• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Kanystrovali jsme i andulu, i helikoptéry, V3S nás nerozhodí..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: yes gasoline. 5% for spawn, need canister + station to refuel

minimálně do kanystru.. jestli přímo do auta netuším
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jde to tankovat?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DUBAS_: Jsi mi připomněl, že jsem teď u kamika v garáži zkoušel narvat klasickej plechovej kanďák do starý krosny s rámem a prostě to nešlo. :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    rano jsem nasel kandak je to fakt obrovsky, do batohu myslim 3x5 slotu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Já hrál asi do jedný, taky mi to nepadlo, ale třiesku jsem nenašel :( Zdá se mi, že s tou optimalizací zase pohnuli, přijde mi to zase svižnější a i přes ten bruteforce který vzniká přihlašováním hráčů na plné servery.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak jsem to dnes pred praci na hodinu pustil kupodivu to nepada,
    spawnul jsem se na vychode elektra zedi me privitali par ranama na drzku, bleskove jsem probehl elektro vzal si basebolku a chtel jsem jit pryc prez hasicarnu a on tam survak s brokovnici nevahal jsem jednou ranou jsem mu nahodil prave rameno a zacal sprint dohnal jsem ho u nadrazi chtel me strelit parchant, vyklickoval jsem to jak neo a dvema presne mirenyma ranama na spanek usnul, vzal jsem mu 133ku a uspal ho nadobro jeho zbrani,

vydal jsem se smer pusta a mogilevka a ona tam vetrieska u stodoly tak jsem nevahal a projel se dovezla me az pod altar k vrakovisti pak dosel benal
    323K13L
    323K13L --- ---
    První svezení St. Soubor - Veresnik (tam jsem proběhnul kasárna a už jsem nenastartoval), ale ten kilometr a půl jsem si jel jako pán : )

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DayZ | Příchod prvních vozidel - DayZ Standalone (CZ/SK)DayZ Standalone (CZ/SK)
    http://dayz-sa.cz/2014/11/24/dayz-prichod-prvnich-vozidel/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak je to lepší, ale pořád to padá. Mimochodem, tím jak se teď neukazuje kolik lidí je na serveru je to dost psycho se někam doklikat:)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Servery online a stahuje se nějaký pidiupdate
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Ještě cca 2 hodiny
    Eugen Harton on Twitter: "ETA 2 more hours at most :("
    https://twitter.com/eugenharton/status/537323144210825216
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zmizely servery 51, že by probíhal upgrade? Ještě před chvílí tam byly zamknuté testy. Nebo se jim to celé rozesralo a už to nejde spustit vůbec :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Stahuje se aktualizace
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    tak klient update soon:

221101/maxsize: 8522404909 (7.94 GB) › 8583407266 (7.99 GB) (diff = +58.18 MB)
    branches/experimentalprep/buildid: 453276 › 454418
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: je to prostě jinej dev model.. není to jako když v payday dostaneš balík nový odladěný funkconality.. je to divočejšá než A3.. myslím že s přechodem do Beta, řekněme v půlce příštího roku či ke konci to začne být víc normální a očekávatelný víc v duchu toho, co si představuješ od updatů..

já mám ze SA radost, ale já obecně vidím svět plný jednorožců.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: trochu jako začátek modrýho sametu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Já to chápu, nebo se to snažím chápat. Jen je to prostě na mě už dlouhý a když se rok těšíš na auto a oni ho konečně přidaj ale hra padá, tak je to, no, k breku. Nejsem na ně už ani nasranej, spíš tak trochu rezignovanej. Jasně, můžu hrát stable a pořád říkám, že od padesátky nahoru je to pro mě dobrý a zábavný, ale to víš, chci si vyzkoušet nový věci co nejdřív, protože kromě KOS je to jedinou aktuální náplní hry, no.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: "ragdoll" je to bulletSDK a myslím, že to jen tak vypnout bez vlivu na ostaní části hry nejde..

no jedna z pár výhod early access je massive scale testování a hledání patternů v chování hráčů - což je pro tenhle open world žánr obhajitelnej devel model.. nevýhod je ale tuna, proto je ale early access levnější než konečný produkt.. ale víš co, máš tu stable větvi a klidně si můžet počkat až tam fára před vánocema nahoděj.. l

takže jo jsou rádi, že to neustále někdo testuje, ale necítil bych v tom tu pachuť ani nedržel pocit, že jsou to vychcánkové.. jako, hráče to bolí a spousta lidí si to koupila s jinou představou o tom, jak probíhá vývoj.. že je to víc linerální, že se začíná nějakou foundation která v základu vyřešení všechno jakoby základní (zedi, AI, číterky) a pak se nabaluje jen další funkcionalita a se základam se nehýbe.. což tak vůbec neprobíhá, už kvůli tomu, že spousta core věcí se mění během vývoje ..

ale to je jedno, evžen práve tweetnul je servery jdou down a bude update.. možná jen serverů, možná i klienta -- nevím.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DayZ Standalone - VEHICLES! (V3S Gameplay)
    https://www.youtube.com/watch?v=03n5WJtNhIw
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam