• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Ted jeste koukam, ze dalkovy ovladac neni v baleni zadneho Gopro, tak to at jdou nekam. Vzdycky jsme preferoval Gopro a mam par videii s GP3Black, ale at jdou do haje. Asi bych pockal a koupil AEE S70 nebo nastupce S71.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    INSOMNIA: microSD
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DRAGON: a co je ten druhej konektor vedle miniUSB?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    INSOMNIA: informace jsou pouze o tom, jestli model ma inbuild LCD, takze netusim, ale predpokladam ze asi ne, kdyz to ma vzadu konektory
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DRAGON: chtel bych mit kameru, ktera me nebude omezovat, at uz jdu snorchlovat nebo potapet na vraky v hloubkach pod 40m

    btw. to novy lowcost Hero ma moznost pridavnyho displeje/baterie?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    INSOMNIA: ja to mam jednoduchy, kdyz vim, ze jdu pod 40, tak si ji proste neberu, k cemu taky do takovyho hloubky tahat kameru. A to sem se pohyboval na mistech s "nekonecnou" viditelnosti. Nejlepsi veci stejne jsou k filmovani do 25+ pak uz z gopro nedostanes dobrou kvalitu, pokud to nemas na ramenou se svetlama
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DRAGON: skoda, ze je vodotesna jen do 40m jako ostatni modely GP :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    mazec, za tu cenu :)


    The GoPro Hero Is the Cheap Tiny Camera You've Been Waiting For
    http://time.com/3449486/gopro-hero/
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    DRAGON: ambarella a9. gopro dela vicemene obal s optikou a marketing. A maji tu vyhodu, ze kdyz Ambarella uvolni novy chipset, nabidnou jim ho - vzhledem k odberum celkem pochopitelne - jako prvnim. Za nejakou dobu - kdyz zacnou vyrabet vic nez gopro odebere - se k tomu dostanou dalsi vetsi vyrobci a jeste pozdeji to ma k dispozici kdejaka cinska firmicka.
    Pro AEE celkem ok vysledek, konkurenci pro tu nejlevnejsi mame obstojnou (sd18) a silver/black vykryje s70, potazmo s71 az bude k dispozici. Ta bude mit nejspise stejne specifikace jako 4silver, ale na rozdil od ni odnimatelnej displej.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    staci si uvedomit jednu vec.. ktera dalsi kamera nabizi 1080/120fps .. a kolik je jeji cena? a je jasno
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    taky se vi ze vsechny enrgeticky drinky jsou stejnej humus a nejvic se pije nejdrazsi redbull :)
    BABBA
    BABBA --- ---
    INSOMNIA: to by me taky zajimala, ale podle toho ze o tom nic nepisou tak to bude dost podobny jako u 3+
    BABBA
    BABBA --- ---
    RESCAPE: podle me GoPro uz je takovy styl, jak rikas treba u Apple.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    me zajima hlavne jak na tom budou s vydrzi baterie
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    JARDAK: souhlasim, ty specifikace jsou uzasny, jak to muzou do te kamery narvat tohle je obdivuhodny ale je otazka jestli ta vetsina tuhle kvalitu potrebuje a stoji jim za to dat 11 tisic navic od kamery, ktera na "jedno selfie" na plazi bude stacit a koupi ji za 2tisice.

    Jak rikam prodavat se to bezpochyb bude ale ta zmena marketingu je hodne znat a asi to tak ma byt. Prirovnani s iphonem myslim sedi dobre :)
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    tak ono to i v ty zaplave porad prestizni zbozi je. ja kdyz uz se s necim seru tak chci aby to vypadalo k svetu. a ta ctyrka black nakonec konkuruje i amaterskym neli semiprofi kameram. nikde nevidim ze by existovalo neco s nejakou optikou co by umelo nahravat sto snimku v plnym hd (nebo nevidel jsem tak pred rokem)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    RESCAPE: no prostě se z toho pomalu a jistě stává iPhone mezi těmahle kamerkama a moc dobře vědí, že tenhle styl propagace jim toho prodá víc i přes tu velkou cenu. Resp. z toho dělaj prestižní zboží a upřímně proti tomu nic nemam.
    RESCAPE
    RESCAPE --- ---
    zajimava je ta nejlevnejsi HERO - Dá se nosit, uchytit k vybavení a je integrována do robustního, vodotěsného krytu (kameru z krytu nelze vyjmout). - To chápu tak, že když ti náhodou praskne housing nebo něco, tak se na opravě nedoplatíš :)

    Celkově mi ty popisky přijdou, že tu kameru začínají vnucovat pomocí takovejch nešťastnejch slovních obratů, my jsme revoluce, my jsme vývoj, my jsme originál. Tohle nikdy neměli zapotřebí. Tipuju že jim začíná velkej podíl na trhu brát čísnká produkce sj4000 apodobně, kdy za cenu 2000 Kč dostaneš relativně kvalitní kameru, což je případ sj4000. Ale možná se pletu
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    taky na to ted koukam :) black ma vykonejsi procesor tak mozna nezbejva baterka na display :)
    BABBA
    BABBA --- ---
    Jestli to dobre chapu tak Silver ma displej ale Black ne?! :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam