• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HYBNERKADOGTREKKING aneb když nemůžů,dotáhne mne pes ,.-)
    DESTINYX
    DESTINYX --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Já si zrovna minulý týden koupil kulaté gumové lano, dvě karabiny a mam to místo opasku i pružícího vodítka. Vyšlo to dohromady na 120 Kč :-) Délka šňůry je od mého pasu k psovi asi 1,5 metru.
    Se psem běhám od 5-25 km a tohle řešení se ukázalo jako skvělé - moc neváží a nikde nepřekáží. Ale na celodenní trek by byl pořádný opasek možná pohodlnější.
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: mam oboje, opasek pouzivam na kratke tury, eventualne u mene tahaveho psa, sedak je dobry na beh a na delsi tury (je to pohodlnejsi), ale chce to spis tahavejsiho psa ktery udrzuje voditko co nejvic napjate
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Ahoj :) začínáme a mám pár dotazů ohledně objednávání výstroje a výzbroje. :) Postroj pro psa mám vybraný, měla jsem možnost ho vyzkoušet a byla jsem nadšená. Ale - jakou máte zkušenost - je lepší sedák nebo opasek? A co se šňůry týče, jaká délka je ideální? Mám bílého ovčáka.
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    BUDDYX: dobrá tedy, vyzkoušíme uvidíme:)
    BUDDYX
    BUDDYX --- ---
    muj husky samozrejme taha jako dabel, jednu dobu jsme casto jezidli na kole. kdyz jsem pak chtel vyzkouset lyze a po velkych pripravach jsem si na ne stoupl, tak si pejsek sednul vedle me a koukal se co bude :) musel jsem se trochu rozjet aby mu to docvaklo, ale stejne to stalo za prd.
    ja ale nejsem lyzar a byly to sjezdovky na kterych jsem nestal roky :) mozna kdybych se trochu naucil na bezkach tak by to bylo stalo za to
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    Učil jste někdo v zime svýho psa tahat vás na lyžích propřípadě prkně? Je v tom nějaký jiný fígl než na koloběžce? Mě to jinak přijde totál stejný:)rozběhnout se už umíme, akorád zastavit v tom rauši je celkem problém:)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    INXS: go! a pomalu :) A na zastavení prrr. :D
    INXS
    INXS --- ---
    v sobotu chci poprvý s bonym zkusit zápřah, nějaký rady jak začít?
    jaké slovní povely používáte na zpomal a zaber?
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    MARQETHA: Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se :))))
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    tak jsme se zúčastnily s feňulí svého prvního neofiko dogtrekkingu - cca 28 km po zříceninách kolem Mladé Boleslavi. řeknu vám, 10 km s ní chodím na běžnou procházku, ale těch necelých 30 už mě stálo hoooodně moc sil. nuže, budeme trénovat a příště už třeba neskončíme poslední :))
    GUBKA
    GUBKA --- ---
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    ZMYJKA: Jůů díky za vlastně první fotky tady na diskuzi,.-))
    ZMYJKA: bohužel jsem teď měla dost silný zánět průdušek,k tomu jsem nastoupila do nové práce..hned jak se trochu proberu,vyrazíme moc rádi!,.-)
    HYBNERKA
    HYBNERKA --- ---
    MIKEYLA: tak dávaly by jsme menší trasy,větší a častější pauzy..a navečer to třeba zabalily anebo zakempily,udělaly táborák,přespaly a druhý den něco podobného..beru to zatím opravd light..nemyslela jsem tím celý víkend soustavně pochodovat..
    kšíry taky ještě nemám,byla by na obojku normal,ale chtěla jsem hlavně vyjet a dát třeba"intenzivnější prochajdu" než obvykle,.-)
    někde se i seknout u koupáku apodobně..seznámit zvířata..takovej menší výlet,.-)

    Teď mám novou práci,pár dní na zaběhnutí a zase budu otravovat s nějakým výletem,.-)

    KLIDNE navrhujte vy termíny,které můžete,třeba se nesjdeme zrovna všichni,ale každýmu se hodí termín jiný,když by jsme se sešly tři..může to být fajn,.-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Tak jsem seznala, že mladej tahá na svých 7 kg fakt dobře, akorát má jenom jednu rychlost - běh - tudíž když za ním klušu, táhne krásně, ale když jdu, jde buď u nohy nebo dělá bungee jumping... Ale je pravda, že ho rušil náhle probuzený pud hlídače stád (nevím, kde se to v tom pudlovi vzalo) a prostě nesnesl, když mu vůz s koňma a děti mizely moc daleko vepředu nebo v zadu - když jsme šli ve skupině, sice se trochu motal pod nohy, ale zas pracoval líp.





    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    SATHIK: super:), to by se mi moc hodilo:))
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    Já bych šla taky ráda, ale nevyhovuje mi termín, 14.7. máme zaplacenou vořechiádu :))) A rozdvojku i s amortizéry můžu prodat, kdysi jsem ji kupovala od manmatu a měla ji asi 2x, mám paka psy...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SNELA: ha, Mšeno, tam budem holt o týden dřív, no...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    ZMYJKA: jinak je to dětský kočovný divadlo, koně, vůz a já tam samozřejmě mám oba hafouny.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    A nechcete se na nás přijet podívat? :D Je to v podstatě Kokořínsko a okolí, takže na courání pěkná krajina.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam