• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    WERT: supr, jsem byl take ve velke upe.
    V jakym rezimu natacis?
    WERT
    WERT --- ---
    prvni test s hero3

Velká Úpa Minishred / GoPro HERO 3
    https://vimeo.com/56514887
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: Taky sem si říkal, proč to sakra nenechali spojený... Asi si budeš moct koupit za pár dolcků náhradní :)
    WERT
    WERT --- ---
    jeste teda postreh u novyho gopro, udelali takovou krytku co kreje vstupy hdmi/mini usb a kartu... roztomila myslenka, ale ten kryt musi clovek porad vyndavat a zandavat... tudiz jsem ho prave vyndal a uz ho tam nikdy nevratim

Konstrukcne to meli udelat gumovy a nejaky pevne spojeny s kamerou tohle je akorat nesmyslnej bazmek co je treba zahodit nez se sam ztrati.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem pouzil poprve kameru v telocvicne (Hero 3). My mame takovou mensi a musim rict, ze parada, protoze kdyz stojim u lajny, tak zabiram na sirku 90% hriste :))) coz s fotakem ani s kamerou nebyl ani 40% :)) Jsem s tim spokejenej, akorat musim dokoupit ten bazmek, kterej umozni pridelat kameru na klasickej stativ... ted ho nikde nemeli... Plus asi dokoupit tu teleskopickou tyc :)
    WERT
    WERT --- ---
    SARKUF: Nahoru, a pripadne udelat svepomoci bazmek s delsi tyci, dobry zabery pak na xicht a telo (az budes delat backflipy) :)
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    WERT: no klasika na lyze... asi to taky hodim nahoru. Jen kdyby mel nekdo nejaky zajimavy postrehy z praxe.)
    WERT
    WERT --- ---
    SARKUF: Na jaky??? :)

Na kokosce asi nahore, na integrale z boku, na xc helme nepouzivam, ale taky bych to pridelal nahoru.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    jaky preferujete umisteni na helme?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    WERT: to jo souhlas ;-(
    ta wifi je podle me pro tenhle ucel naprosto nevhodne pouzita architektura, kdyz uz tak to meli pouzit neco jako Eye-fi system a remote control udelat uplne nezavisle.

Kdyz chci s gopro3 natacet tak se rozmejslim jestli remote wifi pouziji nebo ne..
    Navic se me stavalo ze se to z nejakeho wifi duvodu rozparovalo a musel jsem znova do menu.

WERT
    WERT --- ---
    SYPFX: podle bude pro provozovani wifi nutnej battery backpack a jses velikosti na rozmerech puvodniho hero2 :)

No vubec to wifi zere krute tu baterku. Podle me to nebude na pouzivani celej dn jen v nejakejch urcitejch pripadech.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ten remote pro gopro3 je na bazi wifi a podle me zere dost baterku takze 2nahradni baterky je skoro povinnost. Nevim jestli to byl stastnej krok to udelat na bazi wifi.. Sice to jde pouzit i na mobilu ale podle by byl lepsi dedikovanej radio remote kterej nezere tolik baterie jako wifi prenos.
    Ale tezko rict zatim jsem poradnej test s wifi a bez wifi neudelal.

SARKUF
    SARKUF --- ---
    nejaky tip kde v Praze sehnat nahradni cocku na Gopro2? Datart a fotoskoda neuspesne... Potrebuju to na vikend.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    WERT: souhlas, take jsem to tam hledal.
    doufam ze je to jen nejake SW omezeni a ze to v nejakem SW upgradu rozchodi.
    Umoznil bych napriklad download natoceneho klipu pres wifi do mobil..
    WERT
    WERT --- ---
    JOPS: je rok 2012... A kdyz jde preview, musi to jit i prehrat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    WERT: muj nazor je takovy, ze on ten datovy tok muze bejt docela velkej :) tak proto si myslim, ze to asi nejde
    WERT
    WERT --- ---
    Docela blby na gopro hero3 je to ze z kamery nejde delat preview jiz natocenejch filu na mobil... To je krapet demence. :/
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Tak dneska konečně dorazila gopro3 black edition uz jsem ji nahodil hned v defaultu jede 1440x48 a protože nemám cinestar codec tak quadcore to nestíhá přehrávat.
    Na prvni dojem natáčení v noci proti stare gopro nebe a dudy normálně v noci pěkny nezasumeny záběr .
    Supr funkce je ta WiFi to umi i silver protože pak se dá všechno nastavovat krasne logicky přes iPhone a ne přes ty gopro šílený menu.
    Zítra s ni frčím do Alp tak jsem zvedav na prvni dojmy.
    Je to fakt prcek.
    WERT
    WERT --- ---
    Tady jeste nejaky maj:
    MicroSDHC | MALL.CZ
    http://www.mall.cz/memory-card-micro-sdhc/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam