• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Zrivna vyrazim pro synka do skolky:-)

    NELLI
    NELLI --- ---
    ty jo, jak jste tady zase nakousli ty Lowa boty, tak jsem propadl nějaký depresi a musel jsem si udělat radost. Zajel jsem do prosportu a koupil si další pár Zephyrů. Vcelku mě potěšilo, že měli skladem desert mid v GTX verzi, tož jsem je vzal a prubnu to ;)
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    a kde je v Praze kupujete, chlapi?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ZOIDBERG: Urban Tactical mam taky a jsou výborný, pohodlný, spousta užitečnejch kapes, a držej.
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    NAGASAWA: supr dik :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    plus zimni Liner

    M-65 Liner (ALS/92) | Alpha Industries
    http://www.alphaindustries.com/mens-field-coats/alpha-industries-m-65-liner-als92.htm
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    NAGASAWA: fotku pls
    CROSS
    CROSS --- ---
    NAGASAWA: ve francouzský ;-]

    Nicméně já jsem tu tak jako tak trochu za exota z východu. Tohle byla ale jednorázovka; obleky se u nás sice nenosej, ale armádní styl by mi taky moc dlouho netolerovali.

    _____
    Mimochodem když už sem píšu, vybalil jsem konečně Everyday Backpack od Peak Design, co mi před vánoci dorazil (o jejich KS kampani jsem tu před časem psal) a je vážně skvělej. Nosim ho teprve týden, takže na nějaký hlubší dojmy je brzo, recenzí bude na netu beztak plno, ale můj první subjektivní dojem je velice solidní.
    LORD_WANG
    LORD_WANG --- ---
    zaijmavy projekt:
    RescueMe.cz – triko, které vám může zachránit život
    https://www.rescueme.cz/
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CROSS: btw kdyz si vyfiltrujes na instagramu #M65 hashtag, tak ti vyjedou fotky, na kterych jsou z 95% japonci, takze si rikam - nepracujes v japonsky firme?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Hmm no já jsem přišel 2. ledna do kanclu v M65 kalhotách ještě v novoroční náladě a nikdo to naštěstí nekomentoval, připadal jsem si přece jenom trošku jako asociál.
    SWIST
    SWIST --- ---
    No nekecejte.. Že bych jednou i nosil něco co je IN? Není možná. :D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    WOJTYLA: Tak nepočítám, že bych je měl navždy, a i jiné gatě vlastním :-) Jak budu v Praze, tak je prozkoumám v Armed.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    WOJTYLA: Nedivim se, kor kdyz poslednich par mesicu muzes sledovat vsechny ty extremne popularmi pseudomilitary Nike, Adidas a podobne. Z EDC freaku se nakonec stanou trendsetteri :) Me par tydnu zpatky privezl kamarad ze statu klasickou M65 parku od Alpha Industries, do ktery jsem si poridil jeste jejich zimni liner a uz se mi parkrat stalo, ze se me znami a random individua ptala, co je to za trendy budu s tim, ze je to ted obrovskej fashion boom v japonsku, tak jim odpovidam, ze je to military bunda, ktera loni slavila 50 lety vyroci.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Mimochodem nosim ted ty Lowy rozvazany jak holiny jen tak nazity a uz se me nekolik lidi v reklamkach ptalo co ze to mam za super fashion boty a ze je chtej taky:-)))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOIDBERG: Za me rozhodne. Mam je uz nakou dobu a zatim ani jedna nitka vyparana. Ale nenosim je nijak extreme. Jinak mam kolem sebe lidi kteri NEMAJ jiny kalhoty nez tyhle a drzej jim suoer.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    WOJTYLA: Takže ten Helikon by se dal doporučit? Dívám se na jejich řadu kalhot Urban Tactical a vypadá to příčetně, nenápadný vzhled a spousta užitečných kapes. Kdysi jsem takové věci bral u Bushmana, ale tam už se jaksi nedá…
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SWIST: Helikon UTP je to co shanis. A sezenes to okamzite v praze temer vsude
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    WOJTYLA: jj rok co rok mi posilaji katalog a tak nejak mi prislo ze jsou co se tyce nabidky zacykleni, ale zase proc neco menit, kdyz maji odbyt a u vsech tech operatoru as fuck vybudovany renome.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam