• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    SVORO
    SVORO --- ---
    HNIZDO: To máš z toho, že jí každý 2 roky nevyklidíš jako dědek sklep!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: ja si nestezuju, kdyz beham s max vojenskym gearem, ale pomalu se bojim otevrit kumbal, abych nezustal pod lavinou kramu. jak u mne doma v komore...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: Za tyhle řeči se tu dostávaj mínuska, tak si dávej pozor!
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: zacina to vypadat jako problem :)
    LACHY
    LACHY --- ---
    RUDOLF: tam bydlel správnej baráčník :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ale ten wipe bych očekával.

ELPASO
    ELPASO --- ---
    SVORO: DIKY za super tip na vanocni darek pro tatu!!!! :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Co-driving in V3S #DayZ
    https://vine.co/v/OeZTml0LxAD
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SHARNY: jasne když se zasijes jehlou a nití tak proč ne pas s munici Rambo stajl

kdyby tomu dali ještě vlastnost když do toho nacpes brokovy náboje a vlezes omylem do ohne jako já včera tak podruhy si dáš pozor kam slapes bys byl jak prskavka
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Hlavne pas s nabojema na hrudi je hrozne kul. Poradna self fapaz musi bejt.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SVORO: osobně bych to viděl tak na 20 nábojů v opasku
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mě by možná stačilo i tohle 8)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    WILL: přesně tak jak to rikas viz. brokovnici 133 a repetroj by se to hodilo byl by to pas jen na samostatný náboje všechny rychlonabijece a zasobniky se dají přebít bez vstupu do gearu je to myslim na kolecku nebo funguje r pokud se nepletu
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SHARNY: jestli si pamatujete já to tady taky posílal před pulrokem do horoucich prdeli a hraji to od experimentalu 0.50 a pořádně stim pohnuli jediný co me nasere je občasný pad serveru a když člověk měnil batoh tak se to většinou nestihlo ulozit
    WILL
    WILL --- ---
    DUBAS_: Akorát si přesně nedokážu představit, jak to myslíš. To má být pás fungující jako vesta, který by dejme tomu udržel víc munice, nebo by měl nějakou gameplay výhodu, že by člověk nemusel lézt do inventáře pro přebíjení?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    AVATAR: já jen konstatoval já to beru jaký to je takovou volbu ma kazdej
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    AVATAR: jinak me to zas chytlo jako mod objevovat nové lokace či nové způsoby co a jak vytvořit pokud umřu na bug hold je to alfa moje nervy jsou už obaleny a vystuzeny trpělivosti ale nasere to :)

co nadelam sklopim uši a jdu hned do vnitrozemí s pitím není problém to řeší studny jídlo je horší ale to zas v pruseru řeší jablone

včera jsme s bandou zkusili rozpoznávací znamení vycraftili jsme si batohy z kanců ma to 25 místa a je to tmavší než z burlapu a ma štětiny

jen bude těžký ukecat hnízda to je hlavni zásobovac a jak nemá obrovskej batoh jako by nebyl
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Hele, potřebuju si to, jako ostatně pokaždý jednou za čas stáhnout, abych si řekl: ,,Meh" a s čistym svědomím to mohl mít zase půl roku odinstalovaný bez výčitky, že bych se v tý hře mohl třeba dobře a bez nasrání bavit... That's all folks :D
    DUBAS_: v mem presvedeni jsi me prave utvrdil ;)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    AVATAR: no protože se odpojil je to vidět po to šestým zásahu ze zmizel divim se ze pak zas přišel zpět

jinak kasina maj bug je tam neviditelná stěna na tej hlavni chodbě, je to vidět na mým minulým videu z veresniku broky se zastavili za survakem ve vzduchu
    SHARNY: a co te presvedcilo? Jak do nej vysypal sest broku a typek furt stal a blbe cumel, jak kdyby se nechumelilo? Me to presvedcilo, ze jeste tak rok nema smysl to stahovat :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam