TRIBASS: dusi? i hlavu a ruce:) dokonale ovladnout vsechny nastroje. idealne vyuzit vsechny nabyty znalosti a zkusenosti. jejich vlastni syntezou vytvorit neco "novyho", zname suroviny v novem a neotrelem podani. nekopirovat slepe aktualni trendy (i kdyz snahou dosahnout zvuku svych oblibenych autoru/stylu se clovek taky dost nauci:). je to stejny jako vysoka kulinarina, na vysledek ma pri priprave i konzumaci (neboli prezentaci) taky vliv milion faktoru, jako spravny (kvalitni a cerstvy) ingredience, jejich priprava nez jdou vubec do hrnce (krajeni), teplota, nacasovani (!) a toho vseho kombinace. ty musis vedet, co jak a s cim funguje a co k sobe nejde, ze cibule je zaklad a na kazdy jidlo se kraji a smazi jinak, ze pparika a kari s ma trochu prismahnout a ze bylinky se davaji vetsinou az nakonec. hluboky hudebni zazitek lze potom prirovnat k momentu, kdy si vychutnavas patricne pripravenou svickovou s onou nasladlou jemnou omackou, brusinkovou zavareninou, poctivou slehackou a platkem citronu..kdyz to funguje jak ma, tak se u toho rozplyvas tak, az skoro slzis a vrnis blahem:)