• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    KORDA: finalcut je lux kdyz nemas bankovky tak zkus warez
    KORDA
    KORDA --- ---
    Poridili jsme nove gopro black. V cem strihate na Macu? Prijde mi, ze iMovie je trochu moc jednoduchy ale zase se mi nechce davat 1k$ za FinalCut.

Jinak super spokojenost. Rozhodoval jsem se mezi dslr a gopro. Nakonec vyhralo gopro kvuli durabilite a jednoduchosti - da se pujcit komukoliv a je hodne simple na pouzivani. Kvalitou (pri idealnim svetle) mi vyhovuje.

Plus - kde kupovat prislusenstvi? Alza ani Fotoskoda nema noc skladem. Zaroven se chci zeptat jak moc drzi suction cup na aute kdyz je takovahle kosa?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    BASIK: musis tam dat novej firmware, teda jestli ho tam nemas. Jinak se to seka.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Dneska me teda cerny Hero nekolikrat nasralo. Trikrat se seklo pri startu zrovna, kdyz sem ho nejvic potreboval :) Asi mu byla zima...

JARDAK
    JARDAK --- ---
    PEETIK: mam tu druhou verzi (pred hd2). ale na vyzkouseni snad postaci.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JARDAK: Že ses taky někdy neozval dřív? A máš HD2? Nebo trojku?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PEETIK: ja ti to nekdy natocim..
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Už se tady na to ptal Tuleň, zkoušel někdo natočit s GoPročkem nějakou fireshow? Popřípadě nechtěl by někdo s Go Pročkem přijít na nějakou naší fireshow, abysme to ozkoušeli? Já si chci HD3 koupit, ale zas abych nebyl zklamán, že to třeba háže nějaký artefakty nebo tak nějak. Popřípadě zda by to šlo vyřešit jinou čočkou nebo tak nějak?
    WERT
    WERT --- ---
    RESCAPE: neumi
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    Umi si smartphone pri spojeni pres wifi s hero3 stahnout fotky a videa nebo to jen prenasi obraz?
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    PAN_X: Ne, tam se pouzivala klasicka rampa se spoustou kamer v rade.
    BASIK: Bylo by to hodne rozmazany, ten pohyb by musel bejt extremne (nerealne) rychlej, protoze je v mode ty objekty v pohybu uplne zastavit.
    PAN_X
    PAN_X --- ---
    BASIK: jj myslim ze takhle to bylo delany u toho vydea jak ken block jede san franciskem - byli tam videt pojezdy a ten zaber byl pak jakoby bullet time
    BASIK
    BASIK --- ---
    WERT: Tohle by teoreticky stacilo vyresit jednou rychle se pohybujici (po ty kruhovy draze) kamerou :) otazka je, jestli by to cely nebylo rozmazany, nad tim se mi ted nechce premejslet.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: jj to klicovani videa asi nebude prdel a kdyz by se kamera pohybovala zaroven i ve vertikalni rovine tak to asi nebude vypadat tak dobre
    WERT
    WERT --- ---
    RESCAPE: no ale oni to evidentne fotili... asi bude problem s nacasovanim videa.
    Nicmene to spousteni pres wifi u gopro by to melo resit... ne?
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    WERT: zrcadlo prece taky toci video i ve full hd
    WERT
    WERT --- ---
    spis ciste teoreticky:
    s tema kamerama... je mozny posouvat pohled a video muze porad bezet (treba slomo) ne???
    zatimco s fotakama se cas zastavi uplne
    RADAK
    RADAK --- ---
    MAESTRO_007: Jasny. Sem si rikal, proc maj vsechny ty jednotlivy zabery stejny expoxice a bilou. U tech goprocek to tak divne poblikava a meni barvy.
    WERT
    WERT --- ---
    TimeSlice experiments by Keith Hopkin | Artwork.Not.Available
    http://www.artworknotavailable.com/timeslice/
    WERT
    WERT --- ---
    GoPro HD- Mick Fanning Surfs with GoPro Array.mp4 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=__aSH5mJeJU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam