• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    EDAK
    EDAK --- ---
    tady z toho delate seniorskej klub vzpominek:)
    coz me privedlo na zajimavou otazku. kdy jste poprve resili neco jako EDC?
    me vlastne doslo ze poprve to bylo okolo 10 let kdyz jsem se nekde docet co sebou nosili indiani. A tak pri prazdninove hre na indiany k luku a sipum pribila jeste hromada dalsich veci... akorat ten zpropadenej pemikam nikdy nevydrzel dyl jak tejden, protoze jsem vzdycky usoudil ze uz je urcite krize a musim to snist.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    CROSS: odšroubovali nástěnku, žejo?
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOBORG: dodneška pamatuju, jak po promítání Americkýho ninji u spolužáka, „co měl video”, přišli skoro všichni zúčastnění druhej den do školy se šroubovákem. Nástěnka dost utrpěla.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    AMANT: aby ses mohl uctivě poklonit každému terminálu u vstupu / tiskárny / v kafilérce se soškou Předsedy :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOBORG: presne tak
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    NAGASAWA: po tom co kovbojsky obdobi preslo do kungfu prichodem americkyho ninjy a komnat shaolinu :)

AMANT: nikdy!
    AMANT
    AMANT --- ---
    HOBORG: jo taak!:) no tak aspon to nenosis hrde na firemni snurce na krku:))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOBORG: vyhoda byla, ze se dala pouzit i coby hazeci ninjovska hvezdice.
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    AMANT: ach, jako malej jsem si takovou vyrezal lupinkovou pilkou z tlustyho nerez plechu. strasna prace, jeste ji mam doma v krabici pokladu! :)
    a ted taham badge korporatni krysy abych se dostal pres turnikety, to jsem to dopad :/
    AMANT
    AMANT --- ---
    HOBORG: badge?:)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    To je koukám výhoda úchylky mít potřebu s sebou tahat lékárnu. Tyhle problémy mi úplně odpadají, protože mám vždycky minimálně tašku přes rameno, ne-li batoh :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: V létě nějaký lněný / merino blazer :)

Jako zkoušel jsem to řešit vestou, ale i když mne bavilo, jak přede mnou v metru zdrhaj smažky, tak to bylo hnusný...
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    NAVARA: vidis, to mi pripomina ze kvuli tomu taky uz nejakou dobu nenosim nuz :/

jinak sako asi fajn, ale reseni to pro me neni. i kdybych mel zalibu v tomhle konzervativnim obleceni, tak nejsem blazen abych tahal sako v lete. i ted si muzu vzit nejakou lehkou bundu a nastrkat to tam, ale je leto, no :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: Ano, leathermana tam nedávám, přestože tam kapsičku na revolver mám :)

Ale jinak doklady, karty a papírový jsou v tenkém pouzdře jenom na to; mobil má vlastní kapsu a bouli na saku které ti sedí (např. na míru) neudělá, to samé klíče.
    Vlastně jediný co je vidět jsou kapesníky, protože je chci mít po ruce - a i to by šlo pořešit, kdybych si tam dal jen jeden dva kousky...
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    NAVARA: no ja to taham v kapsach, ale to taky nevypada idealne, a v kapsach u saka to bude jeste horsi
    zalezi kolik toho mas, ja uz pred par lety kvuli tomu uplne zrusil penezenku, ale obcas stacej klice, penize, par karet, badge, mobil, kapesnik, a mam obe kapsy nacpany
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HOBORG: v saku :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    tohle je stejne vec ktera podle me nema esteticky uspokojivy reseni - kam s tema par vecma co sebou obcas potrebuju tahat?
    - ledvinka, at uz oldschool nebo pres rameno
    - takova ta mrnava kabelka formatu a5
    - tyhle outdoor/tacticool kapsicky na pasek

za me je to vsechno peklo
    ma nekdo nejaky jiny reseni na ktery jsem zapomnel?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    ARMADILLO: ukrutně:-)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    SM3: docela hnusná :D
    SM3
    SM3 --- ---
    Tip na miniaturní kapsičku na pásek - rozměr karty/řidičáku. Aby byly dvě - jedna "větší" na Karty a jedna menší na papírové prachy.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam