• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    RODWY
    RODWY --- ---
    DRAGON: ten co jsem ted nasel je stejne jen na cameru a nejde pouzit na vsechny nastaveni:(
    kdyz uz tak chci na kryt!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOKKTOR: predpokladam ze mluvi o kontrastu a barvach, polarizaci post neudelas
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    TURBO: jak prosimtě softwarově nahradíš polarizák? rád se zas neco nového přiučím
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    RODWY: zrovna na snih co jsem koukal je to fakt dobry. preexponovanej obraz bilim svetlem uz moc nezachranis..
    TURBO
    TURBO --- ---
    RODWY: jak píše DRAGON - je to spíš taková pocitovka, zas na takový to domácí točení za mě v klidu, i když já mám takovej pochybnej - jen kolečko vystřižený z filtru, co se strká mezi kamerku a obal, takže jak se to zmáčkne "do kulata" mezi čočku kamerky a čočku obalu, udělaj se na tom na okraji toho filtru takový faldy a občas to je vidět v obraze. Nakonec je stejně lepší točit s ProTune a na polarizák se asi vyprdnout, jeden si to stejně doladí při stříhání.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RODWY: funguje uplne stejne jako jakejkoliv jinej polarizak, koupil sem za par dolaru na dx.com. Bohuzel narazi na klasickej neduh optiky - kdyz nasadis polarizak na ultrawide optiku, tak neni vysledek celistvy ale polarizuje jen asi tretinu (u go pro, zalezi na ohniskove vzdalenosti) obrazu, takze spis bych ho nedoporucoval.
    RODWY
    RODWY --- ---
    mate nekdo zkusenosti s polarizakem pro gopro?
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    MERTLAS: ..jasne.Tak presne na to je SP POV ideal! Utahnes sroubem ,popripade mozes použit nastavce;) Xsories zahod-ja by som to premenoval na Xsorry:) Povodne som premyslal o GoPole ale ten je priliš tažký. Kupoval som to tu: http://www.kamerydoakce.cz/sp-pov-pole-36-teleskopicke-drzadlo-na-gopro/ .
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MERTLAS: konkretne kdyz to chci mit v tehle poloze tak se kamera sklopi dolu...
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DEFECTED: pardon spatne jsem to vyjadril... neudrzi kameru v potrebne poloze (konkretne upevnenou v cca 45°). jakoze se sklapi (kloub, co ji drzi nejde upevnit natolik, aby se kamera narazama nesklapela...) ikdyz je kloub pritazen na maximum.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    PEETIK: musis to spravne vyvazit, na nataceni v klidu by to melo fungovat.. koukni na manual
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    MERTLAS: neviem presne co myslim tim ze neudrzis kameru? ..ja mam tento: http://www.sp-gadgets.com/pov-pole-1/pov-pole-2 .Absolutna spokojnost,dobre pogumovane madlo! :)
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    caues mel bych dotaz... mate nekdo ozkouseny monopod? koupil jsem jeden od Xsories a vubec neudrzi kameru... tak ho vracim a shanim neco kvalitniho :)

    dik
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Máte někdo zkušenosti se stabilizátorem? Steadycam? Pořídil sem si ted takovej za 1300Kč a stejně se mi zdá že se to až moc kynklá... :( nějaký nápady jak správně zatížit, vystředit a tak...? Zatím sem to zkoušel fakt tedy jen tak půl hodinky si s stím hrát, ale stejně nic moc.
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    Asi trochu OT, ale mate nekdo zkusenosti s autorizovanym servisem GoPro?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Vozy BMW budou umět ovládat kamery GoPro : Marketing journal
    http://m.m-journal.cz/cs/aktuality/vozy-bmw-budou-umet-ovladat-kamery-gopro__s288x10628.html
    TURBO
    TURBO --- ---
    DEFECTED: ad autopilot vs manuál - jj, viz TURBO , jinak by mě obecně zajímalo v reálu jak to bude šlapat, protože zkušenosti s ježděním s GPS mám a v ideálním případě (slušnej GPS přijímač, horizont nízko, bez oblačnosti) je přesnost +- 3-5m a odhad výšky pomocí GPS souřadnic je samo o sobě tragédie ;).

    Ale pořád super a za zlomek ceny, pravda, ta je okleštěná komplet o tu RC část, ale i tak mi to přijde super.

    Za dnešní půlden vybrali dalších 100k US$, vypadá to, že maj reálnou šanci dokočit prototypování a do roka s tim bejt na trhu, teď jen jestli to bude levnější než první modely pro Kickstarter "backery" nebo si jeden bude rvát vlasy "kruci proč já to před rokem na tom KS nebacknul, taď to stojí 2x tolik" ;).

    Láká mě to, na druhou stranu mám tendenci se obklopovat věcma, pro který se hrozně rychle nadchnu a pocit nezbytně nutný potřeby je silnější než následná touha tu věc používat po "vychladnutí" :D, takže to asi nechám zatim bejt a uvidíme.
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    TURBO: je tu diskuze o sportovnich kamerach, muj prispevek obsahoval info o nove outdoor kamere(stejne jako u s70 o neco malo drive nez byla oficialne predstavena prodejcum a verejnosti) a trochu informaci castecne souvisejicich s diskuzi pod tim. Zaroven nijak nemaskuju ze delam pro dovozce aee. A vic nez par prispevku za rok predstavujici nove produkty sem nedavam, protoze jich vic nepredstavujeme.
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    Nikdy moc nevím, kam to dávat, jestli do DSLR videí, či sem, když auta natáčím obojím... tož to zkusím zde:
    Sosnová 2014 - Subaru Impreza WRX STI
    http://www.youtube.com/watch?v=9jABrzAVayw


    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    TURBO: ..no asi to bude jen ten autopilot (zatim) ve stylu drz se mne at du kamkoliv :D Super,je ze to nemusis hlidat.Presne,kazdopadne to bude chtit dobrej prostorovej odhad a vyhled.Ve stromovce bych to asi nepustil. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam