• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HNIZDO: no je pravda ze když vyhraju souboj tak muzu vklidu hned odejit jelikož je celej survak ruined

leda ze bych posbíral jejich zlatý zuby
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: Akorat z nich pak nezbudou ani hadry na dlahu....
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    no tomu poslednimu jsem zaklepal na rameno hlavni

osobne si zvykam na zbrane v SA je to neco jineho nez v modu
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DESTROYER: rozhodne! na solo hrani je SKS best...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: no, ale to se musíš dostat relativně blízko.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: ja jim ty pokriveny patere rovnam brokovnici to nevokecaj (jak kdy) :o)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SKS ftw! :)
    LACHY
    LACHY --- ---
    REDSNAKE: S "Henryovkou" se střílí dobře :D
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Tenhle asi z 10 metrů a před prvním výstřelem jsem o něm nevěděl. Ale omlouvalo ho, že párkrát trefil texturu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Ono mosinem není žádná prdel něco trefit. Aspoň mě to moc nejde...Ostatní zbraně o nic lepší..:-/
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Radost mi málem zkazil pán, co po mně nejdřív vystřílel všechny náboje do Mosina, a pak se mě zeptal, jestli jsem friendly. Dvě dávky.

DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: No drzim si palce a snazim se postupovat tak aby ta hra nedostala dojem ze jsem spadl ze schodu - neklickuju na nich, chodim presne uprostred a kdyz mam nejakej desync tak na ne nelezu vubec radsi.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: aha...A vynecháváte kvůli tomu třeba schody? Zas tak běžný bug to být nemůže, já se s tím ještě nesetkal
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Schodiste ve vsech pozarnicich maji tendenci to udelat (podobne treba stodoly).. Par dni zpatky na to kamos zarval v Elektru.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: my šli včera v pěti na letiště a jeden nám zesnul v řídící vezi bez cizího přičinění

smůla :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: my šli včera v pěti na letiště a jeden nám zesnul v řídící vezi bez cizího přičinění

smůla :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Fakt? To nevím, že dělá. Jen to nejvyšší patro nebo co konkrétně?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Dokolecka ten samej bug od doby co je alpha venku.. :/ Ja to nedavno schytal nastesti jen znicenyma botama a kalhotama.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak mě zabil bug na letišti, zrovna když jsem našel derringer:( Vyběhl jsem do nejvyššího patra hasičárny, najednou hláška your leg is painful a your are dead.. Chm. Ale dobrý, začíná mi to tímhle patchem dávat smysl:)
    TAMIT
    TAMIT --- ---
    REDSNAKE: No tak to už je mi jasný kde včera skončil můj blaze :) Já jsem proběhla půlku Rogova a stejně jsem ho nenašla. Ale ve finále mi zbylo ještě SKS co jsem měla na zádech, DIOM odevzdal 5 ze svých 10 nábojů a jede se dál :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam