku, s novým vybavením, nápady a doufejme i webovkami a eshopem. Díky za Vaši přízeň a hlavně trpělivost, bez Vás by to nešlo :) Honza

    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Já to píšu trochu s rezervou celý, myslel jsem, že už z toho srovnání Lowa vs. Loake je jasný, že se sice rozhlížím, ale není to tak horký, to jsou fakt boty nebe a dudy :-) Soráč za konfjušn :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: soráč v tomhle jsem fakt humor nevidel:-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    Když je váš humor natolik pokročilý, jemný a suchý, že vás i Wojtyla vezme vážně... Radši už vtipkovat nebudu :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: Ja v tom shopu nakupoval poprvy, jak uz jsem psal bikersky rucne sity ramovy boty od Sendra. Ty znam takze jsem presne vedel co dostanu, a protoze maji zdarma vraceni zbozi a i jinak se chovaji k zakaznikum dost nadstandartne jsem k tomu ty Twisted prihodil. Fakt je ze neznam vsechny produkty co nabizej, ale ty co znam jsou vsechny prvotridni. A i jinak ten jejich obchod pusobi o dost jinak nez standard.

    Chelsea s goodyear welted konstrukci urcite spatny nebudou, a pokud prvni kontakt s materialem nebude podle predstav, daj se poslat zpet. Jinak teda, chelsea jsou mestsky boty, v bahne se s nima nikdo nebrodi. Mam dvoje - jedny od Barker a jedny s berankem na zimu od Navyboot, a nejspis je budu mit az do smrti.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: blowup mluví o jedný formě, tohle je eshop prodávající miliony značek... spratoo a další prodávaj taky miliony značek dobrejch i špatnejch, to že tam maj i dobrý značky neznamená že jsou dobrý všechny... to tedy bacha...
    FINSON
    FINSON --- ---
    WOJTYLA: Mám - nevěřím, že by Blowup nakupoval někde, kde prodávají šmejdy :-)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    FINSON: Kamo mas referenci na tu firmu? Ja jen ze vyoadaj presne jako jedny z tech bit co se za pul roku rozpadnou.
    FINSON
    FINSON --- ---
    77WHITE: Brown it is! :-) Jako takovýhle boty si klidně okopu, ať mají pěknou patinu :-)
    ... Jáj, teď koukám, že už nemají moji velikost! Tak jsem zase ušetřil :-)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    FINSON: hnědý, ta nevyleštěná kůže bude zlo na údržbu. Sou dobrý, i když ne zrovna moc EDC :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Nemám tě rád! Trochu jsem šmejdil po tom shopu, cos linkoval, a mám zásadní problém: Černý nebo hnědý? Jako EDC do kanclu, po městě a do auta imho dobrý, líbí se mi i to, že do nich zajedu jako do galošů a nemusím to šněrovat. Lowy asi počkají, zvlášť, když mi z Prosportu odepsali, že je mají jenom v coyote, což je barva, ve které je fakt nechci :-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Vypadají hezky, ale jsou to boty na úplně jinou příležitost než ty Lowy ;-) Kožené polobotky mám samozřejmě taky, vlastně jich mám víc než těch sportovních, jenom to nejsou Loake ani Clarks, ale prachobyčejné Marks & Spencer, kteréžto jsou zvláštní v tom, že stojí zlomek toho, co v.u., vypadají skvěle, dobře mi sedí, a netváří se, že by nic nevydržely. Už jsem to psal jinde, zrovna u bot mě v několika případech překvapilo, jak dobře a dlouho fungoval low-end model nějaké "horší" značky, zatímco boty slovutných značek se rozpadaly hned po záruce nebo byly ušité tak debilně, že se v nich od začátku nedalo provozovat to, k čemu byly určeny...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BLOWUP: To bez debat. Pokud bych resil ramovy boty, do kterych bych chtel investovat, tak zajdu k Zachariasovi a podporim ceskyho vyrobce, nez pasovku v UK ale jak rikam, uz jsem OT a navic je to ciste muj pohled. Loake jsou pekny boty, distributorum preju spoustu spokojenejch zakazniku, minimum vymen a reklamaci a tim bych to uzavrel.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NAGASAWA: jasne :-) Ale kdyz zacnes zkoumat kolik stoji ramovy polobotky, tak na tech asi 200 - 300 dolarech podle modelu proste bez ohledu na znacku vzdycky skoncis.
    U lepenejch z ciny to bude samozrejme jiny, ale ty zase nejsou delany rucne z dvaceti dilu a nevydrzej ti dvacet let. Moje prvni ramovy barkery mam z roku 1989, byly uz asi trikrat nove podrazeny a vypadaj furt bezvadne.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: ja ted kupoval novy bikersky holinky a nejak jsem si do kosiku prihodil "omylem" jeste jedny Twisted boots. A jako, uz dlouho na me nejaka bota neudelala takovej dojem. Material, zpracovani, komfort. Oni sijou normalne kovbojsky holinky a tohle delaj - jak pisou skoro omluvne v letaku - pro tu prilezitost, kdyz z nejakyho nepochopitelnyho duvodu neni mozny nekam ty holinky oblict :-)

    https://www.fashion-boots.com/twisted-x-boots-casual-1693-saddle-schnuerstiefel-braun/a-331144/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BLOWUP: Tak otazka ceny vs kvality je vzdycky ciste subjektivni pocit, takze to berme tak, ze pro nekoho je cena ok a pro nekoho ne.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NAGASAWA: tak predrazeny podle me nejsou, ta cena je za ramovy boty ok. Predrazeny jsou nejaky kordofany za 600 dolaru za par, a to neni Problem sehnat i za dvojnasobek.
    FINSON: Ono jedno nevylucuje druhe.
    STENNY
    STENNY --- ---
    INSEQUI: To by mě taky zajímalo. Sice teda moje představa hor jsou Brdy/Adršpach/Jizerky atd., ale další sezónu už současné boty nepřežijou a nemám ponětí, v čem budu chodit.
    Vzhledem k potřebě mít zpevněný kotník a zároveň velkému pocení by se mi asi na léto nejvíc líbila nějaká variace na pouštní kanady (kožená "kostra," zbytek Cordura), ale pokud by to Zephyry zvládly...
    IHNAT
    IHNAT --- ---
    NAGASAWA: Loaky mam troje, mam asi malou nohu a od jiný značky se mi nedaří sehnat dobře padnoucí polobotky. Nosím hlavně jeden pár léto zima a až teď jsem je poslal na výměnu podrážek, protože byly prochozený. Strach z nošení musíš překonat, taky jsem ho měl:) Podle mě dobrý boty.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FINSON: kamarad Loak ma a porad je posila do UK na opravu, v zime se s nima boji slapnout do snehu, aby mu je neznicila sul a tak nejak se k nim chova prehnane opatrne, ze si az clovek rika, ze od toho, aby byl clovek paranoidni, boty za 7.200,- proste nejsou. Lowy snesou hruby zachazeni a jak uz jsem psal, za cenu Loak poridis jeste jedny casual kozeny. profit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam