• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Kdyz jste u tech nahradnich dilu... nezbyl nekomu po vymene praskleho obalu na GoPro tento kus zavírání? - prasklo mi... nabizim odmenu. (nechce se mi kvuli tomu menit cely kryt ua 1200)
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    Zkusil bych ebay.com
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    HEAVYN: no a sada kera ho obsahuje stoji 750Kc a samostatne se neprodava... :/
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    RONDALUS: me se to taky ulomilo, to jsem myslel ze to vydrzi vic, ja s tim drzackem prakticky nestihl nic udelat a uz je zlomenej
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    Nevali se vam nekomu tento drzak a chteli by jste ho prodat?

Ulomila se mi jedna pacicka na nem... diky moc
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    SARKUF: Jasan případně se můžeme dohodnou a předvedl bych. :-)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MHUNDAK: oka diky, kdybys pozdeji potkal naky novy postrehy dej vedet...
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    SARKUF: Hele mám to celý asi 3 dny. Tak jsem teprve zformátoval aku, ale právě mě překvapilo, že to jede úplně v pohodě. Jde nastavit aby po 60s LCD hodil sleep. :-) A pokud chce člověk nějak komponovat je potřeba. :-)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MHUNDAK: a co teda? Vyplati se? Jak je na tom baterka... nezere to moc?
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    hele jak jste na tom s tema drzackama? me uz jeden prasknul a druhy uz je taky napraskly. praska mi to v miste kde se prostrkava ten sroub mezi drzakem a pouzdrem kamery. Nemate taky tendle problem?
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    RONDALUS: Diky, no zkousel jsem to v aute a radeji jsem to LCD koupil. Je to hnedle o nejaky level jinde. :-) ale diky.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MHUNDAK: kameru mam asi 10 dni, takze zkusenosti nic moc, ale zezacatku sem se bal, ze ten zaber "naslepo" netrefim, ale nepotvrdilo se mi to... natacel sem ted na vode, kdy sem mel kameru prilepenou na kanoii a v pohode, pak na celence a taky v pohode.. uhel je tak velkej ze to odhadnes uplne v pohode a to vcetne fotek...
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    IHAY: Hele nějaký auta a hlavně timelapse?
    IHAY
    IHAY --- ---
    MHUNDAK: záleží, co točíš .. na snb je lcd spíš k ničemu, stačí si pohlídat úhel v jakym držíš kameru (resp. hůlku s kamerou) ..
    MHUNDAK
    MHUNDAK --- ---
    Hele používáte přídavný LCD? Nebo nějaký rady jak komponovat?
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    jeden repast jak se natáčelo :))
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    tak takhle se to pouziva naplno.)

GoPro: New York City... A Day in the Life - Starring Skate Legend Ryan Sheckler - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6JI0wUyH7q4
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    GOZER1:nevadi neco malo nahod klidne, budu to brat tak ze hero 2 na tom bude minimalne stejne
    GOZER1
    GOZER1 --- ---
    RESCAPE: mam jen z gopro 1
    GINTA
    GINTA --- ---
    Tak nase dalsi a myslim, ze povedenejsi frisbeecka:
    Frisbiee Day Hradec
    http://vimeo.com/43004274

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam