• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    PEETIK: Porad ale neztracim nadeji, ze se GoPro vzpamatuje a vzpomene si, ze jim behaj po svete spousty nasranejch lidi, kterym kamera zamrza a konecne to vyresej.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    KOZEL: Jestli se budeš zbavovat nějakýho příslušentví... sem s tím :)
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    SARKUF: gratuluju, uzivej si tu lasku dokud je zhava, u me uz dost zamrzla (doslova) :-)
    PIP
    PIP --- ---
    PEETIK: Jo stalo, presne tohle. Take jsem to pak jeste jednou zformatoval v compu a uz dobry.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Stalo se vám už někomu že při mazání všech souborů na kartě pak Hero nerozpoznal kartu? Mě se to teď stalo. Dal sem smazat vše - formát. A poté my o psalo SD ERR... Tak sem kartu dal do komu, tam mi to taky psalo chybu, naformátoval a už v pohodě. Ale je to divný.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Tak jsem cerstvym majitelem Hero3 Black. Tak jsem na to velmi zvedav, ale uz ted je to laska na prvni pohled.)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WERT: ono to Novo je defakto hero3, takze obrázek téměř stejnej...

Nemusí to bejt nutne gopro ani žádná jiná outdoor kamera, když mi poradis cipovku co umí 120fps/720p a 60fps/1080p, velikosti stejná nebo menší jako hero3 a bude levnější než gopro., tak proč ne, ale zatím se mi jeví gopro jako ideální řešení...
    WERT
    WERT --- ---
    LADINEK: novo je podle me taky totalni nemysl... Jednak ten obraz z toho je hroznej...
    A proc delat z outdoorovy kamery neoutdoorovou... Hlava mi to nebere.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WERT: Jenže jak je vidno tak to jde... :-) viz. to Novo, díval seš vůbec na to?

Foťák mam, ale je to těžký, velký atd...navíc 16mm sklem nevykreslis celej čip. Hero3 má za ty prachy super parametry akorat má pro me naprd sklo. Když to tak vezmu tak mi jde vlastně hlavně čip a jednotku, nějakej outdoor case, podvodní case atp. jsou mi buřt, nechci to primárně na outdoor a když najdu levnější variantu hero3 tak klidně půjdu do ní...

Zkrátka je mi líto těch 16mm skel, pac jsou to perfektní f1,8 skla a krásnou kresbou.
    WERT
    WERT --- ---
    LADINEK: A nechces si radsi koupit fotak ? :)))

Prijde mi ze chces na 4x4 jeepa davat kola z ferrari, coz je samo o sobe kokotina, a jeste se u toho divis se ze to nejde...
    BASIK
    BASIK --- ---
    Premiera je jednoducha. Projekt na 30fps (kdyz mas kameru na NTSC), vlozis klip z kamery, kliknes pravym - speed/duration a podle pomeru napises procenta. Uplne zakladni zpusob. Ty mp4 z kamery samozrejme nejdriv v cineform studiu preved do mpeg.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    RESCAPE: Na Vegas mám asi špatný kodeky, tak se mi to vůbec nezobrazuje :( V Premieře to jede, ale naučit se s tím nebude easy :(
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PEETIK: sony vegas: najedes kurzorem na kraj importovanyho videa, zmacknes ctrl a pak uz myší doprava roztahuješ pro zpomaleni, smerem doleva zrychlujes.. Musis mit ale spravne nastavenej projekt, kdyz v projektu budes mit 60 fps a video ma 120 tak je to spatne.
    V prvni rade se rozhodni v cem chces strihat a pak se musis naucit aspon zaklady strihu, to je zaklad pred tim nez si koupis kameru ! :)

PEETIK
    PEETIK --- ---
    Testuji nově svou novu kamerku, ale zatím tedy vůbec nevím jak pracovat s těma víc frejmama v kompu :( Jakým programem docílím těch zpomalených efektů. Dejme tomu, že budu natáčet na 720P 120fps, v čem pracujete a nějaký postup, eventuálně tutorial někde na webu.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WERT: ja ale nechci zkouset zadnou predsadku. Mam tu sadu 16mm C mount skel (16mm, 25mm, 35mm, 50mm, 70mm a nejaky trafo) a chci u gopro prave vyhodit to sracko sklo a udelat tam ferovej C mount a pouzivat k tomu tyhle skla...
    WERT
    WERT --- ---
    LADINEK: Staci jakakoli predsadka pro videokamery a duct tape... Zajdi si ke skodovi vyzkousej, a mas to za 100,- a hned.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    hele nevite jestli se da nekde sehnat NOVO http://nofilmschool.com/2013/03/gopro-hero3-interchangeable-lenses-novo-camera/ nebo je to jen rental v LA ? Presne neco podobnyho hodlam zkusit vyrobit z gopro...
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Jedno kratší od uživatele SD21..jde o amatérskou práci, ale celkem povedenou
    Rostislav Babáček Freeski mini edit - SUNDAY - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5PujeKMV0J4
    BASIK
    BASIK --- ---
    PEETIK: Ja cekam na wasabi uz asi mesic :D z britskyho amazonu. Podle recenzi nebylo co resit :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PEETIK: Já mám wassabi a zdá se to bejt ok - za ty prachy :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam