Ahoj ve spolek...
Tak nějak tuším, že nejsem s níže uvedeným požadavkem o radu v úplně správném auditku...
Předem díky za přesměrování do vhodnějšího. Ale třeba mi poradíte už přímo tady...
Vzhledem k charakteru mého zaměstnání, kdy jsem denně v kontaktu s lidmi, které ne vždy znám (většinou už je ani neuvidím znova), ale ti lidé mohou mít různé předpoklady a přání, která jsou například v rozporu s firemní politikou anebo s tím, co mají skutečně zaplacené, bych potřeboval poradit s nasměrováním na kvalitní kameru, která je rozměrově miniaturní, ale dá se připevnit na běžné oblečení anebo příslušenství typu pásek, ledvinka apod. Ne každý zákazník je otevřený rozumné argumentaci – někdy je to spíš zcela naopak a dokazování v případě sporu je posléze dosti abstraktní záležitost.
Cílem je pak snímání v reálném čase s ukládáním dat pro případné další použití.
Většinou se z toho nepoužije nic a bude to zase brzy smazáno, ale může se to jednou velice hodit. K pořízení něčeho takového mě inspiroval kolega, který má teď na krku trestní oznámení s úmyslným ublížením na zdraví a kdo ví čím ještě... realita je v jeho případě někde úplně jinde, ale dokažte to... o to mi právě jde...
Zkrátka potřebuji při výkonu své profese zaznamenávat video i audio a to třeba i po dobu 10 hodin v kuse bez nutnosti dobití a to každodenně, ale nemám čas ani chuť dělat to na mobil anebo diktafon. To už je zkrátka moc úkonů k zvládnutí nad rámec těch běžných... raději bych si nějakou "štěnici" někam připnul na oblečení.
A rád bych to dělal alespoň trochu skrytě – nepotřebuji před zákazníka nakráčet s objektivem jako dejme tomu policajt pod dohledem, u kterého to je ale buď jedno anebo to zřejmé má být...
Cena v tomto případě zase tak moc nerozhoduje – beru to jako investici do kontinuálního přítoku financí mé rodině. Bezpečnosti není nikdy dost v tomto směru. Stačí jeden problémista-bajkař a obživa je v ohrožení, jestli mě chápete, ale bylo by to prakticky použitelné i v méně závažných případech...
Při zadání různých kombinací do Googlu pro hledání toho správného, jsem celkem pohořel. Všechno je to spíš větší zařízení anebo nesplňuje něco jiného...
Díky za postřehy atd.