• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    SWIST
    SWIST --- ---
    Koukal jsem, že 5.11 už nedělá messenger bag respektive má overwatch messenger bag, ale po českých eshopech se mi ho nedaří najít.. Máte někdo nějakou alternativu, něco podobného 5.11 messenger bag lima?
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    CROSS: sage je super barva!
    CROSS
    CROSS --- ---
    Zkusil jsem ty Zephyry ve verzi Mid a uvidíme. Prodejce je měl zlevněný, protože asi plesnivou zelenkavou „sage“ nikdo nechce :–] Ale jak jsou jednobarevný, tak už je mi jedno, co je to za barvu. Díky všem za tipy.
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    taky jsem se zephyrama už docela dlouho spokojenej, jak mid, tak low...
    SPM
    SPM --- ---
    JOHNDOE: Ja mam zephyry ted neco pres dva roky. U paty to je furt v pohode, ale na jedny se mi rozlepila podrazka. Byl jsem linej kupovat novy, tak jsem tam napral kilo chemoprenu a zatim to drzi, ale uvidim jak dlouho :-D
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    CROSS: Jj kotníková verze = Low. Nad kotníkem je Mid. Vevniř se mi to trhá, a nestává se mi to jen u nich.
    CROSS
    CROSS --- ---
    JOHNDOE: to je kotníková verze? Trhá se to zevnitř? Toho jsem se bál i u těch svých bot, že se to ošoupe při nazouvání, ale kupodivu zrovna tohle vydrželo.
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    CROSS: Já často nosím Lowa Zephyr GTX Low Task Force. Chodí se mi v nich v pohodě, ale často se me stává, že se mi prodře a vytrhá ta část boty za patou, v místě kde je achillovka (nevím jak se ta část boty nazývá). Do těch bych šel klidně i znova, mám je hlavně do města a na kratší procházky do přírody. Mám je určitě víc jak 2roky a podrážka se doteď nerozpadla.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    CROSS: La Reginetta Ontario, teď je dělaj pod značkou Garmisch model je stale Ontario.. zadnej goretex, poctivá kůže s kůží a navrch kůže... jsou těžší(i já jsem těžší takže se to vyruší), ale když se o ně staráš přežijou i věci kde klasický GorePohore brečej v rohu... a vypadaj ještě vcelku civilně... doporučuju
    CROSS
    CROSS --- ---
    DOTCOM: Kdyby sis vzpomněl, co je to za model… Meindly bych kvůli pověsti zařadil do výběru. Ale všechno od nich mi přijde zbytečně hardcore.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    CROSS: Ja mam na tohle boty Meindl (ted uz nevim jakej model) a jsou super pohodlny a drzi uz nekolik sezon
    CROSS
    CROSS --- ---
    Oživím periodicky se vracející téma, kotníkovky na vycházky do lesa, na pole, občas nějaký lehký kopce, ale zároveň i do města a nakonec na ten výlet k babičce. Naposledy jsem měl Keen Targhee III WP, ale po asi 1200 km se rozpadly (nejen podrážka, ale i po stranách). Nejradši bych šel zase do nich, protože mi skvěle seděj, o Keenech se myslím říká, že jsou to takový bačkory, ale pořád nějak nevim, jestli vydržely, co měly, nebo jsem měl čekat víc. V cenový kategorii tako do 5k v českejch, abych nebyl nasranej, až je zase za rok a půl vyhodim. :-]

Nějaké tipy?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    Kovová montáž svítilny na zbraňovou lištu Fenix ALG-00 - LED svítilny a čelovky Kronium.cz
    https://www.kronium.cz/kovova-montaz-svitilny-na-zbranovou-listu-fenix-alg-00/prod_1608.html
    rozbaleno, nehodí se-prodám. PM
    ZLOKOCKA
    ZLOKOCKA --- ---
    Nebo mel kilt od 5.11
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    381007: No buď takový produkt už existuje, nebo to byl nějaký tester. Fousy a kočárek s dítětem. Já jsem zrovna postával u skupinky ženskejch, co venčily psy a rozhodně to vzbudilo jejich pozornost.
    381007
    381007 --- ---
    IOT_JH: To nevím. Během testování a vývoje se dělalo asi třicet kusů. Šest kusů mám já a nosím je sám, zbytek šel mezi lidi po celé ČR, Prahu nevyjímaje. Ale jestli to, co jsi viděl, byl náš vyrobek bych mohl potvrdit, jen kdybych ho viděl.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    381007: Je možný, že jsem v nějakém prototypu viděl jít chlapa po Praze?
    SWIST
    SWIST --- ---
    PAHAVASKA: Nevím jaký je rozdíl, ale dělali teď ještě novější verzi, kdy je kevlarová vložka tenčí a nějaké další drobnější úpravy.. Určitě to nebude velký rozdíl, ale je možné že se jim v procesu něco rozhasilo..
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    SWIST:
    Měl jsem vagabundy (teda mám je pořád, drobná poškození, používám je jako pracovní) mám i nomady, ono to není zas tak nový ne? dva roky to budou, možná víc.
    SWIST
    SWIST --- ---
    PAHAVASKA: Pokud je máš pár let, tak to ale nebude ta nová Green zone, ne? A jsou to opravdu Nomádi? Na poprvné bych si řekl,že to je smůla, ale kdž mi podrážku strhnou, "nalepí" novou a stejný problém se opakuje po nějakém čase na obou botách a kamarád má ten samý problém.. To mi už smrdí.
    Jinak ale co mám jiné Prabosy bez tohohle typu oblepení drží v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam