• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Against All Odds - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=xreZfeoN0Zs

Aneb i rybarina muze byt celkem extremnim sportem :)
    WERT
    WERT --- ---
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    INSOMNIA: jen bych rad dodal, ze Egypt je jedna z nejlepsich lokalit na potapeni na svete. Samozrejme jde taky o to, s kym a kam se jedete potapet.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Stemming from the amount of interest on my first post – Understanding your New GoPro - I decided to dive a little deeper into some of the other aspects of the GoPro HERO3 Black Edition. There’s a lot of little things that are a bit harder to really know what’s going on inside that little box of ours.

Understanding your GoPro Part 2
    http://abekislevitz.com/understanding-your-gopro-part-2/
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PEETIK: no jo, tak to ja to radsi jeste zrusim, protoze jedna kolegyne povidala ... Diky!
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    INSOMNIA: Kolegyně se před pár dni vrátila z potápění v Egyptě a teda prý nicmoc tam to moře... samej bordel. :(
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Letim v dubnu do Egypta, takze to by nebyl problem ... ale chci to vychytat nez budu natacet na ostro!
    WERT
    WERT --- ---
    INSOMNIA: doporucu tocit v poledne v karibiku
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    WERT: Zkpusel jsem v bazenu 720i/60fps bez protune a bylo to nejaky vyblity :/ absolutne neporovnatelny s tim, co vidim na jinych videiich na trubce.

Nejaky konkretni doporuceni teda na rozliseni/fps by nebylo? Popripade co jeste poladit? Napada me mereni expozice?
    WERT
    WERT --- ---
    protune neni vhodny pro pouziti v prostredi kde je malo svetla...

fps... podle toho co chces tocit, 60 fps nic nezkazis...pokud to pak chces treba zpomalit...
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Jaky rozliseni/fps pouzivate pro nataceni pod vodou a pouzivate Protune?
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    hele zkousel nekdo vymenit objektiv na GoPru hero za nejakej jinej ? Dostal jsem ted nejaky 16mm skla s C mountem a hraju si s myslenkou na to zkusit nasadit SWITAR 16mm/1,8 http://us.c-mount.passion.pro/image/Kenr+Paillard+switar+16mm+f1.8--5.jpg ale nez to gopro rozeberu tak me zajima jestli to vubec ma smysl :)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SILENCE: tusim ze preview nejede kdyz nahravas s Protune, kterej uz sam o sobe tu kameru vytezuje tak moc, ze by nezvladala vyrabet ten preview stream.
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    dnes jsem po delsi dobe zkousel natacet s preview pres tablet a ten preview ted nejede kdyz je spusteny nahravani. wtf? driv to slo mit pusteny i behem nahravani a pokud si pamatuju tak jsem od ty doby kameru neupdatoval. jak jede/nejede preview vam?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    WERT: chci to na potapeni s pristrojem. Sundat a nandat zpet na hlavu to muzu vzdycky. Tycka mi neprijde dobra, to radsi jinej drzak, kterych je spousta a daji se na ne montovat i svetla. Kazdopadne diky. Chtel jsem vedet, jestli je ten na hlavu ok i pri potapeni.
    WERT
    WERT --- ---
    INSOMNIA: to na hlavu je ok, jeste sem zkousel takovej ten kryt na zapesti... s pristrojem to asi muze bejt ok na freedive nic moc. (to na to zapesti, je asi lepsi na surf, nebo nejaky lezeni... ale taky to jde.

Me prislo ze nejlepsi je to snad mit v ruce... pripadne na nejaky tycce... pokud chces pronasledovat ryby nebo se samotočit. I z toho hrudniho nejsou spatny zabery.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    INSOMNIA: s gopro jsem se jeste nepotapel ale myslim ze tam moc moznosti nez pouziti celenky nebude..
    hrudni pas bude pohodlnej ale za cenu horsich zaberu to je jasny
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    SUPERWEB: O hrudnim pasu vim, ale ja chci natacet to, kam se divam a mit volne ruce, takze potrebuju kameru na hlavu.
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    INSOMNIA: Potapec nejsem, ale mozna bych spis veril hrudnimu drzaku..narozdil od celenky ti aspon celej nespadne i s kamerou :)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nejaky doporuceni z vlastni zkusenosti, co pouzit pro uchyceni gopro3 na hlavu pri potapeni?

Vim, ze existuje tohle, ale nejsem si jistej, ze to bude vyhovujici
    Head Strap Mount | GoPro kamery a příslušenství - gohd.cz
    http://www.gohd.cz/e-shop/go-pro-prislusenstvi/21-head-strap-mount.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam