dotázek do pléna
mám GOPRO HERO 5 - a řeším, že už by možná zasloužilo upgrade :) jenže.... kvalitativně mi dostačuje, víc než full hd 1080/30 nepotřebuju (nemám na další editaci ani PC co by se pod tím nezhroutilo atd atd...) v QUICku už nic needituju od tý doby co tam ani základní věci nejdou bez subscription atd atd...
využívám ho z 90% na lyže/skialpy a nějaký freeride sjezdíky atd... nemám ho na helmě (připadám si jak idiot) ale používám ho s GOPRO Karma Gripem (
https://www.dcrainmaker.com/2017/08/gopro-gimbal-review.html ) kterej je přímo dělanej pro tohle GOPRO a kombinace one button ovládání a extra baterky mi pokrejvá všechny moje nároky - mám to přidělané k batohu/popruhu přes rameno...
teď ty dotazy :)
uvažuju o novym GOPRO HERO - jenže to nemá stabilizaci, respektive to využívá ten hypersmooth a automaticky ty k videu uloženék parametry použije v QUICKu - pokud to chápu správně - je šance, že tahle SW feature se může blížit stabilitě co sem zvyklej s Karma Gripem?
Existuje něco jako Karma Grip co by spolupracovalo s GOPROčkama skoro jako by to bylo od jedný firmy? Viděl jsem nějaký gyro držáky co asi s kamerama komunikujou přes WiFi ale... to je tak na hoďku než to umře na baterku ne?
Nebo někdo s vlastní podobou zkušeností a k čemu došel, co používá?
Jak říkám, mě ta 5ka furt vyhovuje, jen... morálně už by si refresh zasloužila, sklo kamery už je dost omlácený, baterky (několikrát kupovaný nový, ale nechci čínana co se za měsíc dycky nafouk v zimních podmínkách) už taky dosluhujou atd atd...
dík vid :)