• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    EDAK
    EDAK --- ---
    ZYAN: Ja vozim jeste zippasky, nejaky trvanlivy, nezkazitelny jidlo a malej hasicak.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SERGEI: super tak to jsem rad ,) Trigger banda je fajn a je na ne spoleh. Jinak potesil i material a strih, takze taky spokojenost.
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    NAGASAWA: jj nechal jsem si ho poslat...sice jsem se zrovna trefil že čekali než je budou mít ale dorazilo a úplná paráda...přesně něco takovýho jsem sháněl :-) takže ještě jednou díky za tip plus frajer co mi to posílal bych fakt v pohodě a za čekání mi do balíku přihodil ještě nějaký věci!!
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GIF: ta Aevory jsou bohuzel vsechny moc maly.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GIF: tak sorry spletl jsem si to s jinym modelem :/ tenhle system je nicmene jeste debilnejsi .) zatim jsem neporidil a cestuju se svym starym deuterem. tenhle bagl jsem nechtel na vylozene edc, ale jako palubni zavazadlo.
    GIF
    GIF --- ---
    NOISEGATE: dík za reakci. U čeho jsi nakonec skončil?

    Pochopil jsem to tak, že kapsa na NTB je právě "na zádech", tak jsem to teď ještě hledal


    zdroj: https://theoccasionaltraveller.com/cabinzero-backpack-travel-review/

    Kapsa "v zádech" kam by se dalo vlézt z boku, bez otvírání celé komory by byla fajn. Nebo např. https://img.boardstar.cz/product/1000x1000/AVR-TRL-001X%23FIN-IVY_6.jpg
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GIF: kdysi jsem o nem premyslel. nelibi se mi, ze kvuli vyndavani laptopu musis otevirat cely viko. navíc laptop není na zadech, ale na vnejsi strane baglu, to mi prijde z hlediska ochrany dost hloupý. ale treba toto pro tebe není kritérium vyberu..
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    WOJTYLA: To mě se brejle z pracovnich potřeb žádné neosvědčili. Bohužel všechny trochu zkreslují. Naopak dobrou zkusenost mám s ess crossbow.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOIDBERG: Cocky + strelecky brejle. Kupodivu nejlepsi zkusenost mam s nejlevnejsima brejlema z hornbachu :-)
    GIF
    GIF --- ---
    Máte někdo zkušenost s CabinZero? Pokukuju po https://bagalio.cz/cabinzero-military (44 l)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SERGEI: jsem si tak vzpomnel - co to triko, bral jsi ho nakonec? O vikendu jsem si ho tam zrovna poridil pro sebe :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZYAN: neříkám, že jsou všespásný, a ano, vyžaduje to s nima určitej tréning, ale nejen dle mýho jsou protě výrazně lepší volba než dioptrická vložka, ze který tě po 5 minutách bolí hlava a točí se s tebou svět.
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Me teda toricke kontaktni cocky na astigmatismus nepomohly. Resp. na bezne aktivity jsou ok ale kdyz se podivam pres miridla tak na 15 metru vse mizi..
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    NELLI: Máš pravdu, ty vložky jsou hrozně nepřirozeně blízko. Takže zkusím ty čočky, díky za radu.
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZOIDBERG: tak pak se na ty vložky vyser. Problém je v tom, že v těch střeleckých brýlích jsou to vložky příliš blízko oka a ve spojení s tím zakřivením to není reálný udělat tak, aby čočky "netahaly" nebo jsi neměl efekt rybího oka.
    Taky jsem si nechal dělat vložky za nekřesťanskej peníz, abych nakonec stejně skončil u tórickejch kontaktních čoček (který fungujou velmi dobře).
    A nejsem to jenom já, vím o minimálně dalších 2 lidech, co měli stejnej problém.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    NELLI: Mám dost pestrou sbírku očních vad, bohužel. Včetně astigmatismu. Na kole občas používám laciné cyklo brýle brýle s dioptrickou vložkou, ale je hrozně malá, takže člověk vidí jako by se díval dalekohledem.
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZOIDBERG: o jaký typ oční vady se jedná? Jestli je ve hře i astigmatismus, tak bych ti ty dioptrický vložky snad i rozmluvil.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Asi jsem mimo, ale potřeboval bych tip na střelecké brýle s dioptrickou vložkou. Která by se ideálně dala dokupovat extra. Nebráním se dobrodružství na asijských eshopech… ale lepší by byla možnost to osahat na krámě. Díky za radu
    KURE
    KURE --- ---
    KODEXX: :D :D :D
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    ZYAN: m.j. se hodí Tyveková kombinéza, pár light sticků a označovací sprej. Jinak balení vody a malá zasoba jídla(MRE) by měl být základ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam