• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    SPM: myslim, ze YKK zipy by mely bezet jako po masle na prvni dobrou, nezasekava se to do lemovky co je u zipu?
    SPM
    SPM --- ---
    ABE: dík, zkusim zjistit, jestli tu takovou archaickou věc vlastně vůbec někde mám :-D
    ABE
    ABE --- ---
    SPM: Obycejna tuzka dvojka a poradne “pocarat” zuby zipu.
    SPM
    SPM --- ---
    Jsem si na starý kolena pořídil zase batoh... jsem měl nějaký sportovní ambice (čti dojít pěšky dál než k autu na parkovišti) a nějak mi to záda s messengerem už nedávaly. Nicméně, vyhrál to Direct Action Dragon Egg. Dneska dorazil, je moc krásnej, všechno super, ale bojuju se zipama. Nechodí zrovna úplně hladce a u toho na kapse s organizeráma se s ním občas i dost peru v tom zlomu. Tákže: ochodí se to, dá se tomu nějak pomoct nebo mám defektní kus? :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    BATOO: Je super! (Doporučujou k němu 6x6 pouch jako sporran, musím se konečně dokopat si ho k tomu koupit. :D) https://www.toptactical.cz/pouzdro-5-11-6x6-pouch-p45007/?vid=82578
    BATOO
    BATOO --- ---
    TYKO: Mam doma a nosim kilt od 5.11 a je super, nemuzu si stezovat.

5.11 Upholder Kilt | Toptactical.cz
    https://www.toptactical.cz/5-11-upholder-kilt-p61467/
    TYKO
    TYKO --- ---
    ad kilt , ma doma nekdo nejakou dalsi znacku a mohl by trochu rozvest co se libi nebo ne ...diky
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    Pěkně prosím, nemáte tip na někoho šikovného, kdo by byl schopný a ochotný opravit místy opravdu blbě rozřezany batoh? Estetika mne netrápí, funkčnost ano. Je ho škoda, ale zas to má své meze... Díky! /Praha/
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    NAVARA: Kdo ví, možný to je.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JOHNDOE: Tak já ten kilt dostal po skoro 9 měsících od kampaně, takže skoro nastejno… a dvakrát mi to stačilo, potřetí nebude.

Že by měl takových zakázek od složek, že přešel do mentálního módu zámožného velkoobchodníka?
    JOHNDOE
    JOHNDOE --- ---
    NAVARA: Já byl rád, když jsem z něj téměř po roce vyrazil objednanou dokladovku. Od tý doby už o něm nechci vědět a už vůbec nic si objednat. Na začátku to šlo, ale pak ta komunikace přešla do totálního nezájmu z jeho strany.

Akce kiltori(y)s mě naštěstí minula, nápad dobrej, ale po předchozích zkušenostech fakt ne.

Ještě vtipnější bylo, když ho jednou LEX uvedl jako partnera, u kterýho dostanou členové slevu. Ty komenty stály za to 😜😜😝
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak jako čekal jsem, že se třeba časem trochu zprofesionalizuje, že alespoň pro tu kampaň - kde má eshop (btw. žádné ověření, jestli dotyčný backnul) a nějakou automatiku - alespoň tu hromadnou (co napíše jednou a pošle všem) komunikaci zvládne. Nope.
    A přišlo mi z návazné komunikace, že je mu to nadále u prdele jako první den. To, že ti co backnuli kampaň od něj nedostali žádné instrukce jak dál, naprosto nezájem. Bůví kolik lidí poslalo prachy a nikdy nic neuvidí, protože se neozvou.

Přitom "taktický kilt" jako takový se mi líbí, jsem s ním spokojen. Hrozně si s tím škodí a žehrá na to, že tu reputaci přeci jen pořád má v celkem úzkém kruhu.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NAVARA: Tak to že Pavek je komunikační neschopak je imho tak nějak všeobecná moudrost ne? :)
    BATOO
    BATOO --- ---
    NAVARA: Bohuzel me to neudivuje, ja kdysi zaplatil objednavku a dockal jsem se skoro po roce bez jakekoliv komunikace, ignorovani emailu, volani, apod.
    Za me nikdy vic cokoliv od nej (a je to skoda protoze je ocividne sikovnej v tom co dela)
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    ZAPPO: díky, že v tom nejsem sám! :) Já takhle střídám dva forestery a jednoho locksmitha. A jsou tři z přesně tohodle důvodu.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KURE: to uz jsem zkusil! Vysledek je ze jsem stridave ztracel racnu, pouzdro a nakonec bity:))
    Jsem v tomhle marnej, i tech nozu mam neurcity pocet protoze jednou za cas nenajdu zadnej svycar a musim si koupit novej - a pak najdu hnizdo treba tri…
    KURE
    KURE --- ---
    ZAPPO: jo to jo, je to prostě ten 110mm formát. Někomu připadá moc velkej.
    hele tak možná k nožejku jen potřebuješ tohle
    Klička + 6 bitů ke SwissTool 3.0303 - kapesni-noze.cz
    https://www.kapesni-noze.cz/prislusenstvi-victorinox/klicka-6-bitu-ke-swisstool/
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KURE: ja mam Ranger a Forrester, vypadaji hodne podobne. Co mi proste chybi je moznost vymenovat sroubovak/bity a aby ten sroubovak drzel na pojistku. Typicky kdyz povoluju unpocitace maly sroubky, beru je tim minisroubovakem na spici otviraku na konzervy - coz zni fsjn nez se ten otvirak na konzervy zacvakne pres ruku.
    Ale je to spis jen takovy hledani dokonalyho noze nez ze bych to opravdu potreboval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam