• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    ITISME
    ITISME --- ---
    TURBO:
    THRAWN:

    A do třetice.

    :-) Ta gumička se jmenuje Vibration Plug. Je primárně k pohlcování vibrací a následného nepříjemného klepavého zvuku v záznamu. viz. http://www.youtube.com/watch?v=kCPHvXXUAlg

    Ale souhlasím s TURBEM, že pomůže zabránit vycvaknutí.
    TURBO
    TURBO --- ---
    THRAWN: ta gumička je tam na to, aby se zabránilo vycvaknutí toho mechanismu, nejsem si jistej, jestli ji karabinka nahradí ve funkci :) Viděl bych to plovák + gumička + na karabince se šňůrkou třeba na zápěstí.

    Rozhodně na tom si ale líp jak třeba na kole, protože tam když Ti kamera uletí tak je někde v trávě kdovíkde klidně o 100 metrů dál :( a na šňůrku si ji samozřejmě nedáš, že bys kameru jako poválel spolu se sebou a s kolem ;)
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    tak sem dneska otestoval ten plovak a dobry, kamerka po jedny velky vlne co me smetla plavala asi tri metry vedle me, ale ten prvni pocit, kdyz sem kouknul na prkno a kamera nikde je k nezaplaceni :)

    jinak ale nechapu, ze to vytrhlo z toho drzaku, kterej vydrzel, jinak misto ty security gumicky jsem tam dal prave dve takovyhle plechovy karabinky



    no a ty to taky nevydrzeli :) ja je tam dal proto, ze to bylo hodne jednoduchy na pridelavani, ale dneska jsem si byl koupit tohle



    tak snad to priste vydrzi, radsi bych po tom padu videl kamerku u prkna a ne nekde plovat opodal :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    SUPERWEB: hodně slušná prezentace, za to doufám nikdo neplatil :D SamozDřejmě!
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    SUPERWEB: tak to je huste lame video. tenhle drzak mam nejradsi. fakt by me zajmalo jestli jste si toho brnaka zaplatili, nebo jestli jsi to tocil sam.
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    dosel mi z dx head strap s chest mountem na první pohled vypadají za tu cenu dost dobře, dokonce i ty originální úchyty drží v cinskem drzaku mnohem pevneji nez u origo, kde jsem musel pouzit ten kus gumy co byl v balení. O víkendu otestuju :)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    VENIKA: update - mame doma blacka a je to dobry :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: casosber si vymyslel nejakej zakomplexovanej scifista, s tim na nas nechod :)
    WERT
    WERT --- ---
    Praotec Čech vas upozornuje: je to "Timelapse" česky: "časosběr"...
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Videjko s predstavenim MagiCam od nadseneho uzivatele. Myslim ze neco z toho si vezme uzivatel jakykoliv kamerky, me treba docela dostal ten otaceci timelaps z kuchynsky minutky(cca 3:27), vim ze drift neco podobnyho dela jako originalni prislusesntvi, ale tohle stoji jen minutku a nalepovaci drzak :)
    Prezentace AEE Magicam SD21 + pár rad - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U72pFP_UKq0#at=234
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ITISME: tak o tom se nehadam :) ovsem nudne je to pro ty kteri tam nebyli a nenajdou se tam. a tohle je delany pro znami a pro ty co tam byli. takova hejbaci fotka na pamatku :) nic vic.
    ITISME
    ITISME --- ---
    JARDAK: Naprosto s tebou souhlasím, jen škoda, že je to dost nudné .-)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    jsem zjistil ze ty timelaps jsou docela vdecny. a nestoji to zadnej cas. samo se to natoci a strihat se nemusi :))
    Časosběrný záznam z akce Juggling heroes 5. a 6.7.2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=nln9maWsGRI
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    ZWEIBLUMEN: Jen upozornim, ze ac se tim specifikace prilis nevytahuje, GP White ma uhel zaberu jen 127 stupnu..podle me pro spousty vyuziti, vcetne quadcoptery, celkem nevhodne..
    BASIK
    BASIK --- ---
    JARDAK: Let plynulej neni no, proto ted DJI zacla prodavat dvouosou elektronickou stabilizaci, ktera se na Phantoma pridela a ty videa uz vypadaj pouzitelne. Jen ta cena je vyssi nez za kopteru :D
    PIZI
    PIZI --- ---
    Existuje nějaký free řídící SW pro drony, který umí všechny tyhle GPS kouzla. V případě ztráty signálu se vrátí na původní místo. Dá se to naprogramovat aby to obletělo okruh, apod. Takto se v zásadě dají vybavit různé skládací koptéry.

    DIY Drones
    http://diydrones.com/
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    kdyz me se ten let nezda tak pekne plynulej. a taky se mi zda ze tam probiha nejaky ruseni do obrazu. obcas tam prejizdej cary :/
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    APOKAKODEX: asi dala... ale me se na tom phantomu libi ta gps stabilizace a to, ze se ti to kdyztak vati na misto vzletu a tak... (nevim, jak moc to bude fungovat, ale myslim, ze to bude docela draha zalezitost :) )
    APOKAKODEX
    APOKAKODEX --- ---
    ZWEIBLUMEN: a nedá se udělat nějaká diy levnější varianta z rc modelu z číny nebo tak?
    ZWEIBLUMEN
    ZWEIBLUMEN --- ---
    RESCAPE: ja pocital levnou variantu, za phantoma 15000 a za gopro 6000, samozrejme, ze jakakoliv vyssi specifikace bude drazsi, to mas pravdu. Me by stacila gopro white 3. generace, 720p v 60 fps je dle meho nazoru akorat na kvalitu a data, kazdy to vidi jinak :))

    Pojd se pokochat>
    DJI Phantom Gopro - Yosemite - Joshua Tree - Hollywood - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=9GWzlHMdzR0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam