• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jezisku a hydespyi zmente si heslo ke stemu ukradli vam ucet
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    údajně má řada lidí geny, které je chrání proti kuru. Just fun fact.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOST_DOG: tím znásilněním by aspoň přetáhli zákazníky z kink.com - každopádně jako téma je to hustý. Podle mně ale dominant playing s želízkama už je zajímavější mechanika, která kráčí po tenkým laně a je to asi víc znásilnění, než když ti avatarku ojíždí jinej avatar.

prostě to vyzkoušej a uviděj, jaký kolem toho vzniknou příběhy.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOST_DOG: jj to chapu. ono je otazkou jestli na takovou roli hraci vubec pristoupi. vsak kanibalismus s lidskym steakem byl v jednom z modu a lidi ho ve valny vetsine naprosto ignorovali, protoze je mozny komplikace akorat obtezovaly.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    NAGASAWA: Já jsem taky pro kanibalismus. Co mě přijde hodně přestřelené je ta jejich nemoc. To už bych radši ve hře viděl znásilnění a STDs, což by bylo dost pravděpodobnější a realističtější než kuru. Ale obávám se, že znásilnění by bylo pro vývojáře až příliš velké tabu. Lepší reklamu si udělají s kanibalismem.

RUDOLF: Pokud by mělo jít jen o roleplaying, tak by mohli raději plošně přidat random psychotické epizody s pravděpodobností 5%.

Já vím moc chci, aby to byl simulátor a ne jen rekreační střílečka :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOST_DOG: inkubační dobu apod. nebudou řešit - v dayz se vše děje akcelerovaně.. přeci jen hraješ jen část dne.. maximálně se následek projeví až když se logneš příště - pak kolem toho ale bude kontroverze na téma feedback.

ad.. cooked, uncooked - to je věc co se bude měnit - imho to ve finále bude doufám jedno..

o KoS myslím vůbec nejde..

celý to je postavený kolem roleplaying.. potkat bandu smějících se a plačících týpků v tobě vyvolá docela zajímavou reakci.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    LOST_DOG: Pro zajímavost aktuálně je třeba mezi syrskými rebely údajně 8-20 případů kuru, jeden už umřel v Německu. Grilovali si hlavy nepřátel.

DUBAS_: Do kroku přidávat nemusíš, ve fázi výbuchů smíchu by už nemocní neměli být schopni chodit bez pomoci :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOST_DOG: imho je to fajn. resit moralni dilema jestli nekoho sezeres z z hladu, anebo z nudy nedelniho odpoledne by mohlo byt celkem prima, kor kdyz na to bude postava emocne reagovat, coz bude generovat celkem vtipny momenty.
    LOST_DOG
    LOST_DOG --- ---
    RUDOLF: Co přibude příště? Upíři a vlkodlaci?:D Podle mě je tohle až moc umělá brzda "kill'n'eat on sight", která stejně nebude v praxi KOS snižovat.
    Aby jste dostali kuru musíte sežrat někoho, kdo kuru má. V připadě Creutzfeldt-Jakoba je to 1 z milionu a navíc důchodce. Protože tyhle prionové nemoci mají inkubační dobu třeba 14 let (klidně i 40). Navíc by jste museli sežrat mozek, míchu, oči, nebo střeva, kde je prionů nejvíc. A tepelné zpracování nepomůže, protože nemůžete zabít, něco co nežije.
    Takže doufám, že tohle doladí/odstraní. Protože by mohli přidat dost realistického obsahu s nemocemi, které by byli mnohem pravděpodobnější (pneumonie, encefalitida, tetanus, etc..).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Cože udělal?
    - Vojel svoje rodiče.

- Oba dva?
    - Jo.

Mámu. Tátu. Rodiče.
    Oba dva. Vošukal je.

Fakt?

A víš, co jsem o něm ještě slyšel?
    Že je pak zabil, uvařil je a sežral.

Chceš mi říct, že zabil oba svý ro...

Říkám ti: zabil je. Vošukal je.
    Uvařil je. Sežral je.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: zvlášť když smích bude mužskej a oděnej do šatiček.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: tsi kravo tak az clovek kolem sebe uslysi narek ci silenej smich mel by pridat do kroku jinak bude k svacine :o)
    HIDESPY
    HIDESPY --- ---
    RUDOLF: To je dost freaky :D ale je to dobrý :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    The Side Effects of Cannibalism in DayZ 0.51 | Brain Disease Symptoms
    https://www.youtube.com/watch?v=0Hmtt6IhvBI
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DZS: u me taky funkcni je to super videt tuhle novou mapu z vejsky
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---

Chris Torchia on Twitter: "TGIF bonus teaser. #dayz http://t.co/AFnoH0fDmu"
    https://twitter.com/ctorchia/status/533322020009041920
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DZS: To potom jo. :)
    DZS
    DZS --- ---
    BURKHAR: Nejde o mod ale o prohlidnuti si mapy :) to v zivote neobehnu vsecko po svejch, kdyby bylo aspon kolo nebo kolobrnda
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DZS: Mám ale dojem, že DayZ dev team hned ze startu psal, že veškerý porty Chernarusi Plus mimo DayZ budou nelegální. Čili na tom asi těžko můžeš postavit nějakej ofiko mod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam