• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ja jsem nssel pred dvema mesicema dve vedle sebe, prvni byla u rogova u benzinky a druha byla asi 500m k zelene hore
    CUKY
    CUKY --- ---
    MCFLY: tenhle pokus s vejtřaskou tady už byl, samo ;-) ale i tak rozhodně neúspěch. Každopádně věřím, že se brzo poštěstí. Musí!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    To je jako kdyz zacinal mod a crashky se hledaly coby nepotvrzenej mytus :)
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCFLY: První rozumný využití V3S :)
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    CUKY: V3S a objed si mapu. :) Autem se hledaj dobre.
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    CUKY:
    MCFLY: btw tu dvojitou jsem na letišti potkal asi 3x :D ale jen jednou nebyli lootlý.. Jinak v nich obvykle nacházím kraviny, snad jen asi 2x z toho byla M4 a neco užitečnýho. (CoD čátek :D)
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    SHARNY: ta první fotka je hodně stará.. Myslím že teď jsou ty co mám dvě další fota. + tedy ještě ruská crashka..
    CUKY
    CUKY --- ---
    Njn prostě mám s kolegou Houganem bad luck, sedět u toho od večera do rána a nikde nikdy nic. No tak aspoň vím, že se fakt spawnujou, už sme si říkali, že si z nás někdo dělá srandu.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    MCFLY: Hustý, já vždycky viděl jen ten model na prvním obrázku. Ten spodní je o dost vymakanější :) Jsou dva nebo to obměnili?
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    CUKY: a tak dále...

SHARNY
    SHARNY --- ---
    CUKY: Já taky a né jednu. Většinou kolem velkýho letiště nebo přímo na něm.
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    nějaké vecičky z experimentalu. Jsem nachcípanej doma tak jsem prubnul experimantalku a nasel par zajimavejch veci. Na ostrov sem doplaval samo bez veci jak se píše níže. Prostě mi zmizel batoh. No a tam mě hned zabili helmuti..

CUKY
    CUKY --- ---
    MCFLY: pic or didn't happend.
    MCFLY
    MCFLY --- ---
    CUKY: Já celkem dostkrát..
    CUKY
    CUKY --- ---
    A teďka vážně kolik z Vás našlo crashku v SA, každopádně já to nejsem.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Vězení na ostrově a bugy při plavání....? HELICOPTER CONFIRMED!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    konečně důvod pro ten vak.
    WILL
    WILL --- ---
    DESTROYER: Aha, já jsem se s tím zatím nesetkal.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    WILL: No par dni zpatky jsem pri brodeni potoku v Novu prisel o plnej batoh veci. Takze se ztraci stale.
    WILL
    WILL --- ---
    DESTROYER: Pokud myslíš to, co bylo v modu, tak to nebyl bug, ale featura. A už se to neztrácí. Pokud se tam chceš ale podívat a neumřít přitom, musíš být dobře zásoben jídlem a pitím, protože se tam skoro žádný nespawnuje. Ale zas je tam pár slušnejch military budov.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam