• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    EZZOP
    EZZOP --- ---
    Cau.Mate nekdo moznost porovnat HERO a HERO2 ?? Je mezi nimi velkej rozdil?? Jediny co mi prijde jako velkej rozdil, je mezi uhlem snimanim pri 720p a 1080p. Nebo se gopro s HERO2 hodne vysvihlo.
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MAESTRO_007: dik, zkusim to tam taky
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    Ahoj...
    prodavam novou, nikdy nepouzitou DRIFT X170. jeste rok a pul v zaruce.
    viz: http://www.alza.cz/drift-x170-d265141.htm?kampan=adw1_dsa-alza&gclid=CImx7uurwbICFdGizAodbDkArA
    ...do posty
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    add drzak co jsem shanel...

da se objednat treba na http://www.gohd.cz/
    stoji 200 + postovne... (psal jsem jim)

v nabidce neni ale po nasranych emailech od zakazniku ho asi zacali posilat :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    mam tu jednu gopro2 na prodej..pouzil sem ji jednou...(koupil sem ji na dovcu kvuli podvodnimu nataceni/foceni ale vsechno bylo hnusny a rozmazany a az kdyz sem se vratil tak vydali nejakej kit na lepsi ostreni pod vodou...nicmnee to uz sem mel koupenej podvodni fotak :)..dam ji tak za 7k..koupena u fotoskoda nekdy v dubnu/kvetnu

[ OFFERINGNABÍZÍM: Gopro hdhero2 outdoor edition / Praha - vrsovice / 7000 CZK ]
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    este jedna stara vykopavka

Dollymount SSE - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fr3FYLZCZd4
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    BEAUFORT
    BEAUFORT --- ---
    TURBO
    TURBO --- ---
    SARKUF: viz http://gopro.com/support/article/?21500171 . Smartphone bohužel nemám, ale docela by mě zajímalo, jakou to bude mít latenci (wifi + aplikace ve smartphone) a jestli to bude vůbec použitelný :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    TURBO: to je dobrej napad s tim smartphonem. Vidis by me asi nenapadlo... dik za tip
    TURBO
    TURBO --- ---
    SARKUF: mě pčijde, že "otázka času" je to už právě docela dlouho ... původní GoPro už nějakej ten pátek na světě je. Ale taky mi to přijde divný, že by Číňan nic nevymyslel a nebylo to už dávno na DX ;)

Ad displej - klasika, pokud chceš točit jiný záběry než z prvního pohledu, je to naprostá nutnost. Ovládání ve stylu GoPro jednim tlačítkem, žere to baterku (dá se nastavit auto off) a na sluníčku je na něm vidět fakt prd. A je drahej. Myslim by mohl stát klidně půlku :/

Pro majitele Androidu či iPhone mi ale jako mnohem lepší varianta k LCD přijde počkat si, až GoPro vydá SW (pro Android), kterej bude umět přes WiFi BacPac živej náhled a vůbec dálkově celý GoPro ovládat. Je to víc much jednou ranou - wifi + náhled na Androidu (namísto LCD).
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    TURBO: jj prave jsem se taky nedogooglil...skoda. Mas pravdu. Ale bude to otazka casu, kdy nekdo zacne vyrabet neorigo dily viz ty filtry, baterky atd.

jinak jak jsi spokojenej s tim lcd displejem? ma to cenu?
    TURBO
    TURBO --- ---
    SARKUF: imho žádnej neni, resp. už jsem párkrát gůglil a nic. Imho kdyby někdo takovej byl, tak se o tom ví nebo to bude třeba na DX.

Ad ceny - taky mi to vadí, ale holt GoPro si to zatim stále ještě může dovolit, takovej malej monopol - vzhledem ke kvalitě provedení a výstupu kamerky. A vysvětlení, proč neexistuje stejně kvalitní nebo lepší kamera za menší/stejný prachy je podle mě jednoduchý - prostě to nejde a proto existuje jenom GoPro a pak "ty ostatní" levnější (a horší).
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    MAESTRO_007: jsou to svine... koupis za desitku a dalsi petku do toho narves v prislusenstvi.)

chtelo by to ten neorigo shop APOKAKODEX: a nema nekdo nejakej link aspon na zahranicni neorigo shop?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    RONDALUS: si delaji prdel ne? :) kvuli zakladnimu drzaku co praskne za chvili zas si kupovat dalsi sadu? :(
    RONDALUS
    RONDALUS --- ---
    MAESTRO_007: me taky a co jsem zjistoval tak neni jina sance nez ta sada...
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    SARKUF: To mě taky :) Objednal jsem kulatý polarizak na standardni pouzdro a magenta filtr pro dive mount. Kdyby to náhodou stihli doručit příští týden, vezmu to hned o víkendu otestovat.
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    ARNIWUP: ok díky :)
    Je v čr nějaký obchod s neoriginálními díly nebo osoba co je prodává?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    cau..

praskl mi ten zakladni "zacvakavaci" drzak
    http://jupiterkiteboarding.com/store/images/gopro_naked_hero_01.jpg (s napisem go pro)

nejaky tip kde ho levne sehant? klidne i neoriginal...
    na oficialnich strankach to vypada ze musim koupit celou sadu )ktterou uz mam doma :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    RESCAPE: omlouvám se, jsem si to pitomec nepustil v 1080p :) Ty zpomalovačky dopočítávané jsou docela mazec, pěkně si to hraje s obrazem... teda spíše nepěkně. Jinak nic nevytýkám, snad si brzo taky na něčem zařádím, vyrakvím se a pochlubím :)

osobně točím na 720p 60fps, připadá mi to jako dobrý kompromis mezi kvalitou a použitelností pro slowmotion.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam