• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    NTSC nebo PAL?
    na youtube je to jedno ale je tam nejakej rozdil v kvalite mezi NTSC 1080p/30 a PAL 1080p/25 nebo jsou to jen cisla?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Ano, otocit o 180° aneb upsidedown mode - v GoPro v menu... nebo pak v SW, kde to strihas.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: pri pouziti drzaku na prsa se zrejme musi prehodit obraz je tak?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: no video z google earth o tom jsem se taky zajimal a to jde udelat jen pomoci snimani obrazu ne?
    nejaky to surovy video z earthu snad je placeny nebo to ma omezeny poziti jen pro nekoho?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Samostatnej soft http://www.dashware.net/ . Je to delani hlavne pro motosport, mapy sem tam nenasel. Jen takhle carou profil trate/okruhu atd. Kdybys ale chtel mapu, pak neni problem si udelat video z GPS na google earth a pridat treba v malym okenku do videa...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: jasne synchronizace ... to je samotnej soft nebo to funguje i jako plugin do pinnaclu, adobe, vegasu??
    co se tyce ty mapy je tam moznost podlozeni nejake detailnejsi tzn aby tam sly videt popisy z google napr etc.. ?
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    RESCAPE: Funguje to jako dalsi vrstva ve videu. Vsechny data bere z GPS...a je jen na kazdem, co si tam navoli za"píčoviny":) Je tam spousta veci pripravenych, ale da se vytvorit i cokoliv sveho. Nejvetsi orisek je to sesynchronizovat s obrazem...:)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    MILTRON: pěkný!
    můžeš nějak stručně popsat jak dashware funguje? obvzlášť ten bod na mapě je hodně zajímavej
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    MyGoPro@Orlik - YouTube http://www.youtube.com/watch?v=n-47qY2IE2Y&feature=g-upl

Moje GoPro se naucilo ukazovat mapu a rychlost...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    TOM: nejprve jsem zkousel sunnysoft taky je prodava e potvrdili mi termin dodani pres mesic takze nic..
    pak sem objevil inzerat na hyperinzerci.typek jich nakoupil vic z ciny a prodava a asi jich jeste par mit bude
    osobni odber liben. me to za 50 kc navic dovezl na prahu 4 ..

Náhradní baterie pro GoPro Hero / Hero HD / Hero 2 atd. - Praha, inzerce, prodám
    http://foto.hyperinzerce.cz/video-napajeni/inzerat/5373508-nahradni-baterie-pro-gopro-hero-hero-hd-hero-2-atd--nabidka-praha/
    TOM
    TOM --- ---
    RESCAPE: kde a za kolik jsi ji koupil? .)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CYRIL: tak nabijeni z pc pres USB kabel je vseobecne "nekvalitni nabijeni" to by pak mohlo sedet ze ti kamera brzo zdechla,
    ja jsem te pochopil tak ze si nabijel pomoci neorigo adapteru! jestli mas neorigo USB kabel tak je to uplne jedno, kabel je kabel

doporucuju koupit adapter , ja pouzivam ten co mam ke GPS trackeru
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    ja mel gopro prvne a nabil sem ho kabelem pres komp do plnejch a vidrzelo to .... skoro nic prave
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CYRIL: co jsem testoval tak to tak neni, neoriginalni sitovej adapter a na vydrz baterky to nema vliv.
    a myslim ze kamera se hodne vybiji ikdyz nenahrava . ?

jinak testuju neoriginalni baterku a vydrz srovnatelna z originalni, otazka je jak dlouho to tak bude..
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    je fakt ze mi takhle baterka obcas taky zablbla... nabijel jsem a pak to vydrzelo hrozne malo... uz dlouho se mi to nestalo. tak nevim cim to je. kdyb se ti potvrdila ta teorie dej vedet
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    jak dlouho vam gopro hero 2 vydrzi nabity? nabijel sem to neorig kabelem a zdechlo to rychle prej je rozdil kdyz se to nabije originalnim kabelem. co je na tom pravdy?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    tak dnes jsem se konecne stal majitelem hero 2, ocekavam nejaky ty pluska :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    RESCAPE: kdo by se s tim potom sříhal :))
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    nektery hd kamery prave neumi sami vytvorit novej soubor a nahravani se prerusi.
    u gopro by to byl docela fail takze super
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    SARKUF: to je dobrý, to jednička nemá.
    2,5h na fullhd je standardní pro 32gb karty ve všech hd kamerách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam