RESCAPE: pokud budeš chtít záznam třeba z celýho dne, řádově hodiny, smrsknout do minuty, pak na ty čísla chtě nechtě narazíš ;)
Já čísla samozřejmě taky neřešim, ale trošku jste mě k tomu vyprovokovali těma zmínkama o super kvalitě, resp. teda hlavně Miltronova zmínka o nekompresovanym videu :) Zas takovej magor (jak tu začínám asi vypadat ;)) nejsem, že bych (když už se k tomu náhodou dostanu) stříhal videa s kalkulačkou a logaritmickym pravítkem v ruce ;) Nicméně technickou stránku věci nelze imho úplně opomenout, jednomu to pak může pomoct v tom vyhnout se určitejm chybám nebo nechtěnejm výsledkům, ať už při točení nebo při stříhání/postu ... a já technickou stránku věci rád :)
Nicméně úplně se z tý debaty hlavně vytratilo to, že na timelapse je video IMHO prostě volovina (výdrž baterie, výslednej objem dat, doba zpracování atd.) ;) Nikomu to nenutim, když se někdo chce drbat pravou rukou za levym uchem, je to jeho volba cesty životem :)
Ale už s tim OT končim, kdosi tu psal, že na zpracování videa je tu jinej klub, tak to tu nebudu spamovat.