• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLAE.D.C., tašky, batohy, urban tacticool , urban survival, urban gear, jak přežít v džungli velkoměsta i výlet k babičce
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ANARCHY: pak si ho musis navic i hlidat.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MARASAN: To ano, ale co když ten nůž nehodlám ztrácet, ale hodlám s ním něco řezat, co potom?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ANARCHY: kdyz ztratis nebo zlomis v lese kudlu za 2 kila, tak te to netrapi, narozdil od žabikuchu za 1000+.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    MARASAN: Člověče, brousil jsem teď pár takových "nejlepších nožů", a dovolil bych si nesouhlasit...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SWIST: "Nejlepší nůž je levnej nůž."
    SWIST
    SWIST --- ---
    ELDERIK: jo? Já na něj minulý týden koukat, Adam Savage ho měl v Tested.. Jako je to pěkné, ale 250+ USD se mi za to dávat moc nechce.. :D
    Asi si vystačím s normálním nožem v kapse leathermanem v batohu.
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    ZAPPO: To jsme dva ;-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ELDERIK: Lol - ja podlehl a objednal dneska rano:)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    THEODORIK: díky za tip! Už jsem se na ně taky díval a minimálně dva adepty jsem od nich taky měl, ale úplně mi to nakonec nezarezonovalo na té správné frekvenci :)

s tím tacticool to mám tak napůl cesty - ty materiály, co se používají na taktické batohy bývají prostě o dost odolnější a taky se mi prostě víc líbí, než běžné batůžky a hlavně na sobě mají molle-systém vazbu (která by mimochodem měla fakt něco udržet a z mé zkušenosti to tak fakt je i na těch levnějších variantách jako mil-tec), ale hledím po hezké šedé nebo jiné neutrální barvě :) ale asi si stejně pořídím i nějakou věc v multicam, protože to je prostě hrozně pěkný vole! :))
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    Mozna neco z portfolia Mystery Ranch by padlo do oka kolego? MYSTERY RANCH Backpacks | Built for the Mission https://share.google/nyHlXGHZeJ2TE6iAE

Osobne se pro EDC snazim vyhnout viditelne tacticool vecem v duchu grey man approach (nechci bejt primarni cil), a tady maji par kusu co by se veslo do specifikaci maybe.

Pokud nosim drevo do lesa prosim o pardon.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    //teď mám dočasně noname batoh ve stylu dragon egg
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    NAVARA: já přešel z assaultu na mil-tec rádoby dragon egg (jakoby enlarged varianta v době, kdy ji Direct Action ještě snad ani nedělal, navíc s polstrovanou kapsou na ntb v hlavní komoře) a co mi tam celou dobu chybělo byly právě větší kapsy vepředu, jinak paráda. Postupně odešly zipy, ale tahal jsem ho fakt dlouho každý den.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PRAASHEK: Přešel jsem z dragon eggu na gamut :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PRAASHEK:
    JINX:
    ještě jsem mrknul na video a jako kdyby měl vepředu dvě kapsy jako klasický assault, tak ho asi beru
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JINX: ta bonusová kapsa vepředu je hrozná slabota... a skoro mi to přijde jako bych se bál, že to roztrhnu. Co ta podšívka nebo co to je vidět tou otevřenou boční kapsou? Navíc mi to přijde jak kdybych se díval na batoh oblečený v nějaké bundě :)

to už je lepší Dragon Egg, i když má tu přední kapsičku menší
    JINX
    JINX --- ---
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Existuje batoh, který má velikost i vnější konstrukci jako Rush 24, ale má dvě hlavní vnitřní kapsy (jako třeba Dragon Egg) a na bocích kapsy na lahev/vibrátor/whatever? Na assaultech mně vadí nepřítomnost bočních kapes a taky plandavost umístění těch dvou vnějších předních kapes (právě ty přední kapsy má Rush 24 fajn). Navíc assault small je moc malý a standard zas moc velký mi přijde :) i když jsem kdysi ten velký nosil jako EDC každý den do práce a tak.
    SM3
    SM3 --- ---
    Koukám po nějakém koženém pouzdru na opasek pro AirPods Pro, máte někdo tip? Asi to může být pouzdro na Zippo apod, to musím vyzkoušet, bude muset být asi širší.
    A dále koukám po sponě do vlasů, žena to někde viděla snad od Leatherman a bylo to x věcí dohromady včetně nože, ale nikde to nemůžu najít.

Máte někdo tipy?
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    JINX: Ja mam jejich LEAF batoh a nemel jsem problem ho sehnat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam