MASTA: tak hlavně, že jsi spokojený ;)
ja jsem z toho nadšený, protože za pakatel mám uplne uzasnou kameru, kterou pouzivam na občasný záběry pod vodu, na hory a na sportovni aktivity. Nejsem žádnej profík sportovec a adrenalinový enthuziasta, takže vic so toho dat nechci.
Jinak co se výstupu tý kamery týče, pokud máš super světlo, ten výstup je skvělej, přesně na to, k čemu je potřeba.
Pokud potřebuješ fotit indoor akci, tak chápu, že seš schopnej narvat do akční kamery dvacet litrů, to není můj případ.
Jen jedna věc: podle mýho názoru srovnavaš dvě úplně jiný kamery. RX0 není úplně outdoorová kamera tak jak je známe. Jasně, je prachu a vodě odolna, vydrží 4 atmosfery, ale to je tak všechno, čím jí lze srovnávat s gopro. Já bych jí třeba nechtěl, protože absencí ultrawide ohniska (má 24mm) se blíží její možnosti využití v mých outdoor aktivitach k nule. Tohle je spíš na foceni zápasů pro tebe, pod vodu i na hory chceš vidět co nejvíc okolí, to široký ohnisko dává tomu záběru potřebnou dynamiku.
Navíc gopro 7 má nově geniální věc v podobě plně stabilizovanýho timelapse. Což je luxusní záležitost, opět, pro mě, ty to asi neoceníš. Nesrovnával bych je.