• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BUFO_VIRIDIS: hero2 , nevim jak na tom byla jednicka ale myslim ze ta 60fps neumela
    BUFO_VIRIDIS
    BUFO_VIRIDIS --- ---
    RESCAPE: i ta jednička, nebo dvojka?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BUFO_VIRIDIS: vetsina z nas tady vlastni gopro a tak nejak je asi vseobecne dany ze gopro je nejlepsi, cop je na tom pravdy potvrdi snad jen spousta videi na youtube takze tezko rict...
    tu tovatec jsem neznal a kdyz jsem se v rychlosti dival na videa tak fakt nevypadaj zle.. ale specifikace kamery tam vede porad gopro, uz jen s 60 fps pri 720, tovatec ma jen 30...
    otazka je jak je to s moznosti uchyceni tovatecu
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SKAUTIK: contoury budou zrejme drzaky :)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    jinak moje GOpro2

Endless summer in BC - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=qR5LM_E9ySU&hd=1
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Contour props :)

Contour Camera Survives Avalanche and Two Years in the Wild : CONTOUR Blog
    http://blog.contour.com/2012/10/10/contour-cameras-survives-avalanche-and-two-years-in-the-wild/
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    RESCAPE: diky, video je fajn. Procetla jsem ten olympus a
    divala jsem se jeste na to specialni podvodni pouzdro, ktery gopro vydali, a videa s nim mi taky prijdou ok. ... a zatim jsem asi vic naklonena gopro :).

Vlastne moc ani nedokazu definovat proc - snad jen ze na nataceni mi diky tem uchytum prijde vyuzitelnejsi a ze ty moznosti podporujou "hravost", ze se s tim asi da vic blbnout - je to asi spis pocitovy.
    Akorat me teda se*e cena vsech tech prislusenstvi - kdyz jsem strizlive naklikala, co by se hodilo na zacatek, byla jsem na 12-13k nejmin :/
    BUFO_VIRIDIS
    BUFO_VIRIDIS --- ---
    Zdravím a mám dotaz. Chci muži koupit k vánocům sportovní kameru na bika. Hodně si teď pročítám o GoPro Hero 2 a zaznívají na diskuzích i názory, že za lepší cenu je prý nastejné úrovni Tovatec HD Sport, či prý GoPro jednička že má stejné funkcem jen o málo horší obraz.

Zajímá mě, jaké máte zkušenosti. Ona ta cena nehraje zas tak roli a asi bych stejně objednávala mimo čr. Dík, klidně pošta.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    VENIKA: no s lcd se gopro samozrejme koupit da , ale..

fotak mam nikon coolpix aw 100
    tady jedno vlastni basic podvodni video:
    Trieste Diving - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=4MO2wLqB6fw

jinak celkove s nim sem moc spokojenej, plni ucely pro ktery ho potrebuju. nadruhou stranu svetelnost 3.9 - 4.8, tzn. za horsiho svetla si to pochopitelne moc nedava.

dobrej by mel byt tenhle olympus, svetelnost f/2,0
    Olympus TG-1 od 8 464 Kč - Heureka.cz
    http://digitalni-fotoaparaty.heureka.cz/olympus-tg-1/

VENIKA
    VENIKA --- ---
    APOKAKODEX: diky, nevypada to uplne zle..
    RESCAPE: ja si prave nasla nejakou sadu s displejem, takze to by vyreseny bylo, bez bych asi nebrala

Kazdopadne diky, zkusim teda mrknout jeste po outdoor fotaku. Kdybyste meli tip, tak beru taky
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    jde nějakým způsobem gopro napojit do pc přes hdmi aby fungovalo jako webkamera (na internetový broadcasting)? nebo přes tv out? Na google jsem našel, že prý je to možné jen přes to přídavné wifi. Zkoušel někdo?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    VENIKA:
    ad gopro ve tme- kdyz bude podium dobre osviceno mel by zaznam byt relativne ok ale zazraky od toho cekat nemuzes. dobrej zaznam v horsich svetelnych podminkach je precejen vlastnosti drazsich kamer a fotaku..takze nic levnejsiho ti pravdepodobne lepsi obraz nevykouzli

ad gopro pod vodou - zadnej zazrak, ja mam jeste ke gopro vodotesnej outodoorovej kompart a ten dela pod vodou lepsi a hezky videa a fotky.

mozna bych se spis nez po gopro v tvym pripade podival prave po outdoorovym fotaku kterej se da koupit ve stejny cenovy kategorii jako gopro a budes z toho mit "vic muziky".

pritel to nebude mit na nejaky "extremnejsi zabery" takze gopro je podle me zbytecny, uz jen absence obrazovky je minus
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    VENIKA: zrovna ted jem si to vzal na jednu vesnickou diskotéku :-D ten zvuk neni nejhorsi, ale lepší by bylo pichnout do mikrofonu vstup z mixu. Na stage musi byt fakt dost světla si myslím. gopro mají na svem kanalu ten zaznam kapely mrkni možná ti to pomůže.
    GoPro: The Glitch Mob - LIVE at Red Rocks Ampitheater - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Ix24VEl_kps
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    ahoj, potrebovala bych poradit od zkusenejsich :) - premyslim, ze koupim priteli GoPro, par veci jsem si precetla a nejsem si moc jista a nechci dat tyhle relativne velky penize za neco, co pouzije jednou za rok.
    Hlavni pouziti jsou koncerty - ma kapelu a nedavno to videl u nejake jine spratelene kapely, ze si kamerku postavili na bednu a pak sestrihali video a hrozne se mu to libilo. Ale co jsem cetla, tak ve tme nic moc - budou tomu stacit podiovy svetla? Zvuk pomijim, to jsem pochopila, ze vubec. Mozna pak na "samofoceni" taky behem koncertu.

Dal by to pouzival asi na bezny nahravani/foceni napr. ve studiu, to pocitam, ze je ok. No a dalsi mozny pouziti je pod vodou - radi se potapime, ale to me zas "vystrasil" Koudy tim, co psal.

Podnety vitany :).
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    tak a včerejší blbnutí se cvičným kitem
    první lítání se cvičným komorovým kitem - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=nzjKpcR59cw&feature=youtu.be
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    tak už se mi taky povedlo ulomit tu nožičku zasouvacího držáku. Na jedné to sice taky drží, ale štve mě, že vše udělají tak odolné, kromě příslušenství, které si člověk musí pořád dokupovat, jako třeba ty sáňky :(
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    RESCAPE: to neeee :) Ideálně sehnat nějaký strojek, kterým se dá nastavovat i rychlost otáčení. Líbilo by se mi kdyby to šlo 1otočka/1den... ale porad lepsi minutka nez kupovat ty silene predrazene strojky
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CLOVICEK: hmm, to vypada na seriovou vyrobu :)
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    RESCAPE: levna minutka za 25 kč u wonga :) Šroubek je tam prilepený sekundovým lepidlem... Zpočátku jsem se bál, že se ulomí, vypadá to dost křehce, ale když jsem ho ani silou neurval, když jsem tam chtěl dát jiný, zjistil jsem že to tam drží opravdu nafest :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    CLOVICEK: nejde, ale chtel jsem to hlavne kvuli podstavci a nahore jsem oddelal ten plech a prilepil stativovou hlavu.
    ty levny minutky jsou hrozny zrudy :))

Kuchyňská minutka UFO - UNIPRO - CZECH s.r.o.
    http://www.unipro-czech.cz/index.php?detail=15311
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam