MILTRON: Proc mi davas minusy za moje posty s Drift Ghost S? Jestli je to debilni kamera tak to sem napis rovnou, aby to i ostatni vedeli. Ja ten pocit ale nemam, aspon papirove ma lepsi parametry nez GoPro 3+.
Behem par dni mi Ghost prijde takze s tim neco natocim a dam Vam to sem na porovnani, a kdyz to bude smejd tak ji jednoduse vratim. Zkus byt kdyztak trosku vic konstruktivni, jestli se od tebe muzeme neco noveho naucit.
SYPFX: Diky za info. GoPro ma super obraz, to me na ni laka. U Ghost S by vodotesnost mela byt i bez obalu 3m. Akorat bez toho obalu je na cocce pohled pod vodou zkresleny, na potapeni to obal chce. Na Ghostu se mi libi standardizovane uchyceni pomoci sroubu, predpokladam, ze se pak da uchytit mnohem lepe nez GoPro, defakto jakkoliv. Vystupni kvalita by mela byt cca srovnatelna s 3+. Ale pokud baterka vydrzi 2x dele tak bych rekl, ze to ma vetsi hodnotu nez super-crisp kvalita obrazu, pokud baterka dojde :)
Phantom od DJI? Ja ji chci pro DJI F450, predpokladam, ze to tam nejak regulerne pridratuju, zatim bez gimballu. Tech cca 100g rozdilu F450 v pohode unese.