• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: nejzajimavejsi na tom je strop :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PEETIK: to je hroznej mindfuck, jak se nemuzes zaroven vybrat, kam jit ;)) ale supr :)
    WERT
    WERT --- ---
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    SYPFX: na mobilu to tak funguje, jak se hejbneš s mobilem do strany, tak tam se ve videu koukáš do prostoru... bratr mi to ukazoval na nějakým demo záznamu. Jenže udělat takovýhle video je prý nad naší cenouvou relaci.... kotel drahý. Ale lusuxní to je.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    PEETIK: hodne zajimavy. Jsem zvedavy na vyuziti. Mohlo by se to uchytit spolecne s brylemi na virtualni realitu ze bys koukal na video tak ze bys byl vlastne uvnitr prostoru..
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Jednou tu byla řeč o těch 360° kameře, tak bratrův kamarád dělá tyhle videa, je to fakt luxus, pusťte si to, pohybujte se ve videu... bohužel jen prý 15 fps kvůli velikýmu datovýmu toku.

    IAA 2013 - Frankfurt
    http://www.360media.cz/inc/video_player_auto.php?lang=1&id=35
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    IRUX25: Jj, ze je na trhu vim, jen mi prislo ze v CZ jedou zatim jen predobjednavky. Nojo, uz to vidim, maji to i skladem :)
    Si tak rikam, co s tim tedy delaji porad za fory. To chteji aby si lidi v nemecku mysleli ze jich je nedostatek a o to vic kupovali? :D
    IRUX25
    IRUX25 --- ---
    MILTRON: 3+ je na trhu uz dva mesice. ja ho kupoval za 10990.
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    GoPro 3+ za akcnich 399€ ? Prodava se to uz u nas?
    GoPro Actionkamera Hero3+ Black Edition Outdoor: Amazon.de: Sport & Freizeit http://www.amazon.de/...F8&camp=1638&creative=19454&creativeASIN=B00F3F0GLU&linkCode=as2&tag=h03b-21
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Produkt roku 2013 v kategorii Digitální kamery - Produktroku.cz
    http://www.produktroku.cz/kategorie/digitalni-kamery
    Kdopak to letos vyhral? to asi neprekvapi :) Ale druhe misto zarazilo i nas, vzhledem k tomu ze celej rok bojujeme s tim, ze nas heureka tak nejak ignoruje a radi kolem 50.mista sveho zebricku :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    Contour se vraci ze záhrobí :)
    Singletrack Magazine | Contour cameras: back from the brink http://singletrackworld.com/2013/11/contour-cameras-back-from-the-brink/
    WERT
    WERT --- ---
    TURBO: a pak bude válka klonů...
    TURBO
    TURBO --- ---
    DZEJN: nepořizuj nic, nemá to cenu, přístí rok bude Hero 4, za půl roku pak Hero 5 3D a pak Hero 6.5 4D 8K a dál už jen samý sociální pozitiva a jistoty :)
    DZEJN
    DZEJN --- ---
    Furt premejslim co pořídit... Přijde mi ze ty kamery sou v podstatě všechny stejný.. žádná nijak extra nevyniká ...btw. objednaval ste někdo z ebay ?
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Dovolim si jen strucne predstaveni nasich novych produktu.
    TrueCam - profesionální kamera do auta (černá skříňka, black box)
    http://www.truecam.cz
    Nejde sice uplne o outdoor kamery, ale minimalne TrueCam A5 je urcite alternativou za zajimavou cenupro pouziti v oblasti rallye a jinych motorsitickych sportu, kde neni vyzadovana vodotesnost.
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    WERT: Náš korejský dodavatel vyrábí už delší dobu kamery pod značkou ISAW. Předchozí model ISAW Advance nenabízel nic extra, taková horší hero 2. Pak přišel s modelem Extreme, který už si, podle mě, může dovolit soupeřit s Hero 3 Black. Tvarově připomíná gopro, ale alespoň designově je ta kamera jiná.
    Pak se na našeho dodavatele obrátila německá firma, která do té doby odebírala SD21 od AEE a prodávala je pod značkou actionpro. Chtěli model extreme redesignovat - předpokládám, že zadání bylo, aby to vypadalo co nejvíc jako gopro - a prodávat jako actionpro. Ačkoliv nechápu potřebu se tak extrémně podobat konkurenci, myslím, že Korejcům se to docela povedlo(beru to jako důkaz jejich šikovnosti :) )
    Upřímně, pokud je něco téměř dokonalým designovým klonem gopro, je to actionpro x7 :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    PEETIK: u noťasu budeš neustále odkázanej na výdrž baterií, budeš muset mít třeba další battery pack (i dva) v záloze. Zase je výhoda, že můžeš rovnou dělat i v terénu. Pokud to teda vyloženě potřebuješ. On ekvivalentní noťas o stejnym výkonu jako desktop bude stát třeba 2x tolik. Navíc neni tak snadno/za levno upgradovatelnej jako desktop. Tohle bych si bejt tebou dobře rozmyslel, jestli fakt potřebuješ tu mobilitu s takhle silnym strojem.
    WERT
    WERT --- ---
    PAULIEFREE: klon klonu klonu kterej nekdo oklonoval?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Řeším že si udělám na vánoce nějaký dárek v podobě PC nebo Noťase, protože ten starý je už fakt starý :(
    Co myslíte, ideální konfigurace na video? PC nebo NTBK?
    PAULIEFREE
    PAULIEFREE --- ---
    DZEJN: Je to klon naší Isaw Extreme. Designově je to upravený aby to vypadalo co nejvíc jako gopro, má to trochu chudší obsah balení, ale leze to ze stejné výrobní linky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam