• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    STENNY: airsoft ne ;) i kdyz ty to nosej zas bez obalu
    STENNY
    STENNY --- ---
    S4MUEL: Ještě upřesni, jak moc vadí, když to vypadá jako zavazadlo na zbraně. Hodně futrálů na pušky má všude MOLLE, kapsy na magy a zpráva "uvnitř je zbraň" z toho trčí jak kramle z gobelínu.
    Ten Helikon (nebo věci typu Condor Transporter, ale ten je moc krátký) je v tomhle celkem ok...
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    S4MUEL: condor dela toto https://www.armymarket.cz/transportni-pouzdro-na-zbran-double-rifle-case-91cm-condor-outdoor-d7191?variant=7191-od a je to slusne usita cina

osobne mam od 5.11 a druhej od maxpedition a ty teda nemaj ten vnitrni oddelovac a cenove jsou taky trochu jinde, ten maxpedition ma jeste takovej chobot na couhajici broknu, kazdopadne kolem a kolem na pomer cena vykon/vyhrava ten condor
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    borci, máte tip na nějaký pouzdro/brašnu/transportní vak na dvě flinty zvící jednoho metru?

docela se mi zamlouvá DOUBLE UPPER RIFLE BAG 18 od Helikonu, ale klidně si nechám poradit i jiné varianty...

Transportní brašna Helikon DOUBLE UPPER RIFLE BAG 18®, Shadow Grey | Army shop Armed.cz
    https://www.armed.cz/transportni-brasna-helikon-double-upper-rifle-bag-18-shadow-grey/
    CAR2N
    CAR2N --- ---
    Combat Medics First Aid Kit for Off-road Adventures
    https://www.youtube.com/watch?v=qEebMh_dedY&ab_channel=WheelEveryWeekend
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NAVARA: Ses prazskej ne? Tak to je lepsi investice penize na pripravy propit 🙂
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BRUKEV: Začít se připravovat v době průseru - kdy už to dělají i ostatní - je pozdě :)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    BRUKEV: všichni jsou už zalezlí, přepočítávají munici a dorozumívají se jen skrze UHF vysílačky kódovaným jazykem :D
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jsem po nějaké době nakouknul a celkem překvapení, že se neřeší nějaké prepperske tipy a triky tady.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Kdyby někdo potřeboval Maxpedition Thermite, tak mám jeden "skorojakonovy" k prodeji.
    Případně pošta, díky.
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    DOTCOM: Už nedočkavě vyhlížím pošťáka. Nakonec vyhrála ta.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    SPACEX: ja muzu potvrdit ze Carinthia je skvela (mam teda MIG 3.0)
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    JOPU: Je to tak. Asi holt o 50% zvednu rozpočet na bundu a půjdu do toho
    JOPU
    JOPU --- ---
    Ale pravda že ten Tiger vypadá taky fest dobře a má ještě další vychytávky, jako tu Corduru vzadu dole, větší větrání v podpaží, jinak to vypadá hodně podobně a mají tam napsaný i stejný materiál a membránu.
    JOPU
    JOPU --- ---
    SPACEX: Na Carinthii jsem se tu taky před časem psal a nikdo mi na to nic nenapsal asi nejsou zkušenosti, tak jsem se prostě rozhodl tu MIGinu 4.0 koupit a vyzkoušet. Nelituju vůbec ničeho, už dva zimní vandry s fujavicí, sněhem, deštěm a teď o víkendu i trocha toho mrazu v Kruškách a celý víkend jsem si absolutně liboval, že lepší kus oblečení jsem nikdy neměl, pecka. Můžu jen doporučit.
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    PIVECEK: Vida, nevěděl sem. Už i s tou cenou se pomalu začínám srovnávat - zatím sem další vyhovující parametrům našel akorát Carinthii G-Loft MIG 4.0 a je ještě asi o talíř dražší :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAWERICK: Bohuzel proto, ze pak se to nevyplati v CR maloobchodech nikomu prodavat, jelikoz jsou na tom titerny marze, diky tomu, ze to jde jeste pres slovenskeho prostrednika :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    PIVECEK: proc bohuzel? Ja s nima nikdy nemel problem co se nakupu/komunikace tyka.
    Ale je pravda ze ty UFPro veci jsou rance hrozny :) :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    SPACEX: UFpro vozi Slovaci, bohuzel delaji distribuci i do ceskych shopu. Nicmene UFpro pouzivam hodne, kalhoty, softshellky, UBACS, nelituji zadne koruny :)

UF PRO R DELTA OL 3 0 Jacket Black
    https://www.tasmaniantiger.sk/uf-pro-r-delta-ol-3-0-jacket-black?search=delta
    SPACEX
    SPACEX --- ---
    Ahoj,
    poradíte prosím se zimní bundou?
    Požadavky:
    Vnitřní kapsy, ramenní kapsy, větší venkovní kapsy
    Velcro panely na obou rukávech
    Kapuca
    Delší zadní díl
    Zipy v podpaží
    Cena ideálně kolem 5k
    Jsem celkem dost zimomřivý
    Kromě ceny to všechno splňuje třeba UF PRO DELTA OL 3.0 Jacket, která se mi hodně líbí, ale už mi přijde cenově mimo a je nedostupná. Projel sem různý armyshopy, ale vždycky mi něco nesedělo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam