• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLACKOUT: Já nerozumím tomu, jestli ty informace vytáhneš "online" nebo z "paměti". V čem je rozdíl?
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    REDSNAKE: jesus help, aby som ti napr. vykradol crashky? Kedze budem vediet kde su, vykradol stan, kedze ten je "staticky".
    Nepozerajte sa na ESP ako na ESP ktore najdete na youtube ked napisete ... COD ESP PRO HAX 1337 ... Je viac druhou ako len "PLAYER ESP"
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Já neříkám že jo. Hlavně to info vytažený z paměti po odpojení ze serveru přeci nemůže být aktuální. Dívám se na to jako laik teda. Taky nechápu k čemu by to mělo být dobrý.
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    RUDOLF: Ked si vytiahnem data kde mas stan, a kde mas auta, asi budem az haxorku ... ci nie? OK idem to robit ... legit!
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    REDSNAKE: Bingo!
    RUDOLF: = BAN
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: tojo, ale z toho žádnej cheating neplyne.. je rozumný mít přednačtený data v paměti, abys je nemusel znovu tahat z disku..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: A nebo máš načtenou mapu v paměti.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BLACKOUT: chceš říct, že když se připojím k serveru a následně odpojím, mám ještě otevřenou connection na server a můžu tam posílat jako klient data?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    He?
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    BLACKOUT: Ding Dong blackout´s secret trick since ... dayz release lol
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    RUDOLF: to je dobre :) skus sa pripojit na server a odpojit :) a vsimni si obrazovku kde vyhladavas serveri ... a v jej pozadi je este nacitana mapa zo servera ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BLACKOUT: AAII? Offline ESP? netuším o čem mluvíš.
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    BLACKOUT: Ale funguje stale, a NEDA sa detekovat
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    DUBAS_: Nooo existuje metoda, hlavne v AAII, ... podrobnosti nepisem :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BLACKOUT: co je offline ESP
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    RUDOLF:
    Hlavne nech fixnu offline ESP ... a hups ono sa to neda :D
    BLAF
    BLAF --- ---
    RUDOLF: Odrazy funguji, ja takhle zastrelil zombii odrazem od kovoveho sloupku :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    XYNDLL_2Q3F: jasně že to nebude stopro, ale teď by mohlo začít znechucovat i cheaterky.

Spustili aktivní ochranu, tj. sledování jiných aplikací v paměti - tj. snažej se jít i po ESP, za mně velkej palec nahoru - tohle jsem ani nečekal. Maj tým co zkupuje cheaty, takže přibývaj otisky těch appek. Prostě je to vysoká priorita, díky změně architektury maj proti A3 větší šanci s tím něco dělat a nespoléhat se na dobro komunity a whilelisting. Imho to programátory stálo táměr dva měsíce času co si pamatuju za ten rok vývoje - ve smyslu dva releasy se snažili o nějaké řešení.

Za mně cajk, BI se něčím takovým myslím pořádně nikdy nezabývala a klidně věřím, že se zvětšujícím know-how můžou být za dva roky tam kde je, podle infa který jsem četl, planetscape od Sony E.
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Presne ti poviem , 11 hodin 15 min a 37 sekund ...
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    ZOMBO: Hm. Dik za nfo:) Btw kolik takovejch anticheatů už bylo, a jak dlouho fungujou, než je někdo prolomí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam