• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    Co sebou nosíte každý den? Tašky, batohy, kabelky a jejich obsah, Tacticool geeks, a US paka ...
    Rady ohledně batohů, tašek. Ukažte fotky toho, co s sebou taháte každý den...
    TABORACEK --- Vyhnete se vsemu na cem je jen trochu jmeno toho dementa beara gryllse
    ZDRAVOTNICKÝ KURZ ZDrSEM - TERMÍN KVĚTEN
    Přihlášení:
    KEMAL
    WOJTYLA
    ADITU
    HOLY_SEAL
    DIMS

    ODKAZY: http://www.maxpedition.com/ | https://www.511tactical.com/ | http://www.blackhawk.com/ | http://www.specopstech.com/ | http://www.crumpler.eu/ | http://www.jptt.cz/ | http://www.spartanstactical.cz/ | http://edcforums.com
    (Přidávejte další.)

    SPŘÍZNĚNÉ KLUBY: [ NOŽE - ] | [ Vybal to! aneb obsahy vasich kabelek ]
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SERGEI: super tak to jsem rad ,) Trigger banda je fajn a je na ne spoleh. Jinak potesil i material a strih, takze taky spokojenost.
    SERGEI
    SERGEI --- ---
    NAGASAWA: jj nechal jsem si ho poslat...sice jsem se zrovna trefil že čekali než je budou mít ale dorazilo a úplná paráda...přesně něco takovýho jsem sháněl :-) takže ještě jednou díky za tip plus frajer co mi to posílal bych fakt v pohodě a za čekání mi do balíku přihodil ještě nějaký věci!!
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GIF: ta Aevory jsou bohuzel vsechny moc maly.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GIF: tak sorry spletl jsem si to s jinym modelem :/ tenhle system je nicmene jeste debilnejsi .) zatim jsem neporidil a cestuju se svym starym deuterem. tenhle bagl jsem nechtel na vylozene edc, ale jako palubni zavazadlo.
    GIF
    GIF --- ---
    NOISEGATE: dík za reakci. U čeho jsi nakonec skončil?

    Pochopil jsem to tak, že kapsa na NTB je právě "na zádech", tak jsem to teď ještě hledal


    zdroj: https://theoccasionaltraveller.com/cabinzero-backpack-travel-review/

    Kapsa "v zádech" kam by se dalo vlézt z boku, bez otvírání celé komory by byla fajn. Nebo např. https://img.boardstar.cz/product/1000x1000/AVR-TRL-001X%23FIN-IVY_6.jpg
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    GIF: kdysi jsem o nem premyslel. nelibi se mi, ze kvuli vyndavani laptopu musis otevirat cely viko. navíc laptop není na zadech, ale na vnejsi strane baglu, to mi prijde z hlediska ochrany dost hloupý. ale treba toto pro tebe není kritérium vyberu..
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    WOJTYLA: To mě se brejle z pracovnich potřeb žádné neosvědčili. Bohužel všechny trochu zkreslují. Naopak dobrou zkusenost mám s ess crossbow.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ZOIDBERG: Cocky + strelecky brejle. Kupodivu nejlepsi zkusenost mam s nejlevnejsima brejlema z hornbachu :-)
    GIF
    GIF --- ---
    Máte někdo zkušenost s CabinZero? Pokukuju po https://bagalio.cz/cabinzero-military (44 l)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SERGEI: jsem si tak vzpomnel - co to triko, bral jsi ho nakonec? O vikendu jsem si ho tam zrovna poridil pro sebe :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZYAN: neříkám, že jsou všespásný, a ano, vyžaduje to s nima určitej tréning, ale nejen dle mýho jsou protě výrazně lepší volba než dioptrická vložka, ze který tě po 5 minutách bolí hlava a točí se s tebou svět.
    ZYAN
    ZYAN --- ---
    Me teda toricke kontaktni cocky na astigmatismus nepomohly. Resp. na bezne aktivity jsou ok ale kdyz se podivam pres miridla tak na 15 metru vse mizi..
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    NELLI: Máš pravdu, ty vložky jsou hrozně nepřirozeně blízko. Takže zkusím ty čočky, díky za radu.
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZOIDBERG: tak pak se na ty vložky vyser. Problém je v tom, že v těch střeleckých brýlích jsou to vložky příliš blízko oka a ve spojení s tím zakřivením to není reálný udělat tak, aby čočky "netahaly" nebo jsi neměl efekt rybího oka.
    Taky jsem si nechal dělat vložky za nekřesťanskej peníz, abych nakonec stejně skončil u tórickejch kontaktních čoček (který fungujou velmi dobře).
    A nejsem to jenom já, vím o minimálně dalších 2 lidech, co měli stejnej problém.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    NELLI: Mám dost pestrou sbírku očních vad, bohužel. Včetně astigmatismu. Na kole občas používám laciné cyklo brýle brýle s dioptrickou vložkou, ale je hrozně malá, takže člověk vidí jako by se díval dalekohledem.
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZOIDBERG: o jaký typ oční vady se jedná? Jestli je ve hře i astigmatismus, tak bych ti ty dioptrický vložky snad i rozmluvil.
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Asi jsem mimo, ale potřeboval bych tip na střelecké brýle s dioptrickou vložkou. Která by se ideálně dala dokupovat extra. Nebráním se dobrodružství na asijských eshopech… ale lepší by byla možnost to osahat na krámě. Díky za radu
    KURE
    KURE --- ---
    KODEXX: :D :D :D
    ASACRA
    ASACRA --- ---
    ZYAN: m.j. se hodí Tyveková kombinéza, pár light sticků a označovací sprej. Jinak balení vody a malá zasoba jídla(MRE) by měl být základ.
    SPM
    SPM --- ---
    ZYAN: pokud tim chceš rozebírat i auto, tak s multitoolem spíš nepochodíš (ono je to vůbec specifický, já letos nouzově potřeboval sundat dekl na motoru a u toho jsem zjistill, že to stranovym klíčem prakticky skoro nejde a chtělo to spíš golu, co tam nemám).

    Každopádně z věcí co tu ještě asi nepadly: vyprošťovací kurta (prakticky to samý co lano, statická stojí pár korun a narozdíl od lana se nepřetrhne při prvnim škubnutí), štekly (kompatibilní ideálně s okama tvýho auta :-) ), duct tape, vulkanizačka, izolačka, nějaký dráty na vázání, vteřiňák, rukavice, hadr, plastový stahovací pásky, eska pásky, provázek taky není marnej. A od věci taky nejsou provozní kapaliny, co v autě máš...

    No a pak zjistíš, že ti bude i ten kombík malej :-D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    ADAMIRA: Věci, co bych mohl potřebovat urgentně, mám víc po ruce, třeba lékárnu (skutečnou, ne tu pro policii), mám ve dveřích řidiče. Pod kufrem mám spíš to, co spadá do kategorie typického edc, "mohlo by se hodit, ale v 95% případů je to jen váha navíc" :)
    AZIM: To považuju za takovou samozřejmost, že jsem to ani nezmiňoval. A teda rozhodně ne jen jednu lahev, spíš tak jednu na osobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam