• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    381007
    381007 --- ---
    Ahoj vespolek, něco si tu odložím, zařadili jsme do nabídky takovou EDC blbinu:

RUKAVIČNÍK, neboli Klíčenka, která má v sobě úložný prostor pro uložení jednorázových rukavic. Nyní nosíte rukavice všude ssebou. Hodí se vždy když poskytujete první pomoc, potřebujete manipulovat s kontaminovanými předměty, zasahujete mezi "drbany" či narkomany, nebo se nechcete drhnout po hnětení kynutého těsta :)

Pouzdro uzavřené na suchý zip je ušito z voděodolné batohoviny
    Rozměr pouzdra 60x60mm (+ závěs a kroužek)
    Výšivka krevní skupiny
    Klíčenka je dodávána s kroužkem
    Součástí klíčenky je jeden pár velmi kvalitních nitrilových rukavic Ansell TouchNTuff® velikosti "L" s prodlouženou manžetou (délka rukavice 30cm). Tyto rukavice jsou velmi mechanicky odolné proti protržení i propíchnutí, jsou antistatické, hypoalergenní a mají certifikaci pro styk s biologickým materiálem i odolnost proti široké škále průmyslových chemikálií.
    Na zakázku můžeme vyrobit i v jiném barevném provedení, nebo s jinou výšivkou.

Najdete je zde: https://www.janpavek.com/e-shop/produkt/rukavicnik-cerny-0pos

SWIST
    SWIST --- ---
    KADLIK: Aha, díky.. Tak to se omlouvám za desinformaci.. :D
    KADLIK
    KADLIK --- ---
    SWIST: pro přesnost anareus již není v Nuslích přesunuli ho někam snad někam na Libuš nevím přesně každopádně v Nuslích nejsou
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SWIST: díky moc, kouknu :)
    SWIST
    SWIST --- ---
    ADAMIRA: Zkusil bych anareus.cz dřív MRE prodávali a mají prodejnu v Nuslích.. Pak třeba ještě m1armyshop.cz na Jiřáku. Jestli mají/nemají nemůžu teď ověřit - v práci máme tyhle "zlé" stránky se zbraněma zakázané.. :D :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Nevíte někdo kde se dá v Praze koupit BDP/MRE (tzn. mají ho určitě na skladě)? - ideálně centrum :)

Všechny co jsem našel na netu a maj ho skladem maj výdejní místa v Přerově apod. :/
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ad OTAKAR: tyhle maj zadek a zadní stranu nohavic z pružnýho materiálu, což je sice skvělý z hlediska pohyblivosti a podobně, ale je to vidět a z vizuálního hlediska to bude vyvolávat nejmíň stejný pochybnosti, jako stehenní kapsy.

Jinak níže zmiňovaný kraťasy, co na ně nedám dopustit, jsou odvozený právě z tohohle modelu a jsou skoro bezchybný. To je ale už jiný téma.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    MAWERICK: Imho ne, já za "civilní" kalhoty nepovažuju nic, co by zapadalo do tohohle klubu, potažmo nic s kapsama na stehnech, ale tak to je individuální :)
    Ale tyhle by zadání mohly splňovat
    Kalhoty UF PRO P-40 Classic Pants Černé | MARINES-SHOP.COM
    https://www.marines-shop.com/kalhoty/kalhoty-uf-pro-p-40-classic-pants-cerne
    SWIST
    SWIST --- ---
    Za mě tedy teflonový potah na kalhotech asi to nejlepší, co jsem zatím měl. Původně jsem byl skeptický, když se nosí déle, tak se začnou na exponovaných místech trochu lesknout.. Ale pak stačí jedno vyprání a jsou jako nové.. :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    QWWERTY: btw ripstop uprava je docela fajn vlastnost a jak uz zaznelo kapsa na zasobnik je docela dobra zaruka, ze bude kam dat ty dnesni megalomansky telefony, kdyz uz se nic pod 5'' poradne neprodava
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    STALK: samozrejme, ze nepotrebuju ..
    proste hledam neco, co zas vydrzi aspon 5 let v kuse, bude to volna latka neomezujici pohyb (jeden den sedis u stolu, druhy den lezes po zemi kvuli kabelum, treti nakladas auta) a nebude mi v tom moc vedro a bude to nejak vypadat
    bezne nosim Airborne Vintage, ale posledni dobou si rikam, ze uz jsou fakt odrbany (5 let skoro kazdodenniho noseni) a nektery kravataci se na to koukaji dost zvlastne
    jako kdyz clovek zkousne steheni kapsu, tak i MFH BDU se daji, ale rikal jsem si, ze bych proste zkusil investovat do neceho propracovanejsiho a na jine urovni
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAWERICK: Jediny civilnejsi maji urban tactical radu. Jinak jsou to vsechno heavy duty gate. Ja od nich mam XTcka a jako dobry, ale kdybych za ne mel platit MO cenu, tak do toho asi nejdu:)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Když jsem UF Pro naposled sjížděl (mám od nich dvoje kraťasy a jiný už nevedu, jsou geniální), přišlo mi, že nic moc civilního nedělaj.
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    STALK: Do AR mag kapsy mi akorat pasuje telefon :).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    OTAKAR: ale nevim jak jsou na tom s "civilne vyhlizejicima" :) nevim jeslti neco takovyho maji :)
    Ja mam strykery a ty teda civlni nejsou :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    QWWERTY: Zkus kouknout na značku Uf pro, mají podobný záběr jako 5.11
    STALK
    STALK --- ---
    ok ok. chápu. mě právě zajmalo co je na nich když už to skoro vypadá jako "normální" kalhoty...
    CROSS
    CROSS --- ---
    STALK: potah teflonem je v kanclu hrozně praktickej, každou chvíli tě někdo poleje kafem ;-] a do těch kapes dobře pasuje balení papírových kapesníků.

(Do kanclu už asi tři roky nenosim nic jinýho než různý 5.11, džíny nesnášim.)
    STALK
    STALK --- ---
    QWWERTY: a fakt potřebuješ do kanclu ty kapsy na zásobníky ar15 a potah teflonem? - protože pokud by ne - otevírá se ti sféra netušených možností netaktických kalhot :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    5.11. prodejna v Holešovicích každopádně skončila, kdybyste se tam chtěli vypravit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam