• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KURE: to uz jsem zkusil! Vysledek je ze jsem stridave ztracel racnu, pouzdro a nakonec bity:))
    Jsem v tomhle marnej, i tech nozu mam neurcity pocet protoze jednou za cas nenajdu zadnej svycar a musim si koupit novej - a pak najdu hnizdo treba tri…
    KURE
    KURE --- ---
    ZAPPO: jo to jo, je to prostě ten 110mm formát. Někomu připadá moc velkej.
    hele tak možná k nožejku jen potřebuješ tohle
    Klička + 6 bitů ke SwissTool 3.0303 - kapesni-noze.cz
    https://www.kapesni-noze.cz/prislusenstvi-victorinox/klicka-6-bitu-ke-swisstool/
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KURE: ja mam Ranger a Forrester, vypadaji hodne podobne. Co mi proste chybi je moznost vymenovat sroubovak/bity a aby ten sroubovak drzel na pojistku. Typicky kdyz povoluju unpocitace maly sroubky, beru je tim minisroubovakem na spici otviraku na konzervy - coz zni fsjn nez se ten otvirak na konzervy zacvakne pres ruku.
    Ale je to spis jen takovy hledani dokonalyho noze nez ze bych to opravdu potreboval
    KURE
    KURE --- ---
    ZAPPO: myslim že victorinox outrider by mohl bejt to co hledáš. má křížák, vyvrtku, pojistku a nůžky.
    ale je to macík :)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    SAMGARR: ja bych vlastne asi mel znovu hledat mezi klasickyma svycarakama, melo by byt lehci najit rozumny svycar se sroubovakama a pojistkama nez multitool bez klesti.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    ZAPPO: Ja si prave rikam, ze si k multitool klestim poridim do batohu jeste nejake male sikovky - tyhle a nebo jeste mensi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TYKO: Jj, tam už zareagovali relativně svižně - ale to víme tady, že má ještě janpavek.com, jak to mají tušit ostatní…
    TYKO
    TYKO --- ---
    NAVARA: ad kiltorys , jj cekani dlouhy jak ... , ale ja sve zbozi dostal. Je ovsem tez pravda ze jsem urgoval na email z klasickych stranek e-shopu ... viele gluck ;)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    A teda pojistka noze je jedna vec ale kolikrat bych vic uzivil pojistku sroubovaku. Protoze zatlacim a cvakne me zpatky - stalo se mi vickrat nez by bylo mile
    CROSS
    CROSS --- ---
    WRIGLEY: No jasně, na tahání mincí zaseklých v nákupním vozíku. :-]
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    ZAPPO: zajimave, na kleste slycham asi nejcasteji, ze jsou strasne uzitecne... ostatne o tom je cela ta vlna multitoolu
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KURE: hmm, to je fakt zajimavy. Ja vlastne nepotrebuju kleste, takze bych se bez nich nejradsi obesel, ale hezky
    IAMTHELAW
    IAMTHELAW --- ---
    Toho nářadí máte nějak málo ;-)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KURE: Jj, mám tenhle vyhlídnutý - Charge byť v titanu, je přeci jenom dost těžký…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Spíře přemýšlím, že DragonEgg nebudu prodávat (mám teď Vertx), ale udělám z něj legitimní bugout bag.
    KURE
    KURE --- ---
    ZAPPO: plne ti rozumim, proto mam v tašce tohle (propiska to scale) Leatherman jujce CS4 :)
    chybí jen ta pojistka na čepelce.

NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRIGLEY: Svítilnu mám tedy na hodinkách, které mám pořád. Až budou umět laser, budu mít i nůž (a kauterizér ^-^).

Jinak pouze pokud si vezmu batůžek (neb potřebuju někam dát věci), pak mám vše + rukavice, obvaz, powerbanku,…
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KURE: ja jsem prave kdysi davno horel na tom, ze jsem chtel mit na nozi krizovy sroubovak, vyvrtku, nuzky a cepel s pojistkou. A typicky se ukazalo, ze to jsou (asi kvuli tloustce) neslucitelny pozadavky. Tak jsem obetoval nuzticky
    KURE
    KURE --- ---
    hele, ale teď fakt nekecam,
    TEĎ se mi rozšroubovala přezka na opasku, takže jsem musel použít šroubovák co mam na tom victorinoxu. (jinak bych musel ujít tři kroky a vzít si šrouvobák ve skládku...) :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam