úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
GOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).
rozbalit záhlaví
RESCAPE
---
---
7:17:14 21.5.2012
IHAY
: klidne nahod nejaky povedeny video pokud ho mas online
GOZER1
: fb stranku uz sleduju nejakej patek, nekdy opravdu vydareny videa
GINTA
: neresme kvalitu, pokud to neni jen nekolikaminutovej nezetrihanej zaber tak to to imho ok, dik za videa
IHAY
---
---
22:44:57 20.5.2012
1 odpověď
já jsem v zimě točil na hero2 nějaký snowboardy, a pokud svítilo sluníčko, dělalo to pěkný záběry .. ostatně vim, že záběry z hero2 používá nova sport do pořadů o extrémních sportech poměrně často.
RESCAPE
---
---
22:16:52 20.5.2012
IHAY
: zalozil jsem klub proto ze planuju koupi teto kamery. a tento klub by me mohl vic nabudit nebo naopak nasmerovat nekam jinam. se sirsim zaberem rozhodne pocitam a souhlasim. dodatecne nazev upravim. o hero 2 samozrejme vim . nazev gopro hero mel byt spis jako obecne :)
IHAY
---
---
21:57:13 20.5.2012
1 odpověď
jen bych si dovolil upozornit, že už je asi rok na trhu hero2, což určitě víte, ale klub se zatim tváří, jako že ne :) no a 2ka je mnohem lepší ve všech ohledech. nicméně gopro není jediná kamera ve třídě "sportovních" hd kamer, takže by mohl být záběr klubu možná trochu obecnější ...
GOZER1
---
---
13:08:00 20.5.2012
RESCAPE
: Výva GoPro :)
RESCAPE
---
---
9:25:22 18.5.2012
1 odpověď
Výva pro všechny majitele, pokud máte nějaké zajímavé info nebo videa, podělte se ně. Fotky taky vítány :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam