• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    SUPERWEB: hmm no ja to prave budu nejspis kupovat tady v portugalsku, pac do cech se dostanu dvakrat do roka, no a to me tedka zase vraci k tomu gopro, pac co tak koukam, tak ta MagiCam se tu neda koupit :)

BASIK: no nad timhle jsem prave taky premejslel, jestli kdyz setrit, tak jestli se nevyplati bazar hd2, ta se tu da sehnat za peknejch 200 ecek
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    BASIK: obzvlast u blacku se pry dost se*ou ty displeje integrovany v kamere napr. Ale co jsem slysel tak pry na druhou stranu CZ distributor vymeni vse, i kdyby to ocividne prejel traktor :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    BASIK: Kamarád nedávno, možná už je to nějaký ten měsíc zpět nabízel 2x HD2 i s nějakým přísluškem za 7900,- (oba dva). myslím, že sem to dával i sem, ale jestli to už prodal, nevím.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Jeste jsem snad neslysel o jinym reklamacnim duvodu, nez bylo neco spojenyho s fw. A ten se konecne zda v poradku (i kdyz uz sem ho taky zvladnul zamrznout). Baterka nic moc, ale wasabi pack to resi. A hlavne obrazove to proste nema konkurenci. Natacim ted hlavne v 1080@50 Wide a supr. Ale cenu ma fakt asi jen H3 Black, jinak bych sel do bazarovy HD2.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    SUPERWEB: diky za info, jo je pravda, ze pak resit nakou reklamaci by byl dost oser, tou zakladni jsem myslel white, u ty black uz to nastavitelny je? nebo to je naka obecna vada u gopro ? jinak o dalsich variantach jako je magicam jsem zatim nepremejslel, ale asi bych mozna moh zacit, ta magicam stoji v prepoctu jen 300 euto a vypada ze ma stejnej vykon jako ta gopro black :)
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    V ramci EU se clo neplati.
    U Hero3 bych trochu vahal, znamej co jich par desitek prodal rikal ze reklamace neni vec uplne neobvykla(ale na druhou stranu CZ distributor je pry resi ferove a celkem rychle), dvojka byla pry vyrazne spolehlivejsi.
    A jestli je tim "zakladnim" mysleno white, tak pozor na jednu podstatnou vec, kterou se pochopitelne moc nechlubi - ma nenastavitelny uhel zaberu pouze 127 stupnu, coz je u sprotovni kamery trochu hloupe. Ackoliv nejsem nezavisly pozorovatel, tak je myslim celkem zrejme, ze je lepsi Magicamka, ktera je jen o litr drazsi(duvody rozepisovat nebudu, at si kazdy posoudi sam)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ja kupoval HD1 z americkyho ebay asi 3 roky zpatky. a bez problemu. na trojku si lidi docela stezujou ze se zasekava, ale po poslednim upgrade malo. moje se ale taky obcas sekne. vyndam a zandam baterku..
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    PEETIK: hodina a pul jde, jo a ten dvojitej batery pack se vejde do toho pouzdra, nebo se musi koupit vetsi ? jinak amazon z amiky jsem zavrhnul prave z duvodu, ze by to trvalo mesic a cena by byla jen o par korun levnejsi, ale nevim prave jak je to z Anglie, pac ta je v unii takze by se clo platit nemelo ne ? nebo aspon takovou mam zkusenost s celnicema s cinskym zbozim, se to jezdilo porclit sem do cr a pak uz to porcleny putovalo po cely evrope
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    THRAWN: S jednou baterkou ti to vydrží jeden a půl hodiny (HD 3 Black). Ale jak budeš pod vodou možná se to bude více chladit a dáš tomu třeba o pět minut více :D řešením je ten dvojitý batery pack, kde jedeš na základní beterku a po vybití se automaticky přepne ta záložní baterka.

Jako mám nahranej ten nejnovější firmware a když to spojím s telefonem a chci si nastavit přes Androida, tak to funguje, za chvilku to vypnu celý a chci opět zapnout, jenže se to nespojí, nebo není vidět náhled, tzn. musím zapnout ručně. Ale to může být zrada na mojim telefonu. Mám starší HTC Desire.

Jinak myslím že CLO a DPH se platí nad 22€, takže nevím jestli se ti vypaltí brát toto z ciziny, levnějc to asi nevyjde + přeprava a tak. Bratr si takhle na poslední chvíli rozmyslel přepravu z Amazonu Kindla, kterej měl být o 500 levnější, ale po přepočtení přepravy a CLA to vyšlo asi o litr více.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    THRAWN: jo jeste me prave na tom ebay zarazilo kolik to ma negativnich referenci, jako ze se tomu musi nahrat novej firmware, ze baterka hovno vydrzi a tak :) jak to je takhle s denni obsluhou ? kdyz to treba vytahnu na tri hodky do vody, tak to vydrzi ne ? wifi k tomu pozuivat stejne nebudu
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    panove, odhodlavam se pomalu k nakupu goprocka, ale vaham ktery a jak :) kamas co ma dvojku rikal, at urcite koupim trojku black edition, ale ta se da ofiko sehnat za 450 ecek, coz se mi moc davat nechce, kdyz ji v amikove maj za 400 dolacu, no tak sem ji nasel tady na anglickym ebay za 330 ecek http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GoPro-Full-HD-HERO3-Black-Edition-SURF-CHDSX-301-/290919355901
    akorat teda nevim, jestli tomu muzu verit ? ma s tim nekdo zkusenosti ? poslou to ? a dojde to vubec pres celnici ? :)

no a nebo sem si rikal, koupit tu zakladni za 250 ecek, pac na naky editovani se spomalenejma zaberama stejne asi nebudu mit nervy a na surfu to bude stejne porad pod vodou a jednou za rok kdyz to vytahnu na hory, tak to bude spis jen tak pro srandu, bych to chtel spis pouzivat jako takovou kameru do kapsy, ze se s tim daj natacet ruzny blbosti pres den a nemusim se bat, ze to nekde roztriskam :) diky za jakoukoliv radu
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    PEETIK: konecne nekdo z mistnich majitelu hero3 ukazal co to umi :)

tesim se na hero4 na 120 pri 1080p :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    JARDAK: A jak dopadlo to video s fire Digi obručí?
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PEETIK: 720p, 120 fps

ja mam prvni HD, ale tahle trojka je super jak dokaze vysokej framerate. jestli vyrobej ctyrku a bude davat 120 v plnym rozliseni tak do toho jdu :))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Jardak & Peetik - Baba Květen 2013
    https://vimeo.com/67039052
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    neprodavate nekdo lcd na gopro? je jedno jestli starej nebo novej model..nebo tip na nakou levnou variantu(nevyrabej se uz treba nejaky levny kopie?:)dik
    TURBO
    TURBO --- ---
    SARKUF: spíš různý kanály např. na youtube, je tam toho mraky díky boomu točení na zdrcadlovky (DSLR) a většinou to jsou základní principy aplikovatelný na točení jakoukoliv kamerou, následnej střih a třeba colorgrading. Mě baví namátkou hodně "Neumann films", ale jak jsem psal, je tam tuna jinejch. Jen to chce prostě mít hodně času na to sedět u kompu a věnovat se tomu.
    TURBO
    TURBO --- ---
    PEETIK: hele prostě si s těma nastaveníma pohraj a nebuď línej (bez urážky!), přijde mi, že se Ti do toho moc nechce, ale pokud nemáš mašinu, co tohle smrká levou zadní, tak prostě musíš :)

Jinak shodou okolností tu SARKUF zmiňuje proxy, doporučuju používat na práci. Děláš rychle online v reálnym čase s nějakym míň kvalitním "zástupnym" videem a na závěrečnej render zapneš finální kvalitu s použitím původních zdrojů.
    SARKUF
    SARKUF --- ---
    Musim vam podekovat za tipy na proxy videa, vytrhlo mi to velkej trn z paty. Jinak jak to tady tak ctu, tak si rikam, ze tem vsem vecem vubec nerozumim a je to skoda. Kdyz uz to mam chtel bych z toho vytahnout co nejvic. A tak se ptam, neni nekde na netu k dispozici nejaka zakladni prirucka (nebo web) tykajici se zakladu toceni, jak to zjednodusene funguje, formatu, konverzi proste alfa omega hejbajicich se obrazku... Dost by mi to pomohlo. Nicmoc jsem nenasel a radsi bych dal na doporuceni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam