• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    RESCAPE: nezkousel, ale je tam v planu bodove osvetleni tak by to melo by tok... nakonec teda pouziju normalni webkameru na stream a pridelam k ni gopro, kterym to zkusim natocit. uvidime..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    ZELENY_CAJ: zkoušel sis už jakej bude obraz v tom klubu? hero 2 na tom nebyla nijak zvlast dobre co se tyka lowlight. jestli to ma smysl aby to bylo koukatelny..
    TURBO
    TURBO --- ---
    Na různejch diskuzních fŕech se dá dočíst vesměs jedna a tatáž informace - Hero2 umí "live feed" přes HDMI, nedočetl jsem si ale nic o tom, jestli umí nahrávat+live feed. Moc rád bych to zkusil, protože se mi nezdá, že proč by to nemělo jít (leda naschvál zprzněnej firmware), bohužel nemám ani kabel ani nic s HDMI vstupem. Podle mě to normálně jde.

    Že Hero2 umí "live feed" se píše i na stránkách GoPro, viz http://gopro.com/support/articles/hdmi-feed-to-external-monitor-settings
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    nejde mi o bezdrat, vubec... chci jen kabel - pc - kde se nahrava a zaroven se sleduje obraz. A to si pustim na projektor. Potrebuju jen nejaky soft co to umi.
    Gopro ma rybi oko a perfekt obraz a to se mi libi, nedival sem se po jinych webkamerach.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    nebo tam kup webkameru za petikilo a mas vystarano
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    ZELENY_CAJ: Nebo zkus nejakyho kamose co ma dalsi gopro a jednim streamuj a druhym nahravej.. popr. pouzij jakoukoliv jinou druhou kameru na record. Problem solved :)
    WERT
    WERT --- ---
    jakmile budes mit obrza na PC tak uz to neni zalezitost GoPro ale zalezitos PC :)

    nicmene nejstupidnejsi reseni co jde tak je si to pustit fullscreen… na externim monitoru (projektor)
    a pomoci softwaru to nahravat do PC.

    Takze pri pouziti pocitace by to problem bejt nemel , rozhodne bych ale zvlast v klubu nespolehal na bezdrat.
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    MLICKO: jo, v prve rade sem myslel ze to pujde udelat jen hdmi kabelem, s tim ze kamera nahrava a posila obraz pres hdmi. Ok, to tedy nejde. V dalsi fazi pocitam s pouziti notebooku.
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    MLICKO: vzhledem k tomu jak rychle a jasne si mi napsal ze to nejde, tak sem odvodil ze s tim mas zkusenost atiompadem vis o cem pises.
    Diky za reakce. To video na youtube sem videl a pozaduje abych mel koupeny wifi bacpac, ktery nemam. Chci pouzit gopro v klubu,povesit ho nad kapelu a streamovat to k baru. Rad bych si koncert pripadne i nahral, ale asi to teda nepujde.. poptam se po znamych, pujcim si trojku a udelam si stream pres wifi. Nicmene, kdyby nekoho neco napadlo, porad budu rad kdyz mi napise nejaky navrh.
    Predpokladal sem ze treba existuje nejaky software, se kterym pripojim kameru pres usb a zobrazim si obraz real time na pc. to byl zaklad meho dotazu.
    WERT
    WERT --- ---
    MLICKO: tohle je podle me jeidny reseni… nemusi to bejt nutne ale pres VLC...
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ZELENY_CAJ: tohle umi normalni digitalni kamery a ne tyhle maly sportovni.
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    ZELENY_CAJ: Jak si vyvodil ze s tim mam zkusenost? Podle meho laickeho nazoru je streamovani a zaroven nahravani jen mezi kamerou a projektorem picovina. Pokud jde o stream tak je neco na youtube (https://www.youtube.com/watch?v=Tovaxk6zZ6Q) Ale jen tak mimo by me zajimalo na co to potrebujes? :)
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    MLICKO: super, diky za rychlou odpoved, ale nechces to trochu rozepsat, kdyz s tim ocividne mas zkusenost? Napada te jak to udelat?
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    ZELENY_CAJ
    ZELENY_CAJ --- ---
    Zdravim, mam gopro hero2 a potrebuju udelat nasledujici vec: potrebuju online obraz z gopro nahravat a zaroven poustet na projektor. Mezi kamerou a projektorem je zhruba 8m. Je to mozne?

    Pripadne, kdyz do gopro strcim hdmi kabel a druhy konec do projektoru, bude t fungovat (a na kamere budu nahravat)..?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Pri nataceni pouzito 25 GoPro
    [SUBARU] SUBARU "WRX STI vs StickBomb"
    http://www.youtube.com/watch?v=PvQ9InhEKu0
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    Ja bych pockal na MagiCam S70..mela by byt cca do mesice a pro toho kdo hleda neco v cenove kategorii blacka to bude podle me nejlepsi volba. Ale pochopitelne to neni objektivni nazor a ty potrebujes kameru asi ted hned. Nicmene pochybuju, ze Isaw ma neco jako mezinarodni zaruku, pokud jdes nakupovat nekde v zahranici(ale mozna se pletu..)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RESCAPE: jasne ze se mi zda lepsi ale to taky nic nemusi znamenat, ty recenze muzou bejt posunuty kvuli marketingu, proto sem se radsi zeptal na nazory lidi co isaw znaj nemo maj visco..
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    DRAGON: vybírej podle obrazu a ne podle parametru v popisu, vzorovych videi jsou tuny. pokud se ti vic libi obraz u Isaw tak běž do Isaw je to jednoduchý
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RESCAPE: ja prave narocnej jsem a beru ho hlavne na ponory, takze tam expozicni pruznost resim (ostry hrany uz tak moc ne, to muze bejt taky klidne spatnou kompresi a ne normal)... jde mi proste o to, ze tady koupim budto za 10k novy Gopro3HD a nebo za 6 toho Isawa se stejnejma parametrama (ma stejny i ohnisko? isaw ma 152 FOV ale nemuzu ten udaj najit u HD3...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam