• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky





    Diskuze o této sportovní kameře, určené především k nátáčení extrémních sportů. Všeobecná diskuze, ukázkové videa, fotky, (nyx gopro users videa a fotky).

    rozbalit záhlaví
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    WICKING: To moje poslední YouTube jsem dělal s drakem. Je to ale komorový. Za pár stovek se dá ale sehnat třeba řiditelný a ten GoPro určitě unese. Chce to ale řiditelného s tyčkama, ne padákového. Pak jen počkat na vítr. Nevím, jak jsi na tom s časem.
    WICKING
    WICKING --- ---
    DEFECTED: Jj, kite je komplikated....
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    WICKING: ..dobry KITE tiež nebude zadarmo,naviac musi fukat :) a otazkou je ako dlho to chces hore mat :)
    WICKING
    WICKING --- ---
    DEFECTED: Jo to vypadá dobře. Trochu demence je provoz, protoze helium je pomerne drahy. Premyslel jsem najit nejaky motor, ktery by byl napajeny kabelem ze zeme a vynesl by tu gopro... Jenze, motor, gimball a rc kutila (s nimi vetsinou neni moc dohoda co jsem zkousel)... Treti varianta je kite nebo neco...
    DEFECTED
    DEFECTED --- ---
    WICKING: ..ono to neni sranda postavit nejaku lietajucu vrtulu všeobecne :) ..balon bude asi jednoduchšia varianta . Niečo son vysondoval na eBay http://www.ebay.com/bhp/weather-balloon . Fajn myšlienka ,zaujalo to i mna :)
    WICKING
    WICKING --- ---
    nevite někdo o nějaké metodě, jak dostat GoPro do vzduchu, potřebuji na monitorování ze vzduchu, jakože ipad je display. na kvadrokoptéru nemám a kutil moc nejsem, takže si nejsem schopnej postavit vrtuli na kabelu, která mi to vynese. nějaké zkušenosti s meteo balónama, nebo něco jiného?
    WIN_KLO
    WIN_KLO --- ---
    DRAGON: Koupil jsem filtr pro 3+S, tak dám pak někdy vědět.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Fajn tak jsem upgradoval na gopro 4 silver s tim ze urcite nic ted dlouho neprijde a v sobotu jsem potkal GoPro 5 Shoot me in the head! Vi nekdo alespon nejaky detaily ? aby mne to tak nemrzelo treba jako ze baterka vydrzi 30 minut atak ...
    RADAK
    RADAK --- ---
    MERTLAS: CZK vs USD. to je ten pruser.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MERTLAS: silver se zvedl za mesic o litr, asi jo
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    DRAGON: predpokladam, ze to je zpusobeny kurzem czk vs. eur :/ vsechno nedavno hrozne vylitlo nahoru
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    kterou pro potapece nedoporucuju. Pokud se clovek nepotapi, tak je to uplne v klidu, na slunicku i v mracich toci krasne, ale pod vodou je to proste bida, neumi dobre kompenzovat ty studeny barvy. Nerikam, ze ctyrka to umi dobre, ale proste o trosku lip :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAFROST: neni, je to klasicka trojka
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ty kraso a koukam ze ctyrka stoji 15 tisic, masakr... se trochu zblaznili, 15 litru za outdoor kamerku :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    DRAGON: je nebo není to plusko?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAFROST: musim to doma nafotit. Ale chtel bych za to aspon tak osmicku, gopro me stalo 13, display 3, baterky 1500, nabijecka 800, jako je toho hodne, ty jo...
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    DRAGON: sup tam s tim
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAFROST: prave na to se ptam, za kolik tak, pac to prislusenstvi nebylo dvakrat levny :) chci to hodit na aukro, tak sem muzu hodit odkaz a muzes to zkusit vydrazit :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    DRAGON: a za kolik to tak chceš prodat? mě se povedlo ztratit moje gopro při brutus pádu na lyžích...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zkousel jste nekdo ty podvodni warm filtry? jestli jo, jak moc to vylepsi barevnost snimku proti zatmaveni sceny? Umi to gopro kompenzovat (a zvednout kvuli tomu EV)?

    mam na mysli neco takoveho, proste "Color Correction For Blue Water Scuba Diving"

    Amazon.com : Polar Pro Red Filter-GoPro Hero3 Version-Acrylic Edition Accessory : Camera Lens Color Correction And Compensation Filters : Camera & Photo
    http://www.amazon.com/Polar-Pro-Filter-GoPro-Version-Acrylic-Accessory/dp/B00B2PHSIY
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JARDAK: ma, ted na dovoleny sem mel moznost je porovnavat. Expozicni pruznost pod vodou je uplne jina (4 ji ma lepsi) a ta 4 vydrzi brutalne na baterku. S trojkou sem nestihal konec prvniho ponoru, kamos s 4kou se vynoril po prvnim a mel pulku baterky, tohle jsou pro me esence na kterejch zakladam svoje pozadavky, takze holt musim prejit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam