• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANDY_WARHOLKompozice, skladba, hudebni teorie: elektronicka hudba
    Pouziti klasickych postupu v elektronicke hudbe.

Myslite si ze pri tvorbe elektronicke hudby je zadouci pouzivat klasicke postupy hudebni kompozice ?

76 hlasy od 76 respondentů

rozbalit záhlaví
      HRAFNAIN
      HRAFNAIN --- ---
      TRIBASS: jo to strasne rad VIDIM. este akordy kdyby ty pismenka blby tam skakaly, vubec mam rad trochu vysvetlenei a tak, tohle je pecka
      TRIBASS
      TRIBASS --- ---
      Beethoven, Symphony 7, Allegretto, mvt 2
      http://www.youtube.com/watch?v=4uOxOgm5jQ4
      TRIBASS
      TRIBASS --- ---
      WA9NO: zajímavý :)
      WA9NO
      WA9NO --- ---
      TRIBASS: Ghost producer sklada a pak to proda nekomu, kdo to vyda jako svoji vec. Tak nejak jsem to pochopil ja :)
      TRIBASS
      TRIBASS --- ---
      OTZ: co to znamená ghost producer?
      ADAMJ
      ADAMJ --- ---
      Ghost producing delat odmitam.
      ADAMJ
      ADAMJ --- ---
      OTZ: Ne, je to uplne bokem, ale je to jeden American. Reaguju na ten pisecek.
      OTZ
      OTZ --- ---
      ADAMJ: jako ghost producer?:)
      ADAMJ
      ADAMJ --- ---
      OTZ: Eyup, mam kseft :)))
      OTZ
      OTZ --- ---
      k tematu praktickeho vydelku, nejen na ceskem pisecku lze se uplatnit:

https://www.freelancer.com/jobs/Music
      LIQUID_SOUND
      LIQUID_SOUND --- ---
      SQARE: fuj :)
      SQARE
      SQARE --- ---
      k tomuto tématu, děláme teď básnické čtení čtyř autorů, které bude doprovázeno hudbou a projekcema. Ke každému básníkovi vytvářím hudbu, která bude mít u každého odlišný charakter a budu jí živě improvizovat. 12. února v NoDu, Bachor Kniha Čepec Slez. Bude následovat afterparty samosebou

pozvánka tady, muzika má

Bachor - kniha - čepec - slez /// videopozvánka
      http://vimeo.com/85690705
      ADAMJ
      ADAMJ --- ---
      IRAVEN: Nevim jak v .cz, ale trochu jsem ted pronik do jedny z fandomovejch scen v anglicky mluvicim svete. Do zajimavejch nekomercnich projektu je pretlak zrovna tak. Pomer 1:10 neni vyjimkou. Lidi to berou jako prilezitost postavit si portfolio a nabrat kontakty. Dost z nich postupuje dal ke komercnim vecem.
      LIQUID_SOUND
      LIQUID_SOUND --- ---
      ILAB: No to samo, ale to už je věc individuální zkušenosti. ;)
      IRAVEN
      IRAVEN --- ---
      LIQUID_SOUND: Tak tohle přesně chci udělat, ale zatím zjišťuju, kde to mám vlastně nalepit. FAMU je někde u Slavie, ne? Leze se tam tím vchodem od Smetanova nábřeží? :) Díky za info.
      ILAB
      ILAB --- ---
      moje zkusenost se studentskym animakem me teda dokonale odrazuje od nejakych dalsich akci tohoto typu, i kdyz mozna ze jsou i studenti kteri si nechaji nejaky cas i na hudbu k filmu :)
      LIQUID_SOUND
      LIQUID_SOUND --- ---
      IRAVEN: Btw. ale abych nevyzněl jenom negativisticky, přijde mi nejsnadnější a zároveň (třebas oproti těm zoufalostem na Fb) nejúčinnější prostě napsat na červenou nebo žlutou A4 něco ve smyslu VYROBIM HUDBU K VAŠÍ ANIMACI a prdnout to na nástěnku na Famu třebas na KAT. Bez problémů se tam dostaneš.
      LIQUID_SOUND
      LIQUID_SOUND --- ---
      IRAVEN: Hele alespoň co já se setkávám, tak i v týhle sféře je docela živo. Ostatně právě proto kolikrát všeljaký studenti, "neziskovkáři" a jiný zájemci co (nikdy) nemaj (na nic) peníze je ani nikomu nemusej nabízet, protože se pokaždý nakonec někdo chytne. I když i tohle se už trochu posunulo, alespoň se mi zdá.
      IRAVEN
      IRAVEN --- ---
      LIQUID_SOUND: Pokud to omezíme na nekomerční aktivity (hudba ke studentským filmům/dokumentům, indie hrám, apod.), tak do nich se přece tolik profíků nehrne, ne? Kolik jich bude mít čas (chuť asi ano) zabývat se náročnou tvorbou bez nároku na odměnu? Na úrovni, kde se točí nějaké zajímavé peníze, tam asi přetlak opravdu je, tam už hrají roli všemožné známosti, protěžování, tam to chápu.
      OTZ
      OTZ --- ---
      ADAMJ: ..a tolik marnejch, ktery znaj vsichni.. :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam