• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HOUGAN
    HOUGAN --- ---
    ELPASO: 1) jj pripadne muze byt private hive ktery ma vice serveru a sdileji porad stejnou postavu (snad nekecam :) ) 2) nedavno se mi to stalo po server restartu nechce se to na server vracet hned jak se ukaze v server listu ale chvili vydrzet
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    mel bych par dotazu k SA:

- plati toto - jedna postava na public hive? a nasledne na kazdem serveru s private hive mam novou postavu, ktera se uklada nezavisle na ostatnich postavach na ostatnich private hive?

- jak casto prichazite o postavu? kamaradum kolem me se to deje rekneme jednou az dvakrat do mesice :) relog a postava je pryc...
    SVORO
    SVORO --- ---
    RUDOLF: Jsem si říkal celkem nuda do zatopenýho města ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    !!!

[Arma 3] Esseker 0.1 (alpha) 169km2 post-apocalyptic world
    https://www.youtube.com/watch?v=KhE5ytnnCXU
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF:
    ha nahodou spravnej pristup viz
    Ghost dog cop scene
    http://www.youtube.com/watch?v=s-kxtRJqmNg
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. včera jsem testoval survival s prdelkou v růžovém na CZ serveru.. v military base na verešníku jsem narazil asi na tři mrtvoly ve vězení, docupital jsem po schodech nahoru, jeden nehýbající se cápek u okna, druhej zády ke mne .. ruce prázdný, zařvu čau, pak ještě hi pro jistotu - chapík se otočí a dvě dávky do růžové děvy.. chápu že mít ženskej hlas, tak ho nenaseru.. ale stejně.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: ještě pomáhá přehodit ty předměty v inventáři, případně to vyndat z ruky.. jako by tam byl nějakej lag mezi serverem a klientem, tak to jakoby refrešneš:-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: jj s tim pouzitim je to to same, musi se xkrat zopakovat..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: nakonec jsem ji vykraftil, ale nešla použít, tak jsem se zabil skokem z výšky.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: je to bugnuty ale vycraftit to jde... jen to musis udelat asi 50x :/ mi nedavno takhle v prestrelce prerazili nohu a malem jsem prekousl kabel od mysi nez se to podarilo..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jak se dělá ta sebevražda? Myslel jsem, že jen vezmu zbraň do ruky a na kolečku myši vyberu "suicide"..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Dík...Škoda že nemám cár papíru abych sepsal závěť.. A stejně to mizí po restartu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Mosinem to jde. Nebo si bodni šroubovák do krku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Chmmm, tak jsem zapadl při prozkoumávání té základny s podzemní štolou. Nějak jsem to neubrzdil, spadl jsem tam a zlomil si párátka. Divím se, že jsem nezkapal, horší je, že mi nejde vykraftit dlahy. Mám natrhaný obvazy z trik, mám klacíky, ale nejde mi to vykraftit. Udělá se animace a nic. Pak můžu jen dát cancel action a zkusit znova, ale zkouším to opakovaně a nic se neděje. V batohu místa dost, beztak kdyby nebylo dost místa vykraftí se to na zem, ne? Co dělám špatně? Jde se odtamtud dostat? Už fungují sebevraždy? Mosinem? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Early Access: The platforms missed opportunity | Apartment 42
    http://www.5550199.com/?p=20
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    L4MA: netuším, vím jen o té licenci.. ale někdo už A2 černo portnul, takže by mělo být k dispozici bez zásadních chyb.

černo+ není zatím legální portovat, stejně jako SA assets..

myslím, že se dočkámě spíš SA modů.. ale tipuju že nejdřív tak v roce 2016.. imho ta SA platforma může být v určitých aspektech zajímavější než A3, ale kdo ví.. už jen ten eko systém hive+server.. myslím že poslední rok moddingu byl deformovaný (nemyslím hanlivně) make arma not war a těma licencema.. Zombie mody budou stejně mrtvý, dokud se pořádně neimplementuje zedí AI, do té doby smysl spíš hrát všechny ty variace bez zedů - tj. armu:-)

čistě prakticky, s moddingem musí příjít i přístup k server files, případně k hive.. Hive je myslím plně ve správě BI a asi budou chít mít kontolu nad tím, co jim server na hive popisuje.. tj. pokud vydaj hive, tak si to lidi budou muset hostovat hive sami, bohemka se bude starat jen o public vanilla hive... když o tom přemýšlím, tak to bude spíš v roce 2017:-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    RUDOLF: a dela teda nekdo na A3 Dayz Chernarusi?
    ten A3 Epoch je v jakym stadiu?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: to breaking point video má slušnou mapu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: mno, já úplně zapomněl, že to má ten středomořský look, tak na to asi prdim úplně, to mě neláká.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam