• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky





    Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

    rozbalit záhlaví
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SYPFX: Používám hudbu, která je mi sympatická a která se hodí k tomu co je na videu. Ale každej to máme jinak viz názory na tvoje video :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: Podle me muzika na pohodu. Zadna akce tam neni.
    Zaklad je nedavat proflaknuty veci pac ty uz ma clovek asociovany s necym jinym. At uz reklamou videoklipem, prvnim rande na diskotece :-)
    Heled delam to tak, ze uz pri hrubym strihu si pustim www.pandora.com. Zadam muziku co si myslim ze by tam sla a posloucham pandoru. Ona ti navoli zanrove podobny a casto neznamy interprety.
    Jen je to obcas zdlouhavy. Treba prvni song do posledniho videa jsem vybiral tejden. Po vecer jsem poslouchal pandoru a pak to tam skocilo a ja hned vedel
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    RESCAPE: s tou muzizkou do videa to je vzdycky nejvetsi orisek to trefit. Zrovna tady se me zda ze to bracha docela trefil. Takhle pocitove to me sedi.
    Dneska u vsech akcnich sportu se dava nejvic dub-step parkrat jsem ho zkousel a vzdycky jsem dostal hroznej kartac za silenou music. btw nemas nejakej tip na audio ?
    kazda rada dobra..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SISCO: tak jen pro tvoje info, není to nic velkýho ale akci tam máš :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dik za tipy. ale protoze na videu zadna akce neni, jezdime tam pomalicku jak duchodci :)) tak bych to akcni muzikou akorat kroutil do neceho co to neni.
    Jeste jeden postreh k heli.. 300m po vetru 5m.s udela heli za 20sec. ale proti vetru je to 1minuta.
    Takze pri celkovem naletu 4-5min na malou baterku je dobry se pri 3minutach zacit vracet. Vyhoda techto plani je ze prinejhorsim to pristane jen nekde driv :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RESCAPE: IMHO tohle zrovna akcni video nebylo a ta hudba mela spis ukazat jaka byla pohodicka.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    SISCO: Hezky záběry to bych ani neřekl že to je točený v čr :) jen imho špatně zvolená hudba, sice tenhle styl asi máš rád ale v povaze akčních videí by to podle mě mělo víc tepat:)
    SISCO
    SISCO --- ---
    Nase prvni videjko Phantoma na snehu.
    Myslim ze jsem tu daval nejdelsi let cca 300m :) ta heli vubec uz neni tak daleko videt kde je a trochu zmatku v packach kam je dopredu a kam nahoru zachrani vzdy HL prepinac :) jeste ze tam je.
    Po zkusenostech z mesta jsem byl nadsenej ze FPV i na takhle velkou vzdalenost vpohode makalo. Horsi je ze doletet tam neco nalitat a vratit se zpet jsou cca 3-4min a v te kose 270g zatezi vydrzi na malou baterku 5min (4min) do prvni cervene.

    17.12.2013 Snowkite report Orlicke Hory - by Stejnaci - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=nthCdCxqnWg

    EZZOP
    EZZOP --- ---
    Cau.Neni tu nekdo, kdo by vymenil plochy drzak za zakriveny? Popripade,nevite jestli se daji sehnat jenom ty zakriveny? Nasel jsem jenom set 3 rovny a 3 zakriveny. Dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jen info: o vikendu sem flashnul to blbnouci Go Pro HD 3 Black na posledni firmware a ty chyby zmizely, uz se to neseka :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Nefunkční videa z GoPro 3 Black. Zdarec, teď o víkendu sem natáčel a 2 videa z 6ti mi nejdou přehrát. Zkoušel sem i ty THM soubory a nic, nevíte jestli by to šlo nějak opravit?
    WERT
    WERT --- ---
    TURBO: To by leccos vysvetlovalo...
    TURBO
    TURBO --- ---
    vypadá to, že v GoPro každej druhej hraje fotbal ;)

    GoPro Office Soccer Tour // #WatchThis - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=046MAfwklsc
    WERT
    WERT --- ---
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    DRAGON: kontaktuj je..konkurence tlaci, podle me si nedovoli nevyhovet :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    DRAGON: Psal jsi na oficialni support?
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    sakra, to abych si dal pozor az se me to bude ptat na nakej upgrade, ted jede dobre, tak to tak i necham :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MILTRON: njn :) nejlepsi je natacet pul hodinovy video pod vodou, kdyz pak zjistis ze se ti to v desaty vterine seklo :)
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    DRAGON: Ja se na kopci velmi casto smeju tomu, jak jim ta 3ka nenahrava (sám mam jednicku, ktera je tak jednoducha ze nastesti funguje vzdy) :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MILTRON: no vsak priste si radeji uz vyzkousim produkt od nekoho jineho, tohle mi zkazilo asi tri dovoleny :/
    MILTRON
    MILTRON --- ---
    DRAGON: Koukam ze Turbo byl rychlejsi, tam sem se radeji smazal :) To jsou docela matláci, to je i duvod proc 3ku nemam rad a radeji nez tu, bych si koupil cokoliv jineho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam