• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky





    Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

    rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    THRAWN: pokud jsi linej si oprasovat znalosti v Premiere, tak si Adobe After Effect ani neinstaluj :)

    Jinak jeste jedno doporuceni. Super program na strih videa je jeste Sony Vegas. Ten mi prijde o hodne jednodussi co se tyce ovladani, ale hlavne mi prijde, ze tech funkci ma vice nez Premiera :)

    TURBO
    TURBO --- ---
    THRAWN: taky po mnoha letech oprašuju znalosti, ale ono to tam pořád naštěstí někde je, neboj se ničeho :) Jen si k tomu prostě zase sednout a začít klikat.

    Aftry jsou řekněme Photoshop, ale pro "hejbací obrázky". Vrstvy, masky, efekty, klíčování, stabilizace atd. atd., Premiere je určená čistě na střih videa.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    TURBO: aha, no ja prave v Aftrech nikdy nedelal, jen ze tu o nich padla zminka, tak sem si rikal, ze by to mozna stalo za to se to naucit, pac co si pamatuju, tak to zpomalovani v Premiere je takovy neohrabany, nebo aspon bejvavalo :)

    no tak ja teda az budu mit funkcni muj komp, tak naisntaluju teda tu Premieru a oprasim svoje stary znalosti, idkyz se mi do toho moc nechce abych pravdu rek, uz za mlada, kdy me to bavilo, to byl dycky hroznej voser vsechno to nastavovani, exportovani a pod :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    THRAWN: "estli naisntalovat premieru, nebo aftry" - obojí je program na něco úplně jinýho, trochu mícháš jablka s hruškama ;). Pravda, obojí je sice na práci s videem, ale věř tomu, že stříhat v AfterEffects bys nechtěl, stejně tak jako bys nechtěl dělat nějakou kompozici, triky atd. v Premiéře :)

    Co se zpomalování týče - budťo při střihu jen změnou fps na zdrojovym videu (to se tu probíralo nedávno) nebo pak třeba právě v AfterEffects (buďto jenom hrubým dopočítáním interpolací frame/pixel nebo pak pomocí třeba pluginu Twixtor, který je na zpomalování určený).
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    hmm tak sem tam ted nastavoval ten vyssi frame rate a vyskocilo tam na me i moznost wide screenu, ale na tom surfu je to naprd, to urizne pulku obrazu, takze odted budu natacet jen 4:3, pekne po staru :)

    ukazka

    pravackadlouha
    https://vimeo.com/69410326


    jinak ke zpomalovani jsme se jeste nedostal, pac na to porad nemam zadnej soft, porad s enak nemuzu rozhodnout, estli naisntalovat premieru, nebo aftry, nebo kdyby poradil neco vic userfriendly jako je ten jejich soft akorat ze by tam slo sazet klipy pekne za sebou a naka jendoducha formulka na zpomaleni :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    P0L0US: Porto a okoli
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    THRAWN: kde se poflakues na vlnach ?
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    RESCAPE: budu muset pockat do pondeli na naky vlny :) a mam to pak teda asi natacet na tech 60 fps co ?

    a s tim pomerem stran ja nevim, 16:9 toho dosahne jen tim, ze se to orzine ze zhoara za zezodla, takze mi to urizne hlavu :) a to se mi moc nechce, asi to necham takhle retro :) i ten filtr co sem tam v tom cineformu na to hodil se jmenoval 1970, pak jeste hodit do pozadi naky Beegees a je to :)))
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    THRAWN: udelej lepší video a jak řiká radak otestuj slowmotion rad na to mrknu. 4:3 mi v dnesni dobe moc nevoni :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    DRAGON: na tuhle mrchu sem taky pri nakupu koukal, ale prislo mi to moc velky :) a taky bych si casem chtel prave pohravat s tim zpomalovanim, no ale cena o stopade ecek min me docela premlouvala :)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    jo hele a jde v tom jejich ciinegopro studio nejak udelat nejakou montaz, nebo je to jen na export jendotlivejch klipu? me tam proste zaboha nic jinyho nejde udelat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tady kdybyste nekdo shanel nejakou levnejsi variantu GoPro, nema to takovy slomo, ale jinak pohoda

    SONY HDR-AS15/B | Alza.cz
    http://www.alza.cz/sony-hdr-as15-b-d442805.htm
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    je to toceny na 48, priste zksuim vic, ja mam tedka muj komp prave mimo porvoz, takze sem ted odkaznaej na notebook od pritelkyne, a ten nei zrovna nejchytrejsi :) i tohle jendo video to dekoduje asi deset minut :) jinak duck dive me taky potesil, voda mi zrovna dneska neprisla nejcistejsi, takze sem nevedle, jestli bude vubec neco videt
    RADAK
    RADAK --- ---
    THRAWN: Natoc to jeste jednou na vetsi fps a dej slow mo.
    RADAK
    RADAK --- ---
    THRAWN: Ten duck dive vypada super!
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    tak tady muj prvni test v akci :)

    pravaaduck
    https://vimeo.com/69235310
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    APOKAKODEX: dobra kvalita..... +1
    EGGH
    EGGH --- ---
    APOKAKODEX: Ještě jí zapomněli dát jednu do konečníku.
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    wow :-D
    GoPro: Violinist Lidia Baich - "Spartacus" Live in Vienna - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=SMn-Bx5EVcg
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    RESCAPE: magicamka bez pouzdra ma stativovy zavit, takze musi byt reseno oboji..je tam redukce z gopro/magicam drzaku na stativovy sroub..takze obracene nez je zvykem :)
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SUPERWEB: pokud má monopod už redukci tak je to jednodušší ale má o to menší využití, tzn že na něj nejde připnout např klasickej kompakt?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Trosicku spam, ale zaroven doufam uzitecny info :) Naskladnili jsme minuly tyden teleskopicke drzaky AEE a fakt se mi libi. Hlavne je to prvni drzak co vidim, co ma primo "Magicam/Gopro adapter"a neni tak potreba stativova redukce, coz nejen usetri, ale dela to spojeni s kamerou stabilnejsi.
    Tech mensich(http://www.magicam.cz/eshop/174-aee-teleskopicky-drzak-stredni-monopod.html) slo za cca tyden do sveta asi 30ks, budem muset brzo doobjednavat. Dobry do kapsy. TY velky(http://www.magicam.cz/eshop/175-teleskopicky-drzak-velky-monopod.html) jsou nejrobustnejsi co jsem videl, neni to moc skladny, ale na (polo)profi nataceni podle me nejlepsi volba..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam