• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RESCAPEGOPRO HERO , Contour, Drift hd, MagiCam a ostatní outdoor HD kamery a kompakty, diskuze, editace,ukázkové videa a fotky
    2MEK
    2MEK --- ---
    2MEK: Ve vsem teda ne, ty prechody pri kontrastu v expozici ma gp podstatne lepsi.
    2MEK
    2MEK --- ---
    DRAGON: Takovejch srovnani jsou na YT tri prdele a pokud nemas overenej zdroj, tak jsou ti uplne k nicemu. Protoze vubec netusis, co s tim kdo delal. Jediny cemu se da verit, je vystup primo z kamery (nebo ten overenej zdroj).

    Tady mas treba prvni video na YT, kdyz zadam porovnani sj4000 a gp hero.
    Gopro Hero 2014 vs SJ4000 (Quality Comparison)
    https://www.youtube.com/watch?v=t7Gf9My48xs

    Hero dostava na prdel snad ve vsem. Verim tomu? Viz. vyse.
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    DRAGON: No na tu jsem taky prave koukala, Snad jsem to níže psala, ale prave mam problem, ze to neumím moc porovnat s tim ostatním a nevedela jsem zda je lepsi go pro tahle Obyc a nebo treba jina značka,novější typ za podobnou cenu a nemám se s kým poradit. Proto jsem psala sem :) Chtěla jsem proste neco sehnat nejlépe tak do 5000,- max ...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOKKTOR: nez xiaomi, tak vezmu radsi Gopro Hero za trojku
    GoPro Hero - FOTO CZ
    http://www.fotocz.cz/galerie/index_785287d5222f5d845b389c0ae2f5e1fc.html
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    :))) ja vsem dekuju za názory, jeste o tom popremyslim , ted teda uz vubec nevim :D ... nejlépe se zeptám asi přítele na rovinu pro jistotu a pripadne zkusime nejdříve levnější hračku a časem koupíme tu hračku kvalitnější :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    vpohodě, já to všechno chápu, jenom srovnáváme kameru za 2,5 a kameru za 11. a myslím, že na začátku byl požadavek: mám málo peněz, chcu hodně muziky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ps. cerveny nadech odstranis lepe a bez viditelnych ztrat nez zeleny plochy, ktery v tmavych mistech ztraci kresbu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOKKTOR: lehce naruzovelou oblohu ozelim, protoze ji provedu pomerne lehce korekci, pokud ma ale neco spatnou kompresi, tak s tim nic neudelas :)
    Jinak jo, mam Gopro 4 a je mnohem mnohem kvalitnejsi nez jeji predchozi verze, az natolik, ze sem okamzite po otestovani hd 3 black prodal a sel do ctyrky. Je ostrejsi, vetsi hloubka ostrosti, kontrastnejsi optika, barevne mi vychazej snimky taky skvele, foto kvalita super, jsem zvyklej na full frame zrcadlo s odpovidajicima sklama, ale byl sem vazne prekvapenej jak to gopro zvlada. Ovsem nejvetsi naskok pred konkurenci a predchudcema proste zaujima v oblasti expozicni pruznosti. Takovy skok napriklad mezi 4 a 5 neni.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DRAGON: ty tam máš hero4, já black3 - podle videa black tři stejný mrtka obraz s horší stabilizací. hero 4 je na to o poznání líp, ale komprimuje to teda fakt příšerně i tak. a dávat video z drona neni asi taky asi uplně čistý přístup.
    DRAGON: na všech videích, co sem viděl, barví jakákoliv gopro do červena. nevim, co bych ti na to řekl. vím, že s tím točíš, hodně, takže rozumím, že si to budeš hájit. já s tím netočím, takže na to hledím svrchu. jestli v tom tvém videu nevidíš to fialové nebe, tak nemám, co bych dodal.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak gopro nebarvi do cervena, naopak, Xiaomi barvi do zelena.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOKKTOR: tak to je uplne jedno, vidis proste zmenu komprese a ta vede u Gopro a to tak ze mohutne, jestli to nevidis, tak nevim, co bych vic rekl.

    tady mas to video cely

    GoPro HERO4 Black vs. Xiaomi Yi
    https://www.youtube.com/watch?v=kfsRtvrIGbw
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DRAGON: jinak to tvoje srovnání je trochu faul, bud je to jiné stanoviště, nebo spíš je ten obrázek vpravo nazoomovaný
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DRAGON: no já nevim, třeba tadyje za mě zvratek obojí. zatímco xiaomi to rozmázne, tak gopro to jakýmsi umělým kontrastem rozmlátí na cosijakopixely. nicméně xiaomi má od pohledu lepší stabilizaci a u gopro snad u všech verzí, co sem viděl, mi vadí, že barví do červena. si nevybereš, ale za ty prachy ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAESTRO_007: no jo, jenze ono je bejt naprosto spokojenej a bejt naprosto spokojenej, viz tohle srovnani. Porovnavat tak kvalitativne rozdilny vystupy je uplne zbytecny.
    Xiaomi je proste hracka. S gopro uz se da seriozne tocit.



    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    kamos si ted koupil Xiaomi kameru a je naprosto spokojeny... i dalsi kamarad kameraman co si ji pucil rikal, ze za ty prachy super...

    Xiaomi Yi Sports FullHD camera, 16 MPx Sony, Wifi, BT, SD slot, Jungle, Outdoorová sportovní kamera kamery
    https://www.patro.cz/...1076704299-xiaomi-yi-sports-fullhd-camera-16-mpx-sony-wifi-bt-sd-slot-jungle
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    A taky další věc byla to, že vím, že to zase tak extrémně často nevyužije a přišlo mi trochu nesmysl rovnou kupovat tak drahou kameru, když ji vytáhne pak úplně minimálně a zjistí , že to třeba bylo úplně zbytečná koupě :)
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    2MEK: oka :) tak na ni kaslu teda :)
    JAKE_UP: no jasne, to se mi samozrejme honi hlavou taky, na druhou stranu jemu jde spis o ty funkce nez primo , ze by chtel origo go pro, navíc vim, ze co se tyce tehlech věci, je min narocnejsi uživatel nez ja... proto jsem zkousela zjistit i jiné moznosti ..Kdybych vedela, ze trva primo na gopro , tak bych nad tim ani neuvazovala...a i tak se to ve mne lame, protože bych radsi poradnou kvalitni věc. Žádný šunt mu kupovat nechci prave taky no. První co jsem ještě řešila bylo nějaký bazar s go pro 3, ale tam se právě bojím, že mě někdo akorát obloží. :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    CERTICE: No taky bych se zamyslel nad tím, že jestli přítel touží po GoPro, tak nebude třeba zklamanej, až dostane nějakou kamerku za dvojku?
    2MEK
    2MEK --- ---
    CERTICE: Ne, dokonce to bylo znejakyho ceskyho obchodu. A opravdu bych ji nedoporucoval, je proste uz stara. Jinak vetsina lidi to kupuje z Aliexpressu, ja to ale tehdy potreboval hned.
    CERTICE
    CERTICE --- ---
    2MEK: jako ta cena je super no :)
    no já právě chtěla něco do konce toho měsíce sehnat, jelikož má přítel narozky, tak jsem mu chtěla udělat radost no , protože vím, že bych ho tím překvapila , ale ted nevím teda esli se spokojit s tou 4 ,nebo to nechat na jindy :) Já ji teda vidím všude za trojku, ty jsi ji měl asi od někoho z ruky ještě ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam