• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky

Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

rozbalit záhlaví
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    SILENCE: myslsi tu 10W nabijecku na iPad?
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    INSOMNIA: z PC pres USB jsem to nabijel snad 5h. kdyz jsem to pichnul do nabijecky na tablet do zasuvky tak se to nabilo za 2h.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Jestli to vydrzi 80-90 minut v kuse tak, by to na potapeni mohlo byt ok, ale jak dlouho se nabiji?
    BASIK
    BASIK --- ---
    RESCAPE: Uplne bez uprav, jen sem to prohnal premierou do h264 http://www.youtube.com/watch?v=3sCpYe9NCfo
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    BASIK: bych docela i mrkl na video jak to vypada, nahod neco
    BASIK
    BASIK --- ---
    No tak to dneska dorazilo (Hero3 Black), vyzved sem ji po ctvrty hodine, takze kvuli svetlu ani nebyl cas studovat manual. Treba abych umel zmenit mod. Tudiz tohle je frame z 1440@48 videa. Uz i tak me prekvapilo, jak si to s tim serem poradi. Zatim nelituju :)

SILENCE
    SILENCE --- ---
    APOKAKODEX: zajmalo by me jestli se clovek s bat packem dostane na 2x tolik nebo 3x tolik. 3x90minut by asi za tech 50 vdolku stalo.
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    SILENCE: to není moc :/
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    SILENCE: tak jsem ted nahraval s vyplou wifi 86 minut v kuse.
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    KOZEL: zajet by se mela tak po 3 cyklech. takze uz to asi lepsi nebude. a s battery packem teda cca 2h? ma to byt 2x vic.
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SILENCE: Ja s tim jel hodinu na kole a byla skoro v cudu, cekam ze vic jak hodinu dvacet s tim clovek neda. Trochu zklamani. Mozna az se ta baterka trochu vic zajede, tak da vic?
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    pro hero3 je treba battery backpack?nebo ta mala baterka vydrzi realne nahravat 2h?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    APOKAKODEX: hlavně střelec, že si prostě sjede na oběd na jih Kréty :D
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    APOKAKODEX: pohodář :)
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    některé edity v soutěži docela fajn :-)
    https://www.facebook.com/gohd.cz

GoPro - ONE DAY MY WAY - Crete - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vrjI01e7NWY
    WERT
    WERT --- ---
    JOPS: pan u kasy ti moh jednoduse rict na jaky pobocce to maji, kdyby ses ho zeptal... pripadne neni nic jednodussiho si najit na netu kde to maj, zavolat tam a dojit tam. Proc zahlcujes internet???
    JOPS
    JOPS --- ---
    WERT: napriklad jsem byl v Datartu v Letnanech a tam meli velky kulovy. Akorat tu vopicarnu na potapeni...
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    JOPS: datart hostivar, harfa, ruzyně skladem, 320kč
    WERT
    WERT --- ---
    JOPS: v obchode
    JOPS
    JOPS --- ---
    tusite, kde koupit TRIPOD MOUNT ? Potreboval bych to do soboty :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    co se tyce strihu formatu MP4. Priznam se, ze jsem se toho trochu bal.

Mam Intel i5 2,67GHz a 12GB RAM

Striham ve Vegasu format, kterej leze primo z kamery. Kdyz striham, tak se to obcas sekne, ale ve spravci uloh bych rekl, ze CPU se flaka. Ja si myslim, ze mi to nestiha disk... Tam mam nejakej starsi (3-4 roky starej )

Ale na klasickej strih stmivacka, uriznuti nepovedenych zaberu, plus nejaka jemna korekce barev je v pohode. Ale ona to muze delat i tam ramka, jsem ji kupoval, kdyz to stalo par korun...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam