• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    add drzak co jsem shanel...

da se objednat treba na http://www.gohd.cz/
    stoji 200 + postovne... (psal jsem jim)

v nabidce neni ale po nasranych emailech od zakazniku ho asi zacali posilat :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mam tu jednu gopro2 na prodej..pouzil sem ji jednou...(koupil sem ji na dovcu kvuli podvodnimu nataceni/foceni ale vsechno bylo hnusny a rozmazany a az kdyz sem se vratil tak vydali nejakej kit na lepsi ostreni pod vodou...nicmnee to uz sem mel koupenej podvodni fotak :)..dam ji tak za 7k..koupena u fotoskoda nekdy v dubnu/kvetnu

[ OFFERINGNABÍZÍM: Gopro hdhero2 outdoor edition / Praha - vrsovice / 7000 CZK ]
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    este jedna stara vykopavka

Dollymount SSE - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fr3FYLZCZd4
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    TURBO
    TURBO --- ---
    SARKUF: viz http://gopro.com/support/article/?21500171 . Smartphone bohužel nemám, ale docela by mě zajímalo, jakou to bude mít latenci (wifi + aplikace ve smartphone) a jestli to bude vůbec použitelný :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    TURBO: to je dobrej napad s tim smartphonem. Vidis by me asi nenapadlo... dik za tip
    TURBO
    TURBO --- ---
    SARKUF: mě pčijde, že "otázka času" je to už právě docela dlouho ... původní GoPro už nějakej ten pátek na světě je. Ale taky mi to přijde divný, že by Číňan nic nevymyslel a nebylo to už dávno na DX ;)

Ad displej - klasika, pokud chceš točit jiný záběry než z prvního pohledu, je to naprostá nutnost. Ovládání ve stylu GoPro jednim tlačítkem, žere to baterku (dá se nastavit auto off) a na sluníčku je na něm vidět fakt prd. A je drahej. Myslim by mohl stát klidně půlku :/

Pro majitele Androidu či iPhone mi ale jako mnohem lepší varianta k LCD přijde počkat si, až GoPro vydá SW (pro Android), kterej bude umět přes WiFi BacPac živej náhled a vůbec dálkově celý GoPro ovládat. Je to víc much jednou ranou - wifi + náhled na Androidu (namísto LCD).
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    TURBO: jj prave jsem se taky nedogooglil...skoda. Mas pravdu. Ale bude to otazka casu, kdy nekdo zacne vyrabet neorigo dily viz ty filtry, baterky atd.

jinak jak jsi spokojenej s tim lcd displejem? ma to cenu?
    TURBO
    TURBO --- ---
    SARKUF: imho žádnej neni, resp. už jsem párkrát gůglil a nic. Imho kdyby někdo takovej byl, tak se o tom ví nebo to bude třeba na DX.

Ad ceny - taky mi to vadí, ale holt GoPro si to zatim stále ještě může dovolit, takovej malej monopol - vzhledem ke kvalitě provedení a výstupu kamerky. A vysvětlení, proč neexistuje stejně kvalitní nebo lepší kamera za menší/stejný prachy je podle mě jednoduchý - prostě to nejde a proto existuje jenom GoPro a pak "ty ostatní" levnější (a horší).
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MAESTRO_007: jsou to svine... koupis za desitku a dalsi petku do toho narves v prislusenstvi.)

chtelo by to ten neorigo shop APOKAKODEX: a nema nekdo nejakej link aspon na zahranicni neorigo shop?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RONDALUS: si delaji prdel ne? :) kvuli zakladnimu drzaku co praskne za chvili zas si kupovat dalsi sadu? :(
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MAESTRO_007: me taky a co jsem zjistoval tak neni jina sance nez ta sada...
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    SARKUF: To mě taky :) Objednal jsem kulatý polarizak na standardni pouzdro a magenta filtr pro dive mount. Kdyby to náhodou stihli doručit příští týden, vezmu to hned o víkendu otestovat.
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    ARNIWUP: ok díky :)
    Je v čr nějaký obchod s neoriginálními díly nebo osoba co je prodává?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    cau..

praskl mi ten zakladni "zacvakavaci" drzak
    http://jupiterkiteboarding.com/store/images/gopro_naked_hero_01.jpg (s napisem go pro)

nejaky tip kde ho levne sehant? klidne i neoriginal...
    na oficialnich strankach to vypada ze musim koupit celou sadu )ktterou uz mam doma :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    RESCAPE: omlouvám se, jsem si to pitomec nepustil v 1080p :) Ty zpomalovačky dopočítávané jsou docela mazec, pěkně si to hraje s obrazem... teda spíše nepěkně. Jinak nic nevytýkám, snad si brzo taky na něčem zařádím, vyrakvím se a pochlubím :)

osobně točím na 720p 60fps, připadá mi to jako dobrý kompromis mezi kvalitou a použitelností pro slowmotion.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    ARNIWUP: tak dej pak prsim report... ty filtry me zajimaj...
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    TURBO: zrovna dneska jsem objednal mikrofon a filtry, uvidíme, co dorazí
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    APOKAKODEX: natáčel jsem ve špatných podmínkách jednou a stálo to za prd. Kvalita obrazu mizerná. Zvuk je špatný vždy, když točíš z ruky (jakákoliv manipulace s kamerou je slyšet. Čím větší vzdálenost od kamery, tím horší kvalita zvuku.
    Tolik moje zatím skromné zkušenosti. Můj prozatimní závěr je, že pokud chci zvuk, potřebuju nutně externí mikrofon.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam