STALK: Mám podobnou zkušenost s botama značky KEEN. Chtěl jsem lehký sandály, ale nám rád klasiku s odhalenejma prstama.
Po nadšené recenzi od kamaráda na sandály Keen Newport, kdy je tahal v Norsku když tábořili jako přezůvky, nosil na různý letní treky a vůbec je opěvoval, jsem do nich šel taky. Během prvního měsíce běžného nošení se v nich vypárala elastická podšívka. Reklamaci naštěstí uznali na místě a vrátili mi prachy, přímo na prodejně jsem tedy vybral jiný, Keen Arroyo s pevnou patou v naději,že jsem měl vadnej kus. Nosil jsem je běžným způsobem a během jednoho léta se rozpárala podšívka na patě a vypraskala do paty všitá plastová výztuž. kromě toho se začaly prodírat poutka tkaniček a postupně se začala odchlipovat spodní vrstva podrážky...To už jsem se krapet nasral.
No chtěl jsem tomu dát ještě šanci, protože samotnej koncept se mi líbí a co do komfortu mi vyhovovaly. Koupil jsem si od nich KEEN Owyhee, byly inzerovaný, že jsou vhodný i do vody, že jejich pata jde sešlápnout a pak jsou snadno nazouvací, což jsem si říkal bude super při táboření a lezení ze stanu a do stanu. No během dvou měsíců aniž bych tu "sešlapávací" funkci použil se mi při běžným nošení ty síťky vytrhaly. Takže na KEEN z vysoka seru, jsou to sračky předražený zkurvený.