• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RADAK: no cena teda nevim nevim. Gopro 10k + redukce 5K + objektivy dejme tomu dalsich 15k. Za 14 litru mas treba 700D s 18-55 sklem, coz je kvalitou nekde uplne jinde a umi tocit raw video pres magic lantern.
    RADAK
    RADAK --- ---
    MLICKO: jediny pozitivum je podle me cena. 30k za pouzitelny zrcadlo s 2ma objektivama vs. 5k za ten kit. kolik stojej skla do toho netusim.
    RADAK
    RADAK --- ---
    MLICKO: to je hodne velka blbost co jsi napsal. tocici zrcadlo bude mit vzdycky lepsi vysledek nez gopro at na nej das jakejkoliv kit. uz jen moznosti nastaveni, pohodlnost pri toceni, kvalita chipu a pod.
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    no ja uvazoval o zrcadlovce co umi tocit video ale nakonec pujdu asi do toho kitu.. prijde mi to lepsi :) http://www.youtube.com/watch?v=PAdgHyMF9zQ&list=UUXAy4uKB9uSbeHDwmDsIZJw
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TURBO: ajo
    TURBO
    TURBO --- ---
    MLICKO: koukám je to slušnej hack a to včetně demontáže a montáže CMOS senzoru apod., já bych do toho nešel, leda kdybych měl obojí zadarmo ;) (Hero3 i ten kit). Je jasný, že záruka je pryč.

    http://www.back-bone.ca/PDF/Ribcage_Installation-Pt1-Teardown.pdf

    http://www.back-bone.ca/PDF/Ribcage_Installation-Pt2-Assembly.pdf

    RIBCAGE MOD KIT: INSTALLATION INSTRUCTIONS
    https://www.youtube.com/watch?v=h6Bz3oV4OnA
    TURBO
    TURBO --- ---
    DRAGON: z fotky je ale úplně zjevný, že je původní optika sundaná.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MLICKO: jen jedna vec, jakmile nesundavas puvodni optiku ale nasazujes na ni novou, tak se ti strasne degraduje obrazova kvalita, navic to bude mit obrovskej crop factor, tipuju tak kolem peti.
    MLICKO
    MLICKO --- ---
    http://www.xtsport.cz/ribcage-mod-kit,552.html nemáte někdo zkušenosti? Uvažuju že ten kit v dohledný době koupim na svoji hero 3 black.
    TURBO
    TURBO --- ---
    RAPHAEL_KOSMOS: to může bejt nějakej čurbes ve slotu nebo taky pochroumaný piny ve slotu, s tím neuděláš nic. Rozebrat, zkusit piny narovnat, případně se dá nechat naletovat novej slot, ale nejsem si jist, jestli neni lepší pokusit se koupit nějakou jetou H2 ... začal bych tim, že bych zkusil zastoupení pro ČR.
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    Zlobi mi u dvojky slot pro SD karty, neco se tam vevnitr rozbilo asi, nechce mi tam zajet cela karta a kdyz ji tam natlacim, tak mi to ukazuje NO SD a nejde pak vyndat moc zpatky.


    Poradte mi pls, kde se to opravuje nebo jak na to, diky moc..
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    AUDIAC: magicam.cz/eshop/ (osobni odber Praha 6, Divoka Sarka) :)
    Jinak jsem koukal alza zacala delat nejaky neoriginal prislusko (http://www.alza.cz/prislusenstvi-pro-outdoor-kamery/18854850.htm#f&pg=1&prod=3946,4767&po=1)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    nevíte o nějakym ideálně pražskym krámu, kde by měli teleskopický tyčky na gopro (pokud možno ne za litra)? za tři dny jedu na dovolenou a právě jsem urval u svýho teleskopu ten plastovej mount :(
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    jo to asi taky nebude zadna slava :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a vydrz baterky, kdyz uz jsme u toho :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THRAWN: koukal sem, jsem zvedav na cnu
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    naka novinka od polaroidu, sympaticka cena a velikost, ale kvalita videa bude asi mizerna

    Polaroid Cube Lifestyle Action Camera
    https://www.youtube.com/watch?v=ePO6OKYyOec
    BABBA
    BABBA --- ---
    TURBO: takze odkud je podle tebe nejlepsi :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    BABBA: mě taky, obecně cokoliv je blíž zemi ("psí" perspektiva, jako v ostatních videích kolem :)) tak dává víc a víc pocit rychlosti. Bohužel zrovna u kol by to bylo nejvíc super v terénu, ve sjezdu, skocích atd., ale tam jsou záběry kvůli roztřesenosti pužitelný nejvíc z helmy. Z hrudního pásu už často nic moc a z řidítek je to zbytečná ztráta dat :/.
    TURBO
    TURBO --- ---
    MLICKO: vždyť si rozklikni odkaz na ten článek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam